Cum a fost susținută Laura Cosoi de soțul ei, Cosmin Curticăpean, în carieră: „Îmi dă această forță și această libertate”

 Ifrim Georgiana
.

Laura Cosoi este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la doi din țară. În plan personal, vedeta este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și au împreună trei fiice. De când a îmbrățișat rolul de mamă, Laura Cosoi a luat o pauză de la televiziune și s-a dedicat exclusiv familiei. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre relația cu soțul ei și despre modul în care aceasta a susținut-o în carieră. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună trei fiice – Rita (5 ani), Vera (2 ani și 10 luni) și Lara ( un an). De când a devenit mamă, actrița a continuat să urce pe scenă, însă a renunțat la proiectele în televiziune. În toamna anului 2021, Laura Cosoi plănuia să revină pe micile ecrane, însă cea de-a treia sarcină a determinat-o să-și schimbe prioritățile. La acea vreme, vedeta spunea că nu a fost niciodată „un om avid după celebritate', însă și-ar dori să facă parte dintr-o emisiune.

1111

În prezent, Laura Cosoi face parte din distribuția filmului „Retreat Vama Veche', regizat de Petre Năstase. Alături de aceasta joacă și Adela Popescu, Ada Condeescu, Adelina Pestriţu, Daniel Nuţă, Răzvan Fodor sau Radu Vâlcan.

Citește și: Laura Cosoi, mărturisiri dureroase la 3 ani de la moartea tatălui: „Întotdeauna spun că mi-a lăsat moștenire…'. Ce relație are actrița cu mama ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Laura Cosoi cu Dana Rogoz și Tily Niculae la 20 de ani de la apariția serialului 'La bloc': 'Indiferent de anii care au trecut peste noi, relația de prietenie…'

Citește și: Ce note au obținut fiicele lui Mihai Morar la Evaluarea Națională 2023: 'Nu-i fericire mai mare pentru un părinte. Valoarea lor este mai mare decât…'

Citește și: Madonna este internată la Terapie Intensivă și și-a anulat turneul mondial: „Este încă sub îngrijire medicală” / O bacterie periculoasă a pus-o la pat

Cum a fost susținută Laura Cosoi de soțul ei, Cosmin Curticăpean, în carieră

În cei 11 ani de când este împreună cu soțul ei, Laura Cosoi spune că a fost susținută necondiționat și a putut să se dedice atât familiei, cât și carierei în actorie și televiziune.

„Cred că prin echilibru, prin alimentație, pentru că aveam și ceva probleme cu fierea și, de acolo, eu aveam stări nasoale, după care am început să mă odihnesc, am început să spun ‘nu și asta a contat foarte mult, să am un om lângă mine care să mă susțină, să mă pot baza pe el.

A contat enorm, enorm de mult în cei unsprezece ani de când sunt cu Cosmin, faptul că mie mi se pare că sunt imbatabilă, nemuritoare pentru că-l am pe Cosmin alături. Îmi dă această forță și această libertate, inclusiv faptul că pot să fac ce-mi place. Că nu-și pune niciodată problema în ceea ce mă privește, că ar trebui să stau acasă cu copiii în loc să lucrez. Atunci am găsit acest echilibru frumos în doi, evident copiii și, iarăși, mintea, că ți se ocupă mintea cu lucruri cu adevărat importante', a spus actrița, potrivit unica.ro.

Ce spune Laura Cosoi despre revenirea în televiziune

După câțiva ani în care a stat departe de micile ecrane, Laura Cosoi spune că este pregătită să revină în televiziune. Actrița crede că este o perioadă prielnică pnetru a se implica în alte proiecte televizate, mai ales că revine cu forțe noi.

„Eu, în general, nu regret, dar cred că în perioada asta regret că m-am îndepărtat un pic de televiziune, deși poate ar fi trebuit să n-o fac. Sunt pregătită să mă întorc. Asta e ce știu și am poftă mare să fac ceva în sensul ăsta', a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

„Încerc să mă bucur de prezent'

„Câteodată ești fericit numai că dorm copiii toți o dată și sunt cu adevărat fericită că e liniște și că poți să stai, să mai bei un pahar de prosecco. Încă îmi place să privesc cerul, seara îmi place să stau pe terasă, să stau în curte… Stăm într-o zonă frumoasă și îmi place și zumzetul mașinilor în planul zece, dar și liniștea curții, și luminile, și frunzele, avem fructe, avem zmeură. Stăm în centrul Bucureștiului și avem tufiș de zmeură. Încă mă bucur de faptul că mergem la biserică duminica, e un moment al nostru, al familiei noastre, asta mă face fericită. Copiii că sunt sănătoși și încerc să mă bucur, repet, de prezent, de azi, de acum și că trăiesc', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton