Cum a fost ajutat Cristi Pulhac de soția lui, după retragerea din fotbal: „Raluca m-a susținut foarte mult. Știam amândoi că...”. Și-a încheiat cariera în 2018

 Ifrim Georgiana
.

De patru ani, Cristi Pulhac s-a retras din fotbal și s-a dedicat vieții de familie, cât și altor proiecte. Sportivul a recunoscut că nu i-a fost ușor să se desprindă de cariera construită în ani de muncă, însă a avut-o alături pe soția lui, Raluca, în momentele dificile. La începutul acestui an, aceasta l-a făcut tată pentru prima oară, când a adus pe lume un băiețel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2018, Cristi Pulhac și-a încheiat cariera de fotbalist, după o ultimă experiență la Academica Clinceni. Cu un palmares bogat și succes în străinătate, sportivului i-a fost greu să renunțe la carieră și recunoaște că și astăzi simte dorul terenului de fotbal. În februarie 2023, Raluca, soția lui, l-a făcut tată pentru prima oară, când l-a adus pe lume pe fiul lor, Aris Cristian. Cei doi sunt căsătoriți din 2015 și se cunosc de mai bine de un deceniu.

330449232_1499860550541356_8697573725301628936_n330449232_1499860550541356_8697573725301628936_n

Citește și: Cristi Pulhac a devenit tată: „A fost un cadou senzațional, ne-am bucurat foarte mult”. Ce nume are fiul lui

Citește și: Cum a reacționat Oana Zăvoranu la declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Cristi Pulhac: „Îi doresc să …”

Citește și: De ce Valentina Pelinel nu plânge niciodată în fața copiilor ei și ai lui Cristi Borcea: „Nu vreau să mă vadă tristă. Eu sunt mai sensibilă și…'

Citește și: Doctoriţa care era de gardă în noaptea în care Alexandra, tânăra însărcinată din Botoșani care a murit, a fost concediată la 4 luni de la tragedie. Reacția familiei decedatei

Cum a fost ajutat Cristi Pulhac de soția lui, după retragerea din fotbal

Cristi Pulhac a trecut prin momente dificile după retragerea din fotbal, însă soția lui, Raluca, i-a fost un adevărat punct de sprijin. Aceasta a evitat discuțiile referitoare la subiect, conștientă fiind că i-ar provoca suferință soțului ei. Odată cu trecerea timpului, fostul fotbalist s-a resemnat cu gândul, dar recunoaște că îi este dor să fie pe teren.

„Eu m-am retras acum 4 ani de zile. Am diferite colaborări cu emisiuni de sport și încerc să îmi dau și eu cu părerea cum își dădeau și alții înainte. Sincer, îmi este dor să joc, pentru că este meseria pe care am avut-o atât de mulți ani, dar Raluca m-a ajutat să trec peste momentul acela. Când te lași de fotbal, este un click în tine, iar dacă nu este cineva aproape, te pierzi. Am colegi care au pățit chestia asta. Eu nu am simțit-o atât de rău.

Raluca m-a susținut foarte mult și nu a adus în discuție subiectul acesta. Știam amândoi că la un moment dat, cariera mea va lua sfârșit. Am trecut peste, am mai ieșit prin oraș, am mai făcut diverse activități…', a fostul jucător Dinamo, pentru Playtech Știri.

Cristi Pulhac speră ca fiul lui să-i calce pe urme

Cristi Pulhac ar fi mândru ca fiul lui să-i calce pe urme și spune că i-ar putea fi mentor. Fotbalistul, soția și Aris Cristian vor petrece sărbătorile în străinătate, ca o adevărată familie.

„Eu mă gândesc foarte mult și aș vrea să devină fotbalist. Dacă are talent și cred eu că va putea să progreseze, poate mai mult decât mine… Aș putea să îi dau niște tipsuri din carieră, pe care eu nu le-am avut. Mama nu știa fotbal, tata era plecat de acasă, era marinar…

De sărbători vom pleca din țară. Vom merge în vacanță toți 3, în familie. Nu este prima plecare a copilului din țară, vrem să îl obișnuim', a adăugat el, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton