Cum a fost ajutată Theo Rose de Smiley și Gina Pistol, după ce a devenit mamă: „A fost foarte bun cu mine. M-au sfătuit...”

 Ifrim Georgiana
.

filmările pentru emisiunea „Vocea României'. Sezonul trecut, artista a împărțit scaunul dublu cu Smiley, însă acum face echipă cu Horia Brenciu. Într-un interviu recent, jurata a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viața de când a devenit mamă, susținând că a primit sfaturi prețioase de Smiley și Gina Pistol, dar și alți colegi de breaslă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 3 luni, Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată, atunci când l-a adus pe lume pe fiul ei, Sasha Ioan. Vedeta s-a recuperat ușor după operația de cezariană, reluându-și activitatea profesională. Pe lângă concertele pe care le susține, artista a fost implicată în filmările noului sezon al emisiunii „Vocea României', unde face echipă cu Horia Brenciu. Anterior, a împărțit scaunul dublu cu Smiley, însă producătorii show-ului de talente au decis să schimbe acest lucru. De când a îmbrățișat rolul de mamă, Theo Rose susține că a primit sprijin și sfaturi din partea colegilor de breaslă și de la PRO TV, menționându-i și pe Smiley și Gina Pistol.

e9-1e9-1

Citește și: Ce a pățit Theo Rose când a fost abordată de un grup de necunoscuți, într-o benzinărie din Focșani: „A oprit o mașină cu băieți. Situații în care alte fete s-ar simți amenințate”

Citește și: Când începe Vocea României, sezonul 11: „Avem surprize pentru fiecare antrenor în parte'. Horia Brenciu și Theo Rose împart același scaun

Citește și: Andra a împlinit 37 de ani. Ce urare romantică i-a făcut Cătălin Măruță: „Este ziua de naștere a celei mai minunate femei din lume'

Citește și: O femeie gravidă în 9 luni a fost operată din greșeală de hernie, în Târgu Jiu. Când au realizat medicii că are, de fapt, un copil în burtă

Cum a fost ajutată Theo Rose de Smiley și Gina Pistol, după ce a devenit mamă

Theo Rose a recunoscut că relația dintre ea și Smiley a suferit unele schimbări, de când l-a adus pe lume pe Sasha Ioan. Jurata de la „Vocea României' a primit sfaturi prețioase de la artist și soția lui, Gina Pistol, având o experiență mai vastă în lumea showbizului.

„Da, foarte mult! Acum înțeleg foarte multe momente prin care el trecea în sezonul trecut. A fost și foarte bun cu mine  și el, dar și Gina, au împărtășit „tips and tricks' cu mine și am avut și foarte mulți oameni din breaslă care m-au sfătuit pentru că altfel te înțelege un om care are tot atât de multă activitate cât ai și tu', a spus artista, potrivit click.ro.

Theo Rose, despre despresia postnatală: „Am simțit sensibilitatea aia specifică perioadei de după naștere'

Theo Rose susține că nu s-a confruntat cu depresia postnatală, căci a primit sprijin necondiționat din partea familiei și a celor dragi. Artista a îmbrățișat cu ușurință rolul de mamă și este relaxată în privința lui Sasha Ioan.

„Nu! Ce-i drept, m-am și protejat, am fost înconjurată în perioada imediată după naștere de familie, m-au tratat cu foarte mare delicatețe în perioada respectivă, mi-au arătat frumos cum se fac toate lucrurile necesare pentru un bebeluș, nu au insistat, m-au ajutat, nu m-au sufocat. Am simțit sensibilitatea aia specifică perioadei de după naștere, dar nu s-a pus problema de nicio depresie. Chiar am fost înconjurată de lucrurile de care am avut nevoie.

Da, clar! Și eu, și copilul, ne-am obișnuit unul cu celălalt. Am fost uimită să văd că bebelușii chiar funcționează după un program, un orar fix, adică chestia asta mă relaxează foarte tare. Știu exact că trebuie să mănânce atunci, știu ce gesturi face atunci când îl doare burtică, atunci când vrea să mănânce sau orice altceva, când trebuie să regurgiteze sau.. Suntem foarte relaxați!', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton