Cum a fost cucerit Jador de logodnica lui, Oana Ciocan: „N-am mai scăpat de ea, pur și simplu. Dormea pe la studio la mine, mi-a arătat o iubire pe care...”

 Ifrim Georgiana
.

Invitat în podcastul lui Jorge, Jador a vorbit despre relația cu Oana Ciocan, cea pe care a cerut-o în căsătorie la „Survivor All Stars'. Cei doi s-au mutat împreună la o zi după ce s-au cunoscut, iar artistul spune că partenera lui i-a oferit o iubire pe care nu a mai trăit-o până acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Jador și Oana Ciocan s-a înfiripat în urmă cu câteva luni. Cei doi s-au cunoscut la analizele medicale pentru „Survivor All Stars', unde ambii au fost concurenți. Artistul a surprins pe toată lumea atunci când a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, chiar în timpul competiției, înainte de a părăsi Republica Dominicană. Și Oana Ciocan a părăsit show-ul de la Antena 1, la două săptămâni după ce a acceptat să-i fie soție lui Jador.

ja11ja11

Citește și: Oana Ciocan, prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie de Jador. Imaginea care a apărut pe Instagram nu mai lasă loc de interpretări

Citește și: Jador și-a cerut iubita în căsătorie: 'Te iubesc cel mai mult pe lumea asta'. Cum a reacționat Alexandra Dobbia

Citește și: Cristi Brancu s-a certat, în trecut, cu Elena Cârstea din cauza unui bilet de avion: „Cum îți permiți să vorbești în felul acesta? Să le fie rușine…'. Prezentatorul TV o invitase în emisiunea lui

Citește și: Dinu Maxer a mers la psiholog pentru a înțelege motivele divorțului de Deea, după 18 ani: „Când am semnat actul de divorț, a fost o ușurare teribilă”

Cum a fost cucerit Jador de logodnica lui, Oana Ciocan

Jador spune că Oana Ciocan l-a cucerit iremediabil de la prima întâlnire, de aceea nici n-au avut nevoie de mult timp să facă pași importanți în relație. Deși se cunoșteau de o zi, cei doi s-au mutat împreună, iar artistul spune că a fost impresionat de gesturile iubitei sale. În spirit de glumă, Jador a povestit că șatena a fost nedezlipită de el încă de la început, ba chiar adormea la studioul de înregistrări.

„Eu și Oana locuiam împreună de a doua zi de când am cunoscut-o. Prin octombrie, noiembrie (n.r am cunoscut-o). N-am mai scăpat de ea, pur și simplu, îți jur. O trimiteam acasă, ieși…„O trimiteam acasă'…dacă voiam să plece, o alungam. „Du-te acasă, ce cauți pe capul meu, aici? Vrei să mă îndrăgostesc? Ieși!'. Dormea pe la studio după mine, mi-a arătat o iubire pe care nimeni nu mi-a dat-o niciodată. Vorbeam cu ea și îi spuneam: „Bă, de ce mă iubești, că eu n-am făcut nimic să mă iubești?'. Iubirea nu știi de unde vine', a povestit cântărețul de manele în podcastul lui Jorge.

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana, la Survivor All Stars

Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars, înainte să părăsească show-ul. Cu puțin timp înainte de a părăsi show-ul, după ce a fost descalificat, Jador a cerut permisiunea echipei de producție să-și viziteze iubita, pe Oana Ciocan, proaspăt intrată în competiție. Artistul a profitat pe deplin de această favoare și a făcut un gest emoționant.

„Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!’ , i-a spus Jador iubitei sale.

„Băi, haide, măi!’, a reacționat Oana Ciocan, surprinsă.

„Da, vrei să fii soția mea?’, a spus Jador, cu subiect și predicat.

„Bă, ce e asta?’, a răspuns Oana.

„Vrei?’, a continuat Jador.

„Păi normal! Dar tu știai răspunsul. Tu știi că eu chiar vreau să rămân toată viața cu tine’, a reușit să articuleze Oana, într-un final.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton