Cum a cunoscut-o Radu Ștefan Bănică pe iubita lui, Ioana Văllimărescu, și cum gestionează relația la distanță: „După ce ni s-au tot intersectat drumurile, am ajuns să fim împreună, peste un an”. Ce spune artistul despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

.

În numărul de octombrie al Revistei VIVA!, Radu Ștefan Bănică ne-a povestit cum a cunoscut-o pe pe iubita lui, Ioana Văllimărescu, dar și cum gestionează aceștia relația la distanță. El are o carieră strălucitoare aici, iar ea studiază la Londra, dar se vizitează destul de des. Povestea lor de iubire are deja mai bine de un an, iar începutul este unul savuros și… inedit! Iată cum s-au întâlnit!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Am conchis deja că ești pe propriile picioare și că ești pe drumul cel bun în carieră, așa că vreau să migrăm spre o latură mult mai personală. Trebuie să-ți spun că admiratoarele tale au fost dezamăgite să afle că ai o iubită… Relația voastră a împlinit deja un an. Te rog să ne povestești cum v-ați cunoscut tu și Ioana Văllimărescu!

Un an și… chiar! Ne știam de mai înainte, cu vreun an înainte să fim împreună. E o poveste destul de amuzantă. Aveam un prieten care o plăcea, dar îi era rușine să o abordeze, așa că am intrat eu în vorbă cu ea în numele lui. Iar când am mers cu el să o vadă, am cunoscut-o și eu.


Nu s-a întâmplat nimic atunci, evident, fiindcă nu mi-am permis, dar am aflat ulterior că nici între ei nu a fost nimic. Și uite că, peste un an, după ce ni s-au tot intersectat drumurile, am ajuns să fim împreună.

Citește și: Radu Bănică recunoaște că tatăl lui, Ștefan Bănică, este un părinte „dur’: „El merge după niște reguli, iar noi…’


Citește și: Ștefan Bănică i-a spus fiului său, inițial, să nu se facă artist. Radu Ștefan Bănică: „Tata mi-a spus să mă fac bucătar sau doctor. Ulterior, ca sfat…' / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Cazacu neagă că a înșelat-o pe Ramona Olaru: „Am jurat în biserică că nu mă mai întorc la ea. A fost singura dată când eu m-am pus în genunchi. Nu a meritat’

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să meargă la Asia Express: „Ocupă prea mult timp și prea puțini bani. Nu mai vreau să fac televiziune'. Cu ce se ocupă în prezent


Cum a cunoscut-o Radu Ștefan Bănică pe iubita lui, Ioana Văllimărescu, și cum gestionează relația la distanță

A fost dragoste la prima vedere? Când ai știut că Ioana e fata potrivită pentru tine și cine a făcut primul pas?

Nu am știut de la început că e fata potrivită pentru mine. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, dar sigur a fost atracție la prima vedere, da. Iar primul pas l-am făcut eu, evident.

Ce te-a cucerit la Ioana și cu ce crezi că ai cucerit-o tu pe ea? Ești un romantic de fel, genul care-i duce flori iubitei? Ai compus vreo piesă pentru ea?


Majoritatea pieselor sunt create în jurul experiențelor și relațiilor mele, iar flori îi aduc foarte des. Dacă asta înseamnă romantism, atunci pot să zic că sunt destul de romantic.

Cu ce m-a cucerit? Cu un mister al ei.

Din câte știu, Ioana este studentă la Universitatea de Arte din Londra, deci deocamdată aveți o relație la distanță… Tu ești ocupat, ea e departe, cum reușiți să vă faceți timp și pentru voi?

Ne vedem foarte des, chiar dacă e plecată. În tot acest timp de când suntem împreună nu cred că au existat mai mult de trei săptămâni în care să nu ne vedem. Din fericire, există avioane, eu merg de câte ori pot și ea vine de câte ori poate.


Ce spune Radu Ștefan Bănică despre căsătorie și copii

Cu siguranță, încrederea este obligatorie într-o relație, dar tu ești un bărbat cu multe admiratoare, iar ea o tânără foarte frumoasă… Și-a făcut vreodată gelozia loc între voi?


Având în vedere că ea nu era o persoană publică, a trebuit să îi explic cum funcționează viața mea și a fost foarte înțelegătoare. Într-un fel, cred a prins mișcarea foarte repede. Până la urmă, nu are de ce să își facă griji, atât timp cât avem încredere unul în celălalt.

Știu că acum ești concentrat pe carieră, dar în viitorul apropiat te vezi căsătorit și cu copii? Obișnuiești să visezi la asta?

Visez la asta, dar nu mă văd ca părinte în viitorul apropiat. Visez să fiu „însurat și cu copii.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!