Cum a fost țepuit cu 15.000 de euro Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Afaceristul a apelat la avocați pentru a-și recupera banii

 Miniosu Alexandra
.

Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș, a fost țepuit cu 15.000 de euro. Omul de afaceri s-a ales cu această mare „gaură în portofel', după ce ar fi încercat să ajute o cunoștință aflată într-un moment mai dificil al vieții sale. E vorba despre o femeie, căruia i-ar fi împrumutat, pe lângă suma menționată, și 20.000 de lei. Într-un final, văzând că nu-și mai primește banii înapoi, partenerul fostei concurente Survivor România a apelat la avocați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Așadar, deși a avut intenții bune, de a ajuta o cunoștință la nevoie, Călin Hagima a constatat în timp, cu stupoare, că banii întârzie să-i fie restituiți. Sătul de amânări și promisiuni venite din partea femeii pe care a împrumutat-o cu bani, soțul Roxanei a apelat în cele din urmă la avocați pentru a-și recupa suma mare de bani.

roxana-nemes-1roxana-nemes-1

Citește și: Roxana Nemeș l-a cerut în căsătorie de trei ori pe soțul ei, Călin Hagima, deși au fost despărțiți mai bine de un an: 'Eram foarte hotărâtă. Apoi, mi-am văzut de viața mea' / Cum s-au cunoscut

Citește și: De ce Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, au fost despărțiți un an: „Am suferit cum nu am suferit niciodată. Mama îmi zicea…'. Cum a fost cerută Faimoasa de la Survivor în căsătorie / EXCLUSIV

Citește și: Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, a petrecut Paștele în spital cu fiul ei. Ce diagnostic a primit micuțul, care va fi botezat luna aceasta: „În urma unui control amănunțit…'

Citește și: Mădălin Ionescu revine la Antena, la 15 ani de când a fost dat afară cu scandal de la Acces Direct. Filmările pentru noua emisiune ar fi început deja

Cum a fost țepuit cu 15.000 de euro Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș

Acum ceva timp, o persoană apropiată i-a cerut lui Călin Hagima să o împrumute cu 15.000 de euro. Pe lângă acești bani, soțul Roxanei Nemeș i-a mai dat persoanei respective și 20.000 de lei. Conform spynews.ro, totul a început în aprilie 2020, atunci când omul de afaceri i-a dat cunoștinței sale cei 15.000 de euro, bazându-se pe faptul că-i va primi în curând înapoi, așa cum stabiliseră.

Au trecut însă luni bune, iar Călin Hagima nu a primit niciun ban înapoi. Văzând acestea, în octombrie 2021, afaceristul a luat inițiativa și i-a scris persoanei respective dacă îi va trimite 1.000 de euro pentru început, așa cum s-au înțeles. Inițial, această sumă trebuia să îi fie virată în luna septembrie, dar abia pe 6 octombrie omul de afaceri a aflat că nu îi va primi… Atunci, femeia pe care a împrumutat-o îi promitea acestuia că se va „revanșa', așa că urma să îi trimită banii pentru două luni, septembrie și octombrie.

Se pare însă că femeia respectivă nu s-ar fi ținut de cuvânt, pentru că au urmat și alte mesaje în care Călin Hagima o tot întreba dacă își va primi banii înapoi. Ulterior, soțul Roxanei Nemeș i-a propus cunoștinței sale să îi trimită pe lună măcar 500 de euro, ca pe parcurs să-și recupereze banii integral, însă nici așa nu a funcționat, mai scrie sursa menționată anterior.

Afaceristul a apelat la avocați pentru a-și recupera banii

În cele din urmă, după ce a observat că tot nu-și primește banii și s-a ales doar cu câteva promisiuni, Călin Hagima a luat hotărârea de a apela la avocați. Astfel, persoanei pe care afaceristul a împrumutat-o i-a fost trimisă o notificare în care se solicită restituirea celor 15.000 de euro și 20.000 de lei.

Persoana respectivă a avut însă ca termen limită să-i returneze banii cinci zile de când a primit notificarea, având în vedere că a depășit cu mult perioada în care trebuia să îi dea banii înapoi lui Călin Hagima.

Cu ce se ocupă Călin Hagima

Călin Hagima, cunoscut în showbiz ca soțul Roxanei Nemeș, deține mai multe afaceri în Capitală. După o relație de doi ani, aceștia au decis în anul 2017 au decis să meargă pe drumuri separate, însă destinul i-a adus din nou împreună. Roxana Nemeș a fost cerută de soție la sfârșitul lui 2019, chiar în centrul Bucureștiului, iar momentul a fost extrem de special. În prezent, aceștia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă.

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător.

Și acum am emoții, deși se împlinește o lună. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu.

A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie, spunea Roxana Nemeș atunci.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton