Cum a fost cucerită Narcisa Suciu de soțul finlandez, Veikko Miettinen: „Nu știu care alt bărbat ar fi acceptat ”. Sunt căsătoriți de 13 ani

 Ifrim Georgiana
.

Narcisa Suciu și soțul ei finlandez, Veikko Miettinen, sunt căsătoriți de 13 ani și locuiesc în țara de origine a bărbatului. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', îndrăgita artistă a făcut câteva declarații despre mariajul ei și despre calitățile celui care a cucerit-o în urmă cu mai bine de un deceniu. Iată declarațiile ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2011, Narcisa Suciu a renunțat la cariera muzicală și s-a mutat în Finlanda cu fiica ei, Daria, pe care o are din relația cu Daniel Crăciun. Artista și-a cunoscut actualul soț pe o platformă online, s-au căsătorit, apoi au decis să locuiască împreună în țara de origine a bărbatului. De curând, îndrăgita artistă a făcut declarații despre mariajul ei și a spus cum a fost cucerită de Veikko Miettinen. Narcisa Suciu a recunoscut că relația lor a traversat și perioade mai delicate, însă în cea mai mare parte a timpului, au parte de liniște și dragoste.

nar9nar9

Citește și: Drama prin care a trecut Narcisa Suciu. Artista și-a pierdut ambii părinți la o vârstă fragedă: „Cred că nu l-am iertat niciodată pe tata…”

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Narcisa Suciu s-a mutat în Finlanda, lângă soțul ei: „Fiica mea, Daria, avea 11 ani și mi-a spus…”

Citește și: Elena Merișoreanu, primele declarații despre botezul strănepotului ei. Când va avea loc evenimentul: „În aceeași zi o să se și cunune părinții micuțului' / EXCLUSIV

Citește și: Câți bani a strâns Andreea Esca din organizarea croazierei pe Mediterană: „Am ieşit pe plus. A fost foarte greu'. Turiștii vor petrece opt zile cu prezentatoarea TV

Cum a fost Narcisa Suciu cucerită de soțul finlandez

Deși este discretă din fire, Narcisa Suciu a vorbit, în emisiunea lui Denise Rifai, despre modul în care a fost cucerită de soțul finlandez. Artista a declarat că Veikko Miettinen a susținut-o necondiționat, i-a încurajat pasiunile și a știut să fie tată pentru Daria, fiica ei din relația anterioară.

„Soțul meu s-a ținut de cuvânt, mi-a oferit liniște aproape în fiecare zi. Firește, nu e totul lapte și miere, că nu există așa ceva. Este în continuare cred că cel mai deștept om pe care l-am întâlnit vreodată și asta e important pentru mine. Este un om pentru care onoarea e cea mai importantă valoare, mă cunoaște și mă acceptă așa cum sunt.

Mă încurajează să fac ce știu, ce îmi place și ce îmi aduce bucurie. Mă lasă să colecționez parfumuri, am peste 400 de sticle de parfumuri, nu știu care alt bărbat ar fi acceptat. E un bărbat care a știut să fie tată pentru Daria, într-o perioadă delicată, a învățat-o multe și a fost lângă ea cât eu am fost plecată. E un om care a făcut lucruri pe care eu nu o să le uit niciodată', a declarat Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu și-a dorit să se retragă la mănăstire, la 17 ani

După ce și-a pierdut mama, Narcisa Suciu și-a dorit să se retragă la mănăstire, însă tatăl ei nu i-a semnat acordul. În continuare, artista are în vedere posibilitatea de a-și dedica viața lui Dumnezeu.

„Eu nu văd mănăstirea ca pe un loc în care te ascunzi. Rămâne în calculul meu pentru la un moment dat. Poate nu săptămâna sta sau anul asta. Am și fost la Mănăstirea Bârsana și am stat o vreme cu maicile de acolo.

M-a invitat maica stareță. Eu văd mănăstirea ca pe un loc în care îți permiți să te uiți un pic în tine, să înțelegi mai bine lumea în care trăiești, să te apropii mai mult de Dumnezeu. Nu se poate călugări oricine, dar dacă te duci la poarta mănăstirii și mărturisești că vrei să rămâi acolo, te primesc. Trebuie să te primească. E casa lui Dumnezeu și toată lumea trebuie să aibă acces acolo. Nu știu să spun (n.r. – ce o atrage acolo)', a mai spus ea în cadrul aceleiași emisiuni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton