Cum a cunoscut-o Victor Slav pe iubita lui, Selina: "Eu eram singur stingher la o masă...". Cum se înțeleg în prezent, după ce au fost despărțiți

.

Victor Slav a vorbit, recent, despre relația cu iubita lui, Selina, și a dezvăluit cum a cunoscut-o, în urmă cu cinci ani. A fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, însă relația dintre ei nu a fost lipsită de… adrenalină. La un moment dat au decis să se despartă, însă după ceva timp s-au împăcat și au plecat împreună în aventura Asia Express.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Victor Slav a fost întotdeauna extrem de discret în privința vieții personale și a reușit să nu atragă atenția chiar și atunci când partenere i-au fost femei celebre precum Anda Adam și Bianca Drăgușanu. Selina nu a fost o persoană cunoscută în showbiz, atunci când s-au cunoscut, și poate că acest lucru i-a ajutat să se bucure de o povește frumoasă de dragoste, ce durează de mai bine de cinci ani.

4336102479339704681248036754468788469776288n4336102479339704681248036754468788469776288n

Cum s-au cunoscut Selina și Victor Slav

Selina și Victor Slav s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, când fostul soț al Biancăi Drăgușanu se afla la localul unui prieten. S-au plăcut din primul moment și restul este poveste.

'Ne-am cunoscut în cafeneaua prietenului nostru comun, Petre. Eu eram singur stingher la o masă. Eu eram, de fapt, cu Petre la masă, dar știi cum e, el are treabă, se ridică, face aia, practic eram singur. Ea a venit cu două prietene. Întâmplarea face să se așeze la o masă fix lângă mine. Nu s-a întâmplat nimic atunci, au fost doar niște priviri într-adevăr mai insistente. Trece o lună de zile și ne întâlnim în același loc pur întâmplător', a declarat Victor Slav, în podcastul lui Giani Kiriță.

Selina și Victor Slav au trecut și prin momente grele, însă relația lor s-a dovedit suficient de puternică pentru a depăși obstacolele și amândoi se străduiesc acum să mențină vie dragostea care îi unește.

'Nu există la noi jigniri, înjurături, vorbe urâte. Normal că ne certăm, suntem oameni, avem discuții, cred că ar fi chiar aiurea să nu avem, dar nu, nu a existat niciodată lipsa de respect la noi. A întărit relația. Îți dai seama că în confortul tău, în rutina ta, nu ești pus în situații atât de dificile și sub această presiune (…)

Ne-am dat seama că în orice situație am fi, facem față cu brio (…) Mi-am dus stima de sine la un alt nivel, pentru că nu mă credeam în stare să fac foarte multe chestii și le-am făcut și uite că am trecut peste și că am reacționat ok', a declarat iubita lui Victor Slav.

Citește și: Ce amintiri o leagă pe Irina Rimes de Dan Bălan și cum a început colaborarea lor: „Îl admir încă din adolescență. Faptul că s-a gândit la mine…' / EXCLUSIV

Citește și: Care e cea mai mare provocare pentru Irina Rimes la „Vocea României': „E greu să menții o balanță…'. Detalii spumoase din culisele sezonului 12 / EXCLUSIV

Citește și: Marina Almășan îl acuză pe Georgică Cornu, fostul ei iubit, că a încălcat ordinul de restricție: „Îmi doresc ca această situație să se stingă, să ne vedem fiecare de viețile noastre. Sunt 12 ani de încercări…'

De ce s-au despărțit Selina și Victor Slav

În aprilie 2023, Victor Slav și Selina și-au spus „adio' după ce acesta a descoperit că iubita sa ar fi continuat să mențină legătura cu fostul ei partener, ba chiar trimițându-i fotografii indecente. Potrivit surselor din presă, soția fostului iubit al Selinei a fost cea care a alertat-o pe vedetă, oferindu-i dovezi clare despre această legătură.

Concurenta de la „Asia Express' ar fi încercat să-și justifice acțiunile, susținând că Victor Slav nu îi mai oferea suficientă atenție și că se simțea neglijată. Acesta din urmă a confruntat-o imediat după ce s-a întors dintr-o deplasare de la Cluj, iar relația lor s-a destrămat.

Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani. Și zilele trecute ne-am văzut. A fost alături de mine în momentele grele prin care am trecut, și eu sunt alături de ea. Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei. Nu am ce să-i reproșez. De când ne-am despărțit, fiecare este liber să facă ce vrea', a spus la momentul respectiv Victor Slav.

După câteva luni bune de separare, Victor Slav și Selina au decis să își mai acorde o șansă. Relația lor a fost testată din nou la începutul anului 2024, când cuplul a acceptat provocarea de a participa la emisiunea Asia Express, însă greutățile prin care au trecut în competiție i-a apropiat și mai mult.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton