„Era un om foarte calm. Eu am simțit că el va fi...” Cum a fost prima întâlnire dintre Dana Roba și soțul ei, Daniel Balaciu, când s-au cunoscut

 Ifrim Georgiana
.

De curând, Dana Roba a fost externată din spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Daniel Balaciu. Make-up artista încă se recuperează după operația pe creier și este supravegheată în permanență de o asistentă medicală. În urmă cu trei ani, prezentă în platoul WOWnews, Dana Roba povestea cum a decurs prima întâlnire cu tatăl fiicelor sale. Cei doi s-au cunoscut la biserică, iar tânăra de 31 de ani a simțit că Daniel Balaciu îi va fi soț. Iată ce spunea atunci Dana Roba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dana Roba și Daniel Balaciu sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună două fiice. După ce și-a revenit din comă, make-up artista a oferit primul interviu referitor la conflictul spontan cu soțul ei, susținând că discuțiile referitoare la divorț existau încă din luna ianuarie. De asemeena, tânăra de 31 de ani a susținut că Daniel Balaciu premeditase totul, căci ciocanul cu care a lovit-o nu se afla la ei în casă.

dan9-1dan9-1

Înainte ca problemele să-și facă loc în căsncia lor, Dana Roba își descria soțul ca fiind o persoană caldă și credea că sunt predestinați să fie împreună. Încă de la prima întâlnire, tânăra a simțit că se va căsători cu Daniel Balaciu, pe care l-a cunoscut în biserică.

Citește și: Dana Roba a fost externată din spital, la trei săptămâni după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap, și s-a întors acasă. Unde sunt fiicele ei: „Nu au venit la mama lor'

Citește și: Maria Ghinea, împușcată în cap de soțul ei, mesaj pentru Dana Roba: „Se va obişnui şi cu aspectul fizic. Este foarte important să…”

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea ajung din nou în fața judecătorilor. Dosarul are legătură cu terenurile pe care le dețin

Citește și: Marius și ispita Oana, în ipostaze tandre la Insula Iubirii: 'Ești aproape de perfecțiune, ești materialul de soție…'. Iubita lui, Bianca, a plâns la primul Bonfire

Cum a decurs prima întâlnire dintre Dana Roba și soțul ei, Daniel Balaciu

Dana Rona și Daniel Balaciu s-au cunoscut în urmă cu mai bine de șapte ani, în biserică, prin intermediul unei cunoștințe comune. Ulterior, soțul ei a invitat-o la o cafea și a simțit imediat compatibilitatea dintre ei.

„Noi ne-am cunoscut după ce ne-am pocăit amândoi. Noi nu ne cunoșteam înainte, nu l-am văzut pe Daniela în viața mea înainte în Timișoara. Adică umblam în aceleași localuri, dar noi nu ne-am văzut decât în momentul în care cineva ne-a făcut cunoștință la aceeași biserică. Mi-a plăcut foarte mult de el, mi-a plăcut că era un om foarte calm, cu chestia asta m-a atras foarte tare. Mi-a plăcut că a avea ochii verzi și am zis că face copii frumoși, pe el trebuie să-l iau de bărbat', a povestit Dana Roba, în emisiunea Corneliei Ionescu.

„Eu am simțit că el va fi soțul meu'

Încă de la prima întâlnire, Dana Roba a simțit că va întemeia o familie cu Daniel Balaciu. Deși relația lor abia se înfiripase, make-up artista și-a sunat sora, pe Lidia Roba, și i-a spus că și-a găsit sufletul pereche. După trei luni de relație, cei doi s-au căsătorit , iar la scurt timp au devenit părinți pentru prima oară.

„Eu la prima întâlnire cu el l-am trecut soțul meu iubit în telefon și de atunci îl am tot așa. Eu am simțit că el va fi soțul meu.

La prima întâlnire, eu am sunat-o pe sora mea și i-am zis că mă mărit.(…) După trei luni ne-am căsătorit și după patru luni am rămas însărcinată. Viața mea de acum este prea tare, este senzațională”, a povestit Dana Roba, în 2020.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton