Cum a cunoscut-o Mihail Pautov de la Medicool pe actuala lui iubită, Daniela: „Am fost, pentru mult timp, cei mai buni prieteni”. În ce relații este cu fosta soție

 Ifrim Georgiana
.

La 33 de ani, Mihail Pautov este chirurg cu o vastă experienţă în cadrul secției de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, dar și prezentator al emisiunii „Medicool', de la Antena 1. Dincolo de reușitele profesionale, are o familie împlinită și două fiice minunate. Într-un interviu recent, Mihai Pautov s-a deschis cu privire la viața privată și a spus cum a cunoscut-o pe actuala parteneră, Daniela. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihail Pautov are două fiice din două căsnicii diferite. Pe Andreea, prima lui soție, a cunoscut-o pe vremea când avea 19 ani și au format un cuplu timp de un deceniu. Cei doi au împreună o fiică, pe Anastasia, în vârstă de 5 ani. După separarea legală, a reîntâlnit-o pe Daniela, o prietenă mai veche, care l-a făcut tată pentru a doua oară, în luna august a anului trecut.

358145652_18379136920028803_4167841217720777073_n358145652_18379136920028803_4167841217720777073_n

Citește și: Mihail Pautov a devenit tată pentru a doua oară. Primele imagini cu băiețelul: „Seamănă cu mine'

Citește și: Mihail Pautov, prezentatorul emisiunii MediCool, va fi tată a doua oară: „O parte din…”

Citește și: Cum arată Andreea Esca în costum de baie. A împlinit 51 de ani și sărbătorește la piscină, în Italia: „Să ne bucurăm de spectacol'

Citește și: Cu ce post de televiziune a semnat Mircea Radu și ce emisiune prezintă: „Deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța”

Cum a cunoscut-o Mihail Pautov de la Medicool pe actuala lui iubită, Daniela

Într-un interviu recent, Mihail Pautov a vorbit despre Daniela, actuala lui soție. Cei doi se cunosc de multă vreme, însă s-au reîntâlnit după divorțul medicului de Andreea, cea care i-a fost alături timp de zece ani.

„Este fosta sotie. Pe internet mai sunt descrieri care ne menţionează împreună. Pe Andreea am cunoscut-o atunci când aveam 19 ani. Am trăit zece ani frumoşi împreună şi avem un copil supersmart: Anastasia. Ne-am separat în urmă cu 4-5 ani şi a fost mult mai bine aşa. În prezent, Anastasia locuieşte la amândoi şi se bucură deplin de iubirea ambilor părinţi.

Pe actuala mea iubită/soţie, Daniela, am cunoscut-o în tinereţe şi am fost pentru mult timp cei mai buni prieteni ever. Ne povesteam de toate, mergeam peste tot împreună şi ştiam totul unul despre celălalt. Într-o zi, însă, ceva s-a întâmplat. Nu ştiu ce, dar efectiv ne-am îndrăgostit cum nu am fost îndrăgostit niciodată.

Am întemeiat o familie şi în acelaşi timp am rămas cei mai buni prieteni. Iar sentimentul acesta este extraordinar, este serotonină pură, linişte şi acceptare, înţelegere şi cooperare, parteneriat în toate şi iubire.

Avem un copil împreună, Navani, îi spunem „Mamushka' şi este cel mai delicios lucru de pe pământ. Este isteaţă, şireată, sarcastică la doar 1 an, râde toată ziua, dar este şi foarte pretenţioasă. De-abia aştept să crească. Este înnebunită după Anastasia şi Anastasia după ea', a declarat Mihail Pautov în interviul pentru Paginademedia.ro.

Mihail Pautov s-a mutat în România la 7 ani

Puțini știu că Mihail Pautov este orginar din Republica Moldova și s-a mutat în România pe vremea când avea 7 ani. Medicul spune că nu s-ar mai întoarce în țara natală, căci s-a acomodat aici și nu s-ar vedea loocuind în altă parte.

„Pe mine m-au făcut să vin în România părinţii, aveam 7 ani atunci când m-am mutat aici. Şi bine au făcut. Am fugit de sărăcia şi dezastrul în care trăiam şi am fi trăit în Republica Moldova din acele timpuri.

Mi-a fost greu cu limba, în primul an, şi cu faptul că toţi îmi spuneau „rusul – Uite-l pe rus, a venit rusul'. Dar, în timp, m-am acomodat şi IUBESC ROMÂNIA. Sincer, nu aş pleca nicăieri de aici. Sunt atât de multe lucruri frumoase, dar şi lucruri corectabile, încât simt că am nevoie de două-trei vieţi ca să pot să mă bucur de toate. Dar, în acelaşi timp, îmi doresc şi să îmbunătăţesc ce găsesc aici. And I love it!', a adăugat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton