Cum a fost surprins Andrei Neacșu la o petrecere, la două luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Florin Salam i-a făcut o dedicație fiului său, Zian

 Ifrim Georgiana
.

La mijlocul lunii mai, Ilinca Vandici anunța că divorțează de Andrei Neacșu, după o căsnicie care a durat 7 ani. La acea vreme, prezentatoarea TV își explica decizia printr-un mesaj postat pe rețelele de socialicare, susținând că a încercat din răsputeri să salveze căsnicia. Recent, Andrei Neacșu a făcut furori la o petrecere, unde atmosfera a fost întreținută de Florin Salam. Afaceristul de 30 de ani nu s-a uitat la bani și a plătit pentru declarații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși speculațiile privind divorțul existau de mai multă vreme, Ilinca Vandici a confirmat separarea de tatăș fiului ei abia în urmă cu două luni. Printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!' a confirmat separarea, însă a ținut să precizeze că va rămâne în relații bune cu Andrei Neacșu, pentru ca fiul lor să crească într-un mediu echilibrat și armonios. De atunci, Ilinca Vandici a refuzat să mai facă alte comentarii pe marginea subiectului, precizând că are nevoie de „înțelegere' și „toleranță' în această perioadă delicată.

il7il7

Citește și: Andreea Antonescu și Ilinca Vandici se consolează reciproc după despărțirile recente prin care au trecut: 'De ce trebuie să suferim? Noi ne înțelegem din priviri, avem multe în comun acum…'

Citește și: Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pe Internet la o lună după despărțirea de Andrei Neacșu: 'Dacă te simți pierdut, dezamăgit, confuz, întoarce-te la…'

Citește și: Cine e ispita Romeo Vasiloni de la Insula iubirii, sezonul 7. Face kickboxing și e pasionat de psihologie

Citește și: Lidia Vadim a fost discriminată de profesori din cauza numelui pe care îl purta: „Îmi luam rigla la palmă tot pentru că eram fiica lui Vadim Tudor”

Cum a fost surprins Andrei Neacșu la o petrecere

La două luni de la divorțul de Ilinca Vandici, Andrei Neacșu a făcut furori la o petrecere unde senzația serii a fost Florin Salam. Tânărul afacerist nu s-a uitat la bani și a plătit ca manelistul să-i dedice o piesă fiului său, Zian, în vârstă de 6 ani. După separarea de cunoscuta prezentatoare TV, afaceristul a petrecut mai multe vacanțe cu copilul lor și a postat fotografii pe rețelele de socializare.

De curând, Andrei Neacșu și Zian s-au plimbat cu barca, căci ambii părinți ai băiețelul își doresc să-l implice în cât mai multe activități fizice.

„În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere.

Este o perioadă dificilă în care avem nevoie de liniște. Avem nevoie de înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în toți acești ani… În toate momentele care au marcat viața noastră profesională și personală’, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

Ce spunea Ilinca Vandici, în trecut, despre relația cu tatăl copilului ei

În urmă cu ceva timp, Ilinca Vandici făcea o serie de declarații controversate despre relația cu tatăl copilului ei, Andrei Neacșu. La acea vreme, prezentatoarea TV a atras un val de critici din partea internauților, după ce a vorbit despre modul în care sunt împărțite rolurile în familia și despre educația pe care i-o oferă copilului.

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte, că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!', a declarat Ilinca Vandici, în cadrul podastului lui Damian Drăghici.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton