Cum a ajutat-o Sorin Bontea pe Nina Hariton să câștige Chefi la Cuțite și ce relație au avut: „Te trezește la realitate”

 Ifrim Georgiana
.

Nina Hariton este câștigătoarea celui de-al 11-lea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite'. De profesie agent imobiliar, concurenta a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, căruia i-a promis, încă de la preselecții, că va ajunge în finala competiției. La o lună de când s-a difuzat ultima ediție, Nina Hariton a spus cum s-a înțeles cu juratul pe parcursul filmărilor și cum a ajutat-o să intre în posesia premiului cel mare. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nina Hariton a fost desemnată câștigătoarea „Chefi la cuțite', sezonul 11, și a intrat în posesia premiului de 30.000 de euro. Încă de la preselecții, tânăra de 31 de ani i-a promis lui Sorin Bontea că va ajunge în finala competiției, în schimbul cuțitului de aur. În finala show-ului, aceasta i-a avut ca adversari pe Laurențiu Neamțu și Paul Tudosescu, însă concurenta din Republica Moldova a strâns cele mai multe puncte pentru preparatele ei. Acum, Nina Hariton a descris relația pe care a avut-o cu Sorin Bontea pe parcursul filmărilor, precizând că atitudinea juratului a ajutat-o să-și atingă obiectivul.

ni9ni9

Citește și: Fanii Chefi la cuțite, reacție dură după ce Nina Hariton a câștigat sezonul 11: „Foarte multă regie degeaba. Dezamăgitor”

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr s-au certat în semifinală: „Eu sunt de vină?'

Citește și: Cum se simte Cătălin Botezatu, la o săptămână după ce i s-a montat un nou stent la inimă: „Asta este viața mea. A fost o decizie…'

Citește și: Sofia Vicoveanca povestește ce s-a întâmplat când a cântat pentru deținuții din penitenciare: „În momentul respectiv, zici că a fost explozie. Numai Dumnezeu m-a stârnit…' / EXCLUSIV

Cum a ajutat-o Sorin Bontea pe Nina Hariton să câștige Chefi la cuțite

Nina Hariton a spus cum a ajutat-o Sorin Bontea să căștige Chefi la Cuțite, sezon 11. Concurenta din Republica Moldova recunoaște că, dincolo de experiența culinară, a învățat adevărate lecții de viață de la mentorul ei. Câștigătoarea show-ului culinar a apreciat sinceritatea lui Sorin Bontea, care a ajutat-o să ia cele mai bune decizii pe parcurusul competiției.  

„Chef Bontea, pentru mine, era acel chef de la care puteam să învăț nu doar bucătărie, ci și multe lecții de viață, de ambiție. Dacă știi un pic istoria lui Sorin Bontea, cu siguranță n-ai cum să nu rămâi uimit de experiența sa internațională. Odată ce ajungi să faci parte din echipa sa, chef Bontea nu te lasă să pierzi.

Te corectează acolo unde ai greșit. Mereu o face cu un singur scop: să câștigi! Asta doar dacă tu știi să o iei ca atare și să te ambiționezi să mergi mai departe. El niciodată n-o să-ți ascundă adevărul doar ca să te facă să te simți bine. O să-ți spună lucrurile în față. Pe urmă, tu vei decide ce faci cu asta. Pe mine m-a ajutat o astfel de atitudine în parcursul Chefi la cuțite. Pe alocuri, te trezește la realitate și revii pe drumul tău', a declarat Nina Hariton, pentru FANATIK.

Nina Hariton a lansat o carte de rețete

După ce a intrat în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro, Nina Hariton a lansat o carte de rețele și intenționează să-și deschidă un canal de Youtube. Tânăra de 31 de ani și-a propus să împărtășească experiența ei culinară într-un mod interactiv.

„Premiul câștigat la Chefi la cuțite îl investesc în scopul meu final. Prin arome îmbietoare și preparate pline de pasiune, îmi propun să deschid ușa bucătăriei. Vreau să bucur publicul cu rețete ce dansează pe gusturile lor. Am lansat, de altfel, prima mea carte de bucate.

Această carte este invitația mea de a împărtăși fericirea culinară și de a transforma fiecare masă într-o experiență memorabilă. Iar acum lucrăm, împreună cu o echipă, la canalul meu de YouTube. E un canal prin care voi oferi oportunitatea publicului meu de a învăța noi rețete. Voi oferi și tehnici de gătit și sfaturi practice într-un mod vizual și interactiv. Este, de fapt, continuarea cărții mele culinare', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Pe cine ar fi văzut Nina Hariton câștigător la „Chefi la cuțite'

Dacă nu ar fi fost desemnată căștigătoarea „Chefi la cuțite', sezon 11, Nina Hariton este de părere că locul ei ar fi putut fi ocupat de Constantin Onuț.

„Pe Constantin, cu siguranță! Pentru că a făcut parte din echipa mea, dar și pentru că, după părerea mea, a fost și este cel mai creativ dintre concurenți. Asta dacă e să ne referim strict la capacitatea de creație în bucătărie. Însă pentru a juca finala cred că ar fi fost dificil pentru el. Știți voi de ce', a spus ea.

Ce sfaturi are Nina Hariton pentru viitorii concurenți la „Chefi la cuțite'

Nina Hariton a ținut să le ofere câteva sfaturi viitorilor concurenți de la „Chefi la cuțite'.

„Nu poți câștiga și nu poți învăța niciodată dacă nu dai greș. Ăsta este citatul meu preferat. În bucătărie, ca în orice alt domeniu, progresul vine în timp și cu practică. Nu-ți fie teamă să experimentezi, dar și să înveți din greșeli. Cu răbdare și pasiune vei putea ieși în față și vei deveni tot mai înzestrat în arta culinară. Noi, după experiența de la Chefi la Cuțite, cu toții devenim mai buni.

Mulți din foștii concurenți și-au început cu adevărat o carieră în Horeca, alții fac cursuri de gătit chiar și la Paris, pentru a progresa și a fi mai buni. Cu siguranță, rețetele bine învățate pot fi o bază solidă pentru a-ți începe călătoria în bucătărie, mai ales la Chefi la Cuțite. Lăsați loc imaginației și creativității. Gătitul este un domeniu în care creativitatea și inovația sunt apreciate', sunt sfaturile oferite de Nina Hariton.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton