Cum a fost cucerită Andreea Liptak de soțul ei, Răzvan Spiridon, și ce s-a întâmplat la prima lor întâlnire: "Mi-a scris un email. El este un gentleman, nu a îndrăznit să mă sune"

.

Andreea Liptak a povestit, în podcastul lui Adrian Artene, cum a cucerit-o soțul ei, Răzvan Spiridon, dar și cum a invitat-o la întâlnire prin email. Cei doi sunt parteneri de viață de mai bine de 20 de ani, iar împreună au început o afecere cu cosmetice, de tip piramidal, care le-a adus o avere de milioane de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


În 2012, Andreea Liptak a decis să renunțe la televiziune, deși devenise una dintre cele mai cunoscute figuri ale PRO TV-ului. Din 2007 este căsătorită cu Răzvan Spiridon, care i-a fost coleg de trust, iar împreună au două fete – Maia și Sofia. Prin prisma mariajului cu soțul ei, fosta prezentatoare TV se consideră „cea mai norocoasă femeie din lume’. El a invitat-o la întâlnire prin email și a cucerit-o prin felul său galant.

Citește și: Andreea Liptak, declarații neașteptate la 12 ani de când a plecat de la PRO TV: „Mi s-a spus: Ai intrat pe post astăzi și ai ieșit de pe post tot astăzi’. Adevărul despre rivalitatea cu Andreea Esca


Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Răzvan Spiridon, la mai bine de 10 ani după ce a plecat de la Pro TV. Împreună cu soția lui, Andreea Liptak, face afaceri de milioane

Citește și: Cum a surprins-o Robert Drilea pe Deea Maxer, după zvonurile despărțirii: „Ai împlinit visele a trei copii. Mulțumim pentru…'

Citește și: Elena, mesaj optimist la o lună de la anunțul divorțului de CRBL: „Viață nouă. Noi începuturi'. Ce imagini a postat pe TikTok

Cum a fost cucerită Andreea Liptak de soțul ei, Răzvan Spiridon, și ce s-a întâmplat la prima lor întâlnire


Andreea Liptak s-a îndrăgostit de Răzvan Spiridon de la prima întâlnire, inițiată de el printr-un email. Deși au fost colegi la PRO TV, fosta prezentatoare TV recunoaște că nu-l remarcase până atunci.

„A fost totul în beneficiul meu, în favoarea mea. Nu-mi venea să cred că în clipa în care ne-am reîntâlnit, pentru că el lucra deja pentru un alt trust, și când m-a invitat să ne vedem, așa ca din senin. De fapt, mi-a scris un email. El este un gentleman, un pedant. Are o diplomație aparte. Nu a îndrăznit să mă sune…nici nu cred că mai avea numărul..Și văd emailul și spun „Doamne, Răzvan Spiridon îmi scrie’…zic „Ok’. Ne-am văzut. Eram într-o sesiune, la a doua facultate pe care am făcut-o și învățasem pentru un examen la engleză foarte mult și simțeam nevoie să mă deconectez. Îi spun: „sigur…ieșim la un suc, mai povestim’. Dar ce să povestim? Pentru eu cu el…Eu îi respectam foarte mult. Îi vedeam ca pe niște zei când am venit de la Arad.


Când am nimerit în București, nici nu îndrăzneam să am un dialog cu ei. Când l-am văzut cât e de înalt și atletic, mi-l imaginam altfel. Și are o prezență foarte puternică. Nici nu l-am remarcat, să iasă în evidență față de ceilalți colegi. Și când stăteam de vorba cu el mi-a spus că mă plăcea din prima, dar nu mi-a dat niciun semnal niciodată. Dar, la prima întâlnire față în față la un suc, pe măsură ce spunea o propoziție mă îndrăgosteam de el.

Nu-mi venea să cred. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred că nu l-am văzut până atunci. Nu am avut ochi pentru nimeni de fapt pentru că eram orientată într-o altă direcție atunci: pe integrarea mea în București, ce aș putea să fac pentru a fi un angajat bun. Am stat o dată 24 de ore la muncă. Și acum săteam în fața unui om cu care am petrecut timp (n.red. – la PRO TV) și nu l-am remarcat niciodată. Și de atunci suntem împreună, au trecut 20 de ani, nici nu mai știu câți ani. Fiica noastră cea mare are 20 de ani …de peste 22 de ani suntem împreună’, a spus Andreea în podcastul „Altceva cu Adrian Artene’.


„Sunt cea mai norocoasă femeie din lume’

Andreea Liptak recunoaște că mariajul cu Răzvan Spiridon nu e lipsit de conflicte, dat fiind că ambii au caractere puternice. Ea a povestit și cum au depășit cea mai dificilă perioada din mariajul lor.


„Cred că sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Avem o comunicare extraordinară. Îmi spune uneori când e bine să fiu atentă la niște lucruri, dar mă corectează într-o manieră delicată. Noi lucrăm împreună, obiectivul e comun, dar calea spre obiectiv e diferită.

Există conflicte, suntem două nuci tari. Suntem personalități puternice și stăm la masa negocierilor și când nu iese bine negocierea…ne spunem lucruri. Trecând printr-o perioadă foarte furtunoasă, la un moment dat, i-am zis: „Hai să luăm o hârtie și un pix și eu îți spun ce așteptări am de la tine și tu de la mine. Și ce vrem să schimbăm’. El mi-a spus să fac lista și să încep. Am început să scriu…și am scris…asta și asta…i-am spus: „Sunt sinceră’.


Apoi i-am zis să scrie și el. Dar el a dat foaia la o parte și a spus că nu vrea să schimbe nimic la mine…și că o să ia în considerare ce am scris pe listă’, a mai spus Andreea Liptak.

Sursa foto: Facebook