Cum a fost copilăria Cristinei Șișcanu în Moldova: „Am fost o răsfățată. Familia mea nu era foarte bogată, dar nici nu duceam lipsa banilor...” / Ce a povestit despre părinții ei

 Calin Maria Bianca
.

Cum a fost copilăria Cristinei Șișcanu în Moldova. Cristina Șișcanu nu are nevoie de vreo prezentare, fiind cunoscută de toată lumea de pe micile ecrane, prin meseria ei de prezentatoare TV. Ei bine, se știe că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mădălin Ionescu, alături de care are și o fiică. Duce viața la care a visat și nu-i lipsește nimic, însă puțini știu cum arăta copilăria ei și ce amintiri are orașul natal!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu trăiește așa cum își dorește și se poate declara fără doar și poate o femeie împlinită. Nu doar că are o meserie de succes în televiziune, ci și când vine vorba despre viața personală totul este la superlativ. Are un mariaj frumos alături de Mădălin Ionescu și o fetiță adorabilă, însă totodată are grijă și de cei doi copii ai soțului din căsnicia anterioară, mai ales de fiul cu probleme al prezentatorului TV.

cristina-siscanu-si-madalin-ionescu-anuntul-la-care-nimeni-nu-se-astepta-dupa-12-ani-de-casnicie-aveam-gandul-asta-de-vreun-an-1280×720-3cristina-siscanu-si-madalin-ionescu-anuntul-la-care-nimeni-nu-se-astepta-dupa-12-ani-de-casnicie-aveam-gandul-asta-de-vreun-an-1280×720-3

Citește și: Cristina Șișcanu recunoaște că îi verifică telefonul lui Mădălin Ionescu: „Mă uit pe mesaje, nu mă ascund'. Vedeta a răbufnit când fanii i-au spus că e dependentă de soțul ei

Citește și: Cristina Șișcanu a primit de la Mădălin Ionescu o mașină în valoare de 95.000 de euro: „Am dat un avans, nu suntem niște bogătași”. Cum arată bolidul de lux

Citește și: Fostul soț al Andei Adam, Sorin Nicolescu, se iubește cu Loredana Chivu? Cum au fost surprinși în București, după ce au fost împreună în Istanbul

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiește Bianca Drăgușanu, după ce l-a renovat: „A fost o muncă titanică. Nu am avut designer, am făcut totul după gustul meu și…'

Cum a fost copilăria Cristinei Șișcanu în Moldova

Ei bine, dacă își ține fanii la curent cu viața ei din prezent, indiferent că vorbim despre lucruri bune sau mai puțin plăcute, Cristina Șișcanu nu s-a sfiit nici când a venit vorba despre copilăria ei în orașul Ungheni din Moldova. Aceasta a dezvăluit, contrar așteptărilor, că a trăit foarte frumos anii copilăriei, iar părinții ei i-au oferit tot ceea ce și-a dorit, mai ales că era singurul copil.

„Eu m-am născut în orașul Ungheni, un oraș la graniță cu România, acolo unde trenul își schimbă roțile, așa se spune. Am avut o copilărie foarte frumoasă, nu am mai avut frați sau surori, în schimb am avut mai mulți verișori de aceeași vârstă cu care am copilărit. Nu pot să neg, am fost o răsfățată. Toată viața alor mei se învârtea în jurul meu. Mi-a plăcut foarte mult cartea, la școală, am fost implicată în foarte multe activități extrașcolare.', a declarat Cristina Șișcanu în cadrul emisiunii realizată de Sport Arena-Metropola TV.

Cristina Șișcanu: 'Am fost o răsfățată, dar eu cred că le-am întors cumva'

Cristina Șișcanu a explicat că părinții ei nu-i refuzau nimic, dar și că toată viața lor se învârtea în jurul ei. Ei bine, deși au făcut multe sacrificii pentru vremurile de atunci, ea susține că i-a răsplătit prin lucrurile bune pe care le-a făcut. Nu doar că a învățat foarte bine și nu le-a dat niciodată motive de supărare, ci la rândul ei i-a ajutat cum a știut mai bine.

Am fost o răsfățată, dar și eu cred că le-am întors cumva. Nu că mă laud, dar învățam bine, mergeam pe la olimpiade, am avut tot timpul rezultate foarte bune la învățătură.Nu le-am făcut probleme, nu am făcut năzbâtii. Puține. Implicau costuri. Familia mea nu era foarte bogată, dar nici nu aveam lipsa banilor. Având un singur copil, nu era foarte complicat. La noi, în Republica Moldova, era mai bine decât aici.', a mai spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu își făcea ținute pe comandă încă din adolescență

Cristina Șișcanu are mare grijă de imaginea ei, mai ales când vine vorba despre ținute, iar recent mulți au constatat că, de fapt, totul pleacă din copilărie. Deși nu avea mai mult de 14 ani, părinții ei o lăsau să își facă ținutele pe comandă la croitor, atunci când trebuia să prezinte evenimente la școală, liceu sau în oraș. E clar că pasiunea pentru modă o avea încă de mică, din declarațiile sale, iar părinții nu s-au opus când venea vorba despre dorințele ei.

„Aveam un croitor care îmi făcea ținute pentru evenimentele pe care le prezentam, pentru că prezentam evenimente de prin clasa a VII-a, fie prin școală, liceu, evenimente din municipalitate.Alegeam un model împreună cu ea, dacă aveam un eveniment mai seară, purtam o rochie mai lungă, dacă aveam un eveniment de zi, purtam un costum. Conveneam ce culoare să aibă, era specialist, ne îndruma ce material să luăm și luam materialul. Și la accesorii era o provocare. Mergeam la Chișinău. Oferta era restrânsă în Ungheni.„, a mai concluzionat Cristina Șișcanu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton