Cum a cunoscut-o Ducu Bertzi pe soția lui, Theodora, și ce regret are în privința căsniciei: „Eu am făcut primul pas. Nu m-a recunoscut”

 Ifrim Georgiana
.

Ducu Bertzi și soția lui, Theodora, sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani și au împreună un fiu, pe Rareș. Invitat în podcastul lui Adrian Artene, artistul a povestit cum a cunoscut-o pe mama băiatului său și ce regret are în privința căsniciei. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ducu și Theodora Bertzi s-au căsătorit pe 21 ianuarie 1989 și sunt părinții unui băiat. Cei doi s-au cunoscut într-o benzinărie, iar artistul a susținut că soția lui l-a cucerit prin firea descurcăreață, doza de sinceritate și simțul practic. Din relația anterioară, Theodora Bertzi mai are o fiică, pe Maura, pe care au crescut-o împreună de la vârsta de 3 ani. Invitat în podcastul lui Adrian Artene, Ducu Bertzi a povestit cum a decurs prima întâlnire cu soția lui și cum au fost împărțite rolurile în familia lor.

duc9duc9

Citește și: Ducu Bertzi îi dă replica lui Gheorghe Turda, după ce acesta l-a acuzat că i-a furat piesele: „Așa este corect. Vă trimit o lucrare de specialitate…”

Citește și: Gheorghe Turda îl acuză pe Ducu Bertzi că i-ar fi transformat trei piese în cântece folk, fără acordul lui: „De 30 de ani îmi cântă melodiile”

Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au sărutat și au dansat împreună, pe scenă la Neversea. Imaginile au devenit virale

Citește și: „Să îți intre bine în capul ăla pitic și schimonosit. Eu nu pierd niciodată”. Oana Zăvoranu a transmis un nou mesaj controversat, după scandalul acuzațiilor de șantaj

Cum a cunoscut-o Ducu Bertzi pe soția lui, Theodora

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Ducu și Theodora Bertzi s-au cunoscut într-o benzinărie. Artistul a fost cel care a făcut primul pas și i-a cerut numărul de telefon, surprins fiind de stilul ei practic și sincer.  

„Eu am făcut primul pas. Soția mă tot îndepărta, a văzut ea că tot îi dau acolo… Dau ocolul mașinii. Voiam să o ajut, că scotea niște benzină din mașină. Nu, că se descurcă singură. Nu m-a recunoscut, nu mă lasă nici benzină să scot… „Dar cine ești tu…?'.

Ea făcea naveta la Călărași și avea o bună prietenă acolo, Rodica, care era directoare de ziar și i-a povestit: „Uite, am fost la coadă la benzină și a venit unul, tot insista pe acolo, tot se învârtea pe lângă mine și că e mare cântăreț, cutare…'. „Cum îl cheamă?'. „Ducu Bertzi'.

„Păi tu nu știi cine e ăsta?'. Ea știa, Rodica, fiind om de presă, fusesem la Călărași cu spectacole, cu tot. Theodora era cu treabă, cu muncă. Făcea naveta. Deci… nu avea treabă cu chestiile astea', a povestit Ducu Bertzi.

Ce regret are Ducu Bertzi în privința căsniciei cu Theodora

Ducu Bertzi a recunoscut că are un regret în privința căsniciei cu Theodora. Artistul și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp cu soția lui și cei doi copii, însă profesia l-a ținut mult timp departe de casă.

„Ne leagă doi copii și doi nepoți. N-am făcut împărțiri, la noi toată lumea , orice problemă era discutată la grămadă, cu toți și dezbăteam orice fel de subiect. Eu, când plecam în turnee, atunci se mai înfigea în ei Theodora și simțeam când veneam acasă că era ca după război, mirosea a praf de pușcă, fiecare stătea în colțișorul lui, nu spunea nimic.

Întrebam pe Rareș… „A fost ceva?'. „Nimic, nimic'. Cu biciul era Theodora. Trebuia să îi țină un pic în mână, pentru școală, pentru tot. Da, sigur. Este un regret. Nu mi-era ușor, mergeam cu mașina, erau familii pe pajiște, știam că Teodora era cu copiii acasă , nu ieșea, uite… Trebuia să câștige cineva în toată treaba asta, să îmi întrețin familia, nu aveai ce să faci', a adăugat acesta.

Ducu Bertzi, amintiri din timpul carierei

Ducu Bertzi spune că meseria de artist l-a pus în fața multor întâmplări neașteptate și inedite. Folikistul a fost dintotdeauna atras de muzică și a înființat prima trupă pe vremea când era elev la liceu.

„Am făcut lucrurile care mi-au plăcut. Mi-au plăcut matematica și fizica. Nu eram de top, dar știam cât trebuie ca să fac ce trebuie. Chimia nu mi-a plăcut deloc. Și să fac muzică, asta mi-am dorit și faptul că mergi tot timpul și te întâlnești cu alți oameni, ai tot felul de experiențe inedite.

Acum ne-am întors de la Moinești, eram obosiți și pe centura Buzăului era o mașină răsturnată, cu roțile în sus, eu am sunat deja la 112, am luat punctele de reper, am ajuns primii, ăia de la poliție mă întrebau dacă sunt victime… Ai tot felul de întâmplări, unele mai frumoase, altele mai neplăcute. E o viață palpitantă, este…', a încheiat folkistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton