Cum a ajutat-o pe Claudia Pătrășcanu credința în viață și ce importanță are în educația pe care le-o oferă copiilor: „Fără Dumnezeu nu aș fi putut să reușesc. Parcă de atunci vin lucruri frumoase și bune în viața mea...”

 Ifrim Georgiana
.

Ultimii ani au fost greu încercați pentru Claudia Pătrășcanu, după divorțul de tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău, și procesele pe care le-a avut cu afaceristul. În primăvară, lucrurile au început să se mai așeze în viața ei, fiindcă s-a mutat în noua vilă din Constanța, construită cu mari eforturi financiare și după o lungă perioadă de muncă. Artista spune că a reușit să depășească perioadele dificile cu ajutorul credinței, pe care le-o insuflă și fiilor ei, Gabriel și Nicolas. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat cu mare scandal în 2022, după trei ani de procese. Foștii soți au fost protagoniștii mai multor dispute publice și s-au răboit prin tribunale pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. După separarea legală, afaceristul i-a propus artistei să îi cumpere o locuință în București, pentru a-i avea aproape pe Gabriel și Nicolas, însă fosta lui soție a refuzat categorie. În primăvară, Claudia Pătrășcanu și copiii s-au mutat într-o vilă din Constanța, pe care artista a ridicat-o prin forțele proprii. Recunoaște că fără credință n-ar fi reușit să bifeze atâtea realizări și să-și găsească liniștea sufletească.

cla9cla9

Citește și: Conversație-șoc între Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău: „E o psihopată și o nebună”. Primele declarații ale afeceristului

Citește și: Ce relație are acum Claudia Pătrășcanu cu părinții lui Gabi Bădălău: „Am ținut la oamenii aceștia. Mă rog pentru…'. Fosta soacră i-a făcut plângere penală

Citește și: „Eu nu mă sărutasem în viața mea până atunci… Nu dormisem deloc, de rușine, de emoții”. Tilly Niculae s-a sărutat prima oară la filmări, în telenovela românească „În familie”

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea și-au dat în judecată vecinii, apoi au renunțat la plângere. Ce se întâmplă acum cu procesul

Cum a ajutat-o pe Claudia Pătrășcanu credința

Credincioasă din fire, Claudia Pătrășcanu a chemat preotul să-i sfințească locuința din Constanța, în care s-a mutat din această primăvară. Artista s-a apropiat de Dumnezeu după momentele dificile prin care a trecut de-a lungul vieții și este recunoscătoare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea.

„Nu ne-am mutat înainte de a fi binecuvântată. L-am adus pe părintele sufletul meu, așa cum îmi place mie să îi spun, și ne-a făcut sfeștanie, ne-a binecuvântat casa și de atunci e liniște. Parcă de atunci vin lucruri frumoase și bune în viața mea. Fără Dumnezeu nu aș fi putut să reușesc și nu reușesc', a declarat Claudia Pătrășcanu, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Ce valori le-a transmis Claudia Pătrășcanu copiilor ei

Claudia Pătrășcanu și-a educat copiii în spiritul valorilor creștine. După despărțirea de Gabi Bădălău, artista a rămas în grija lui Nicolas și a lui Gabriel, alături de care locuiește în Constanța. În ultima periodă, relația dintre ea și fostul ei soț pare să se fi îmbunătățit considerabil, după ani întregi de acuzații grave și scandaluri publice.

„Eu sunt cu Dumnezeu, copiii sunt cu Dumnezeu, iar eu fără El nu pot să respir. E înaintea tuturor în viața mea și eu cred că toate lucrurile astea bune s-au întâmplat în viața mea (…) De asta se întâmplă atât de multe lucruri frumoase în viața mea, de aceea am și liniște', a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton