Cum a decurs singura discuție dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf: „Mi-a scris de pe mii de cartele, nopți întregi de teroare. I-a dat un mesaj...”

.

Anamaria Prodan a dezvăluit cum a decurs singura discuție cu actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Impresara i-a trimis un mesaj Corinei Caciuc, într-un moment de maximă tensiune, și i-a spus tot ce a aflat despre trecutul ei. Aceasta ar fi văzut și multe dintre discuțiile dintre fostul ei partener și cea care i-a oferit alți doi moștenitori.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au înaintat actele de divorț în toamna anului 2022. De atunci și până recent, foștii soți au fost implicați în ample și numeroase dispute. Deși ambii și-au refăcut viețile, procesul nu s-a încheiat încă. Antrenorul este implicat într-o relație cu Corina Caciuc, cea care i-a oferit doi băieți, iar impresara și-a găsit fericirea lângă Ronald Gavril.

lurentiu-reghecampf-detalii-despre-relatia-cu-anamaria-prodan-zeu-s-o-las_8lurentiu-reghecampf-detalii-despre-relatia-cu-anamaria-prodan-zeu-s-o-las_8

Citește și: Laurențiu Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan de infidelitate. Ce procese i-a deschis impresarei: „Să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic. Bebe este manipulat. Trăiește din cei 2000 de euro pe care-i primește de la mine'

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce Laurențiu Reghecampf i-a deschis mai multe procese: „Acest bărbat a fost proiectul de diplomă al vieții mele. Am obosit să ne rugăm de el să le închidă și să…'

Citește și: De ce ocolește Lili Sandu botoxul și care dintre calitățile ei fizice o nemulțumesc: „A apărut Jennifer Lopez și mi-am zis: Doamne, ajută-ne pe toate care avem forme. M-am considerat o femeie carismatică, dar niciodată o frumusețe”

Citește și: Alocațiile pentru copii cresc de la 1 ianuarie 2025. Care sunt noile sume anunțate de ministrul Muncii

Cum a decurs singura discuție dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc

Anamaria Prodan susține că a luat legătura o singură dată cu actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Afectată de întreaga situație, impresara i-a trimis Corinei Caciuc un singur mesaj, în care i-a spus tot ce aflase despre ea. Laurențiu Reghecampf i-ar fi dezvăluit informații despre trecutul acesteia, probabil într-un moment în care încercau să-și salveze căsnicia.

„I-am dat o singură dată un mesaj pentru că nu mai suportam stresul și nervii. I-am zis ce știam, de unde a luat-o, cum a luat-o și ce mi-a povestit el. Toată lumea zice de ce nu ai vorbit cu ea, să îi spui că este om însurat. Băi, te rog frumos.

 Din ce lume vin eu și din ce lume vine ea… Cum să mă cobor? Nici moartă, poate să fie și mama lui. Venim și noi dintr-o lume, am muncit pentru un statut social pe pământul ăsta. În casa mea și a lui Laurențiu Reghecampf nu au existat nenorociri. Nu au existat filmări, poze cu nenorociri.

Este interviul lui Kamara, ce Dumnezeu? Nu mă interesează, tu de ce nu ai greșit? Eu de ce nu am greșit, să mă duc prin cluburi de noapte. (n.r. – Laurențiu zice că te-ai întins cu toți) Hai să avem și dovezi, la domnișoara sunt', a spus Anamaria Prodan, potrivit fanatik.ro.

Anamaria Prodan a văzut și conversațiile dintre Reghe și Corina Caciuc

Impresara mai spune că a văzut și multe conversații dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Potrivit acesteia, antrenorul ar fi fost jignit și umilit constant, iar actuala iubită i-ar fi cerut dovada divorțului.

„Mi-a scris de pe mii de cartele, nopți întregi de teroare. Le-am spus copiilor să uităm, fiecare om se duce la nivelul în care se simte bine. Ți-am spus povestea cu elasticul, dacă leg un elastic pe apa asta și plec cu el către tine, nu se rupe elasticul de la apă să ne împingă mai în față. Se rupe din mâna mea, păi nu se duce mai în spate de apă? Nu o văd pe femeia asta, ea nu vine vreodată în fața mea. Dacă eu văd mesaje de bătaie de joc de la această doamnă la adresa soțului meu. ‘Prostule, dacă nu vin și spun.

Mesaje pe mail în care îl umilește pe Reghecampf în așa hal. Sunt peste tot, le am eu de la Laurențiu Reghecampf. ‘Dă-mi divorțul, crezi că eu sunt tâmpită, ești un bou. Laurențiu îi spunea: ‘Hai că te fac vedetă, apari pe toate ziarele.

Laurențiu a plănuit tot, atunci tu mă întrebi dacă mai iubesc un om care vine la emisiune și spune că 100.000 de euro din nu știu ce transfer i-a dat în America. Dacă tu ai de plătit 100.000 de euro la ANAF, taxele tale astăzi sunt 88.000 de euro? Dacă ai de plătit 100.000 de euro te duci la pușcărie? Atunci despre ce vorbim? Era vorba despre legile din România, nu din America', a mai spus impresara.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton