Cum a debutat Adelina Chivu în presă și ce propunere a primit de la Playboy, în perioada studenției: „Nu știam că o să ajung într-o redacție plină de băieți. Am avut de ales...”

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Adelina Chivu a vorbit, printre altele, despre cariera ei în presă. Pe când se afla pe băncile facultății, fosta prezentatoare a fost la un pas să lucreze pentru Playboy, o rampă de lansare pentru multe vedete autohtone. Destinul a condus-o pe o altă traiectorie profesională, în domeniul sportiv, devenind o prezență apreciată în peisajul media.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Adelina Chivu, născută în Piatra-Neamț, a studiat jurnalismul la București și și-a început cariera ca redactor sportiv la Mediafax. A continuat să își construiască parcursul profesional lucrând la revista „Monden' de atunci, apoi s-a alăturat echipelor de la Antena 1 și Antena 3, unde prezenta știrile sportive. Anul 2008 marchează sfârșitul carierei în televiziune, când s-a retras de pe micile ecrane pentru a se muta în Italia, alături de soțul ei, Cristi Chivu.

adelinachivu13adelinachivu13

Citește și: Cum arăta Adelina Chivu în urmă cu 16 ani, când prezenta știrile din sport la Antena 1. Avea un decolteu amețitor și promova naturalețea în coafură și machiaj

Citește și: Adelina Chivu revine în televiziune după 16 ani: „Am ales să mă întorc la Antena 1”. Va prezenta X Factor, alături de Mihai Morar

Citește și: Andreea Antonescu nu exclude împăcarea cu fostul soț, Traian Spak: „Sunt pregătită pentru absolut orice'

Citește și: Brigitte Pastramă a câștigat procesul cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă: „S-a terminat o perioadă urâtă din viața mea, în care m-am simțit hărțuită, batjocorită…”

Cum a debutat Adelina Chivu în presă și ce propunere a primit de la Playboy

Adelina Chivu și-a început cariera la Mediafax, departamentul sport, în perioada studenției. Tot atunci a primit și o propunere de a lucra pentru Playboy, cunoscuta revistă pentru adulți, însă nu ca model, ci ca redactor. Dintre toate opțiunile, a considerat că devizia de sport i se potrivește cel mai bine. Astăzi, la 16 ani de la retragerea de pe micile ecrane, Adelina va prezenta „X Factor' alături de Mihai Morar.

„Sport am făcut. Am avut de ales din mai multe, dar asta am ales-o eu la momentul respectiv, pentru că cealaltă variantă oferită studenților era la o celebră revistă care aparținea de trustul respectiv. Mai… (n.r. la Playboy) ca și ziaristă. Eu trebuia să fac interviurile. Nu înțelege greșit.

Posturi pentru studenții de la jurnalism erau: reporter sportiv, reporter la Playboy și cred că mai era ceva la economic, nici în ziua de astăzi nu sunt bună la facturi. Și am preferat să mă duc la sport. Și am zis că mai bine merg, neștiind că o să ajung într-o redacție plină de băieți și a fost frumos, dar foarte greu. Nu cred că am ajuns niciodată acasă mai devreme de 1 noaptea', a povestit soția lui Cristi Chivu la podcastul „Fain și Simplu'.

Ce studii are Adelina Chivu

Adelina Chivu a absolvit Liceul Francez și a fost admisă la Universitatea din Montpellier, dar a ales să-și continue studiile în România. A urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității MediaPRO.

„Am făcut Liceul Francez, am și intrat la facultate, la Montpellier, doar că prietena mea cea mai bună – cu care sunt în continuare foarte apropiată – nu a intrat, și n-am vrut să plec singură. Atunci am rămas în România și am mers la Facultatea de Jurnalism', a mai povestit aceasta.

Cine este Adelina Chivu

Adelina Chivu este recunoscută datorită carierei în presă, dar și a căsniciei cu fostul jucător de fotbal Cristi Chivu. Nunta celor doi a avut loc pe 6 iulie 2008, iar cu o săptămână înainte aflaseră că vor deveni părinți.  

Cei doi s-au stabilit în Italia în aceeași perioadă și au împreună două fiice – Natalia (15 ani) și mezina Anastasia (13 ani). După o absență de 16 ani de pe micile ecrane, fosta prezentatoare de știri sportive revine în atenția telespectatorilor, în calitate de co-prezentatoare a show-ului de muzică „X Factor'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton