Cum a fentat Anca Dinicu o probă de admitere la Facultatea de Teatru: „Chiar nu am voce, o să iau niște lecții de canto”

 Ifrim Georgiana
.

Anca Dinicu a povestit cum a fentat o probă de admitere la Teatru. Actrița trebuia să interpreteze o piesă în fața comisiei și, fiindcă nu este înzestrată cu talent muzical, s-a văzut nevoită să apeleze la un șiretlic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anca Dinicu, 34 de ani, a urmat Facultatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale' și are un master în Arta Actorului, la aceeași facultate. Debutul în treatru l-a marcat în 2012, în spectacolul „Boeing-Boeing'. Mai târziu a început să lucreze cu Mihai Bendeac, după ce a fost cooptată în proiectul „În puii mei', de la Antena 1.

an11an11

Citește și: Anca Dinicu a fost diagnosticată cu mai multe alergii alimentare: „Am început să învăț să trăiesc cu ele”. Ce dietă urmează actrița

Citește și: În ce relații a rămas Vlad Drăgulin cu Mihai Bendeac și Anca Dinicu, la 5 ani de la încheierea show-ului În puii mei: „Ne vedem când apucăm'

Citește și: Isla Fisher și Sacha Baron Cohen au divorțat, după mai bine de 20 de ani de relație: „Am lucrat în liniște la această schimbare'. Au împreună trei copii

Citește și: O mamă de 32 de ani a murit la Spitalul Județean din Sibiu după ce a făcut mastită. Betina Balteș se prezentase la Urgență cu o zi înainte de tragedie, dar a fost trimisă acasă

Cum a fentat Anca Dinicu o probă de admitere la Facultatea de Teatru

Prezentă la un concert recent al Deliei, Anca Dinicu a recunoscut că a fentat proba de canto, când a dat admiterea la Teatru, asta pentru că nu este înzestrată cu talent muzical.

„Chiar da, fără voia Deliei, noi (nr. împreună cu Ioana State) ne-am gândit să-i facem un momențel și să-i stricăm concertul. Îți dai seama că glumim', a declarat actrița pentru ego.ro. Și a completat: „Ioana are voce, eu nu. Chiar nu am. Pe cuvântul meu. Chiar nu cânt. La admiterea în facultate am fentat'.

Pentru a trece proba de talente, Anca Dinicu a interpretat o melodie pentru copii și astfel a fost admisă.

„Hai mă că avem voce. Ai fentat cu o colindă sau cu ce?', a întrebat Ioana State. Răspunsul Ancăi nu a întârziat să apară: „Nu o colindă, din asta de copii am cântat. O melodie din asta cu 'tra la la'. Melodie din asta pe care nu trebuie să știi să o cânți, trebuie doar să te miști și să te faci că o știi'.

Anca Dinicu ar accepta să joace într-un musical

Anca Dinicu recunoaște că o tentează ideea să joace într-un musical, însă nu fără o pregătire prealabilă, cu lecții de canto.

„Dar noi jucăm de câte ori ne vedem. Hollywood-ul să vină să ne caute că noi facem orice', apus Ioana State. Actrița a adăugat: „Dacă aș fi cântat, da. Iar pe dans nu mai zic. Că eu și stau bine cu picioarele. Ne reparăm și facem. O să iau niște lecții de canto, mă mai duc pe la fizioterapie și facem. Mai scrie și niște glume bune în musical, ca să combinăm, să aducem tot ce putem, adică să fie top'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton