Cum a cerut-o Mihai Petre în căsătorie pe soția lui, Elwira, și ce spune despre al treilea copil: „Numele de băiat încă îl avem pregătit, este ales…”. De ce s-au mutat din București / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Mihai Petre ne-a vorbit în revista VIVA! despre frumoasa lui familie. Juratul de la Te cunosc de undeva ne-a dezvăluit, printre altele, cum a cerut-o în căsătorie pe soția lui, Elwira, dar și cum le-au ales numele fiicelor lor, Catinca și Ariana. Celebrul coregraf ne-a explicat că înainte ca fetițele lui să vină pe lume, el și partenera lui de viață aveau numele de băiat pregătit… Iată de ce s-au mutat din București!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În 2008 te-ai căsătorit cu Elwira. Când ai știut, când ai simțit că ea e jumătatea ta?

Cu câțiva ani înainte, când am cerut-o de soție. Cam atât a durat de la momentul în care ne-am cunoscut până ne-am căsătorit. Am știut, dar nu chiar imediat. În 2001 ne-am cunoscut, la un an am devenit prieteni și, ușor, ușor, un cuplu romantic. Apoi am simțit că trebuie să facem pasul și am fost foarte sigur de asta. S-a întâmplat în 2008.

mihai-petre-1-2mihai-petre-1-2

Citește și: Cum se înțelege Mihai Petre cu ceilalți colegi de la Antena 1 și în ce relații a rămas cu PRO TV: „Chiar vreau să se știe și să se înțeleagă foarte clar că…'. Detalii de culise despre Te cunosc de undeva / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Elwira și Mihai Petre cele două fiice: „Bineînțeles că nu am scăpat de telefon, la fetița cea mare. Noi le-am învățat să…'. Declarații despre al treilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Tabloidul Bild: Andreea Sasu este însărcinată cu Philipp Plein! Românca din Pașcani l-a părăsit pe designer, acum câțiva ani, pentru că o înșela: „Îmi zice mereu că vrea un copil şi familie cu mine”

Citește și: Soția lui George Nicolescu, prima reacție după moartea artistului: „El tot slăbea, slăbea, slăbea și nu știam care e cauza. A fost operat, era foarte bine, după care a făcut… „/ Erau căsătoriți de 51 de ani

Cum a cerut-o Mihai Petre în căsătorie pe soția lui, Elwira, și ce spune despre al patrulea copil

Cum ai cerut-o de soție?

A fost chiar de ziua ei, pe 30 decembrie. Eram într-un loc special pentru noi doi, acolo am cerut-o și, slavă Domnului!, a zis DA. Aveam ceva emoții. A fost pe genul clasic, în genunchi. Mai exact, în genunchiul drept.

Pe fetițe le-ați botezat cu niște nume foarte frumoase, Catinca și Ariana. Cine le-a ales numele?

Numele au venit în urma unor negocieri îndelungate. Ele mai au câte un nume și, mă rog, noi practic aveam întotdeauna nume pentru băiat, nu pentru fete. Și numele de băiat îl știam. Era foarte simplu, căzuserăm de comun acord, dar de fiecare dată am avut provocarea aceasta cu numele de fată. Și am ajuns, eu și Elwira, la un consens.

Ne gândeam, studiam ce ne place, cum sună alăturat cu numele de familie. Au fost dezbateri și așa am ajuns la alegerile pe care le-am și făcut și ne plac foarte mult. Acum, bineînțeles că avem senzația că li se potrivesc de minune.

„Numele de băiat încă îl avem pregătit'

Ce frumos! Deci numele de băiețel e valabil, a rămas în picioare? Pentru că nu se știe niciodată…

Așa e. Da. Numele de băiat încă îl avem pregătit. Este ales numele pentru un băiețel.

V-ați mutat mai departe de București. Nu e grea naveta aceasta?

Ba da, este foarte grea naveta, dar ne-am mutat demult în afara Bucureștiului. Locuim cam la 10 kilometri de București. Nu spun unde, că nu are importanță.

Ești la fel de fit de când te știu, așa că… legat de preferințele culinare ce ne spui? Ce îți place și ce nu îți place să consumi?

La capitolul acesta al preferințelor culinare declar cu mândrie că sunt român tipic 100%, adică iubesc ciorbele și sarmalele. Sunt pur și simplu român.

Cine le face, soția ta sau o mai ajuți și tu?

Și Elwira, dar cu sarmalele cel mai mult mama e cea care are experiență. Aceasta este mâncarea mea preferată. Dacă mă întrebi ce nu aș mânca, să știi că nu sunt așa un tip care strâmbă din nas când e vorba despre mâncare. Nu sunt așa de pretențios. Sunt destul de tolerant cu mâncarea, nu știu să spun ce nu aș putea suporta să văd în fața mea. Bine, am avut și experiențe mai puțin plăcute la „Asia Express, dar cred că oricine ar strâmba din nas la ochi de miel, nu-i așa? Asta nu se pune.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton