Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Vedeta îi este recunoscătoare pentru tot: ”Mi-a schimbat viața...” / S-au cuplat în 2009, când ea era necunoscută în lumea mondenă

.

Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu este un nume sonor în showbiz-ul românesc, fiind cunoscută de toată lumea. Totuși, vedeta nu ar fi ajuns aici fără Cătălin Botezatu, căreia îi este recunoscătoare și în ziua de azi, după ani și ani de zile. Au avut o relație amoroasă, s-au despărțit cu scandal, iar acum sunt în relații bune, însă puțini știu tot trecutul lor și cum a ajuns frumoasa blondină celebră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu era un simplu manechin înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Botezatu și o fată visătoare, pasionată foarte mult de lumea modei. În anul 2008 a participat pentru prima dată la Bucharest Fashion Week, acolo unde l-a remarcat pe Cătălin Botezatu, iar la rândul său designerul nu a putut să o scape din priviri.

dragusanu5-7dragusanu5-7

Citește și: Unde s-au cunoscut Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu: „Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa'. Cum a decurs prima lor întâlnire

Citește și: Cătălin Botezatu dezvăluie ce îl punea Bianca Drăgușanu să facă atunci când erau într-o relație: „La 12 trebuia să îi…'. În ce relații sunt acum

Citește și: Ce a fost întrebată Bianca Drăgușanu de fiica ei, după ce fetița a citit, pe internet, că mama ei n-ar fi fost însărcinată, de fapt: „Mami, dar tu chiar m-ai avut în burtică?”

Citește și: Cum arată vila din Pipera pe care Brigitte Patramă o scoate la vânzare și cât cere pe ea. Are trei etaje, cinci dormitoare, grădină, piscină și jacuzzi

Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Sex în mare, în vara anului 2009

În toamna anului 2008, Bianca Drăgușanu nu l-a întâlnit la Bucharest Fashion Week doar pe Cătălin Botezatu, ci și pe Ramona Gabor. Cele două s-au împrietenit și au început să se afișeze la multe evenimente mondene împreună, astfel că ușor, ușor, Bianca Drăgușanu a început să vadă lumea mondenă, iar relația ei cu Cătălin Botezatu a evoluat foarte repede.

Așa cum a spus Cătălin Botezatu de multe ori, Bianca Drăgușanu l-a cucerit de prima dată, chiar dacă pe atunci nu avea operații estetice. Era o blondă frumoasă, cu o siluetă demnă de invidiat, cu care celebrul designer a făcut furori o perioadă, astfel că la scurt timp numele ei a devenit „Blonda lui Bote', așa cum a fost cunoscută Bianca o lungă perioadă de timp. Mai exact, asta s-a întâmplat în vara lui 2009, când ziarul Libertatea le-a prezentat relația în exclusivitate, pe prima pagină a ziarului, cu titlul Sex în mare.

„Am invitat-o să meargă cu mine la o mare petrecere de milionari, unde erau numai oameni cu bani și îmi aduc aminte că atunci când am intrat în încăpere cu ea, s-a făcut liniște. Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa și va fi cea în care voi investi din toate punctele de vedere, ca și imagine în primul rând. Bianca a luat ce a trebuit de la mine, chiar dacă ea face mult show, de fapt face ceea ce se cere. Eu niciodată nu o să vorbesc urât de ea, nu o să o desconsider, o să spun numai lucruri frumoase.„, povestea Cătălin Botezatu în urmă cu mai mult timp.

Bianca Drăgușanu, celebră după imaginile cu ea și Cătălin Botezatu în timp ce se iubeau în mare

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu și-au dus relația la alt nivel într-un timp scurt, astfel că au apărut imediat imagini cu ei în timp ce se iubeau pasional în mare, în văzul tuturor. Partida de amor care s-a petrecut în apele Mării Negre a propulsat-o pe Bianca pe prima pagină a ziarelor, iar de atunci presa a stat tot timpul cu ochii pe ea, mai ales că nu a avut deloc o viață ușoară, ci una cu multe încercări și etape surprinzătoare.

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu, scene intime cu Bianca Drăgușanu în pădurea Băneasa

Nu doar în mare s-au iubit cu foc, ci și în pădurea Băneasa, iubirea și conexiunea dintre ei fiind la cote maxime, indiferent unde se aflau. Mulți au spus la aceea vreme că imaginile au fost trecute prin photoshop, însă cu trecerea anilor, celebrul designer a recunoscut că ei chiar s-au iubit în pădurea Băneasa. Mai mult decât atât, a dezvăluit și cum au ajuns să facă dragoste într-un astfel de loc.

Chiar nu l-am înscenat (n.r. imaginile cu Bianca Drăgușanu). Fata a venit să mă ia de la aeroport și s-a întâmplat, iar Bianca e Bianca (…) Am înscenat altele, dar în favoarea persoanei respective. I-am adus un plus de imagine. Nu pe teme neapărat sexuale. Nevinovate, care aduceau acelei persoane un plus de imagine’, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni’.

Asta nu este tot! Bianca Drăgușanu a continuat seria imaginilor fierbinți în timpul relației cu Cătălin Botezatu și nu o dată, ci de mai multe ori, s-au pozat dezbrăcați, in timpul unor atingeri pătimașe. S-au iubit cu foc și s-au ajutat mult unul pe celălalt, ba chiar la aceea vreme susțineau că sunt suflete pereche. Nu au rezistat însă foarte mult timp împreună, asta fiindcă viața amoroasă destul de agitată a designerului a făcut-o să se simtă neglijată. Au avut o relație cu numeroase despărțiri și împăcări, având în final parte de o separare cu scandal.

Bianca Drăgușanu, în brațele lui Adrian Cristea după despărțirea de Bianca Drăgușanu

În 2010, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu se despărțeau definitiv, iar la scurt timp ea și-a găsit liniștea și fericirea, pentru moment, în brațele fotbalistului Adrian Cristea. Pe atunci consideră că el este marea sa iubire și îl vedea alături de ea pentru tot restul vieții, însă la fel cum s-a întâmplat și cu celebrul deigner, și-au spus adio mai repede decât oricine se aștepta și cu mare scandal.

În continuare, viața Biancăi Drăgușanu a fost presărată cu numeroase momente memorabile, mai ales când vine vorba despre viața ei amoroasă. În prezent însă se iubește cu Gabi Bădălău și a lăsat trecutul în urmă, însă nu poate uita cât de mult a contribuit Cătălin Botezatu la imaginea și formarea ei.

„Ca produs mediatic am apărut în presă prima oară datorită asocierii mele cu Cătălin Botezatu. Eu îmi asum asta chiar și după 16, 17 ani. Eu o să-i mulțumesc mereu și o să îl apreciez mereu. Eu niciodată nu am întors puterea mea asupra lui, pentru că el pe mine m-a făcut, a contribuit la evoluția mea, la numele meu, deși el a încercat să scoată multe vedete pe bandă rulantă, erau o grămadă, n-a reușit niciuna. Degeaba Dumnezeu îți dă, că nu îți bagă și în traistă. Voi recunoaște toată viața mea că a fost important și că a pus primul punct pe i în momentul în care eu aveam nevoie de el.

Și cred că da, Cătălin este unul din oamenii care dacă aș avea o problemă mi-ar sări îndată în ajutor. Întotdeauna voi avea apreciere și mulțumire față de el. M-a ajutat și mi-a dat acea strălucire în momentul acela, iar eu am învățat să strălucesc singură. Mi-a dat bicicleta și eu am mers pe bicicletă’, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu îi este recunoscătoare și acum lui Cătălin Botezatu

Bianca Drăgușanu are tot ceea ce își dorește în prezent și nu duce lipsă de absolut nimic. A avut un trecut amoros destul de zbuciumat după despărțirea de Cătălin Botezatu, iar între timp a devenit și mamă, având acasă o fetiță superbă din relația cu Victor Slav. S-a și căsătorit, însă nu a avut parte de mariaje fericite. Cu toate acestea, azi privește viața cu alți ochi și este mulțumită cu tot ce are, însă nu a uitat de unde a plecat și ori de câte ori îl aduce în discuție pe Cătălin Botezatu nu ezită și spune clar că el i-a schimbat viața.

'Cătălin Botezatu mi-a schimbat viața.', a spus Bianca Drăgușanu în podcast-ul lui Bursucu.

Sursă foto: Facebook / Instagram / arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton