Cum a gestionat Adela Popescu presiunea mediatică după succesul serialului ”Numai iubirea”: „Munceam de dimineața până noaptea în fiecare zi a vieții noastre. Am fost șocați...”

.

Cum a gestionat Adela Popescu presiunea mediatică după succesul serialului 'Numai iubirea'. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adela Popescu s-a bucurat de un succes colosal pe plan profesional ani și ani de zile, mai ales după rolul ei din telenovela românească, „Numai iubirea', care a prins foarte bine la public. Deși s-a retras din televiziune, îndrăgita prezentatoare TV a vorbit despre anii în care filma și avea un rol foarte important în meseria de actriță!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI


Adela Popescu se poate lăuda cu succesul dobândit pe plan profesional de-a lungul anilor. S-a bucurat de o mare ascensiune încă de la primul debut în lumea filmului românesc, iar mai apoi s-a reprofilat, devenind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. A fost ani de zile prezentă pe micile ecrane, iar atunci când nimeni nu se aștepta, a anunțat că se retrage, cel puțin pentru o perioadă.

Citește și: Adela Popescu dezvăluie motivul pentru care a plecat din televiziune, după 20 de ani de carieră: „Ăla a fost momentul în care am zis că e suficient. Tare bine mi-e acum'


Citește și: Adela Popescu, despre începuturile relației cu Radu Vâlcan: „Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere. Nu era pe gustul meu neapărat'

Citește și: Ce notă a luat Radu Drăgușin la Bacalaureat. Fotbalistul de la echipa Națională a României a obținut o medie impresionantă: „Și școală, și sport…’

Citește și: Când are loc înmormântarea Ilenei Stana Ionescu. Unde este depus trupul neînsuflețit al îndrăgitei actrițe: „Cei care vor să aducă un ultim omagiu…'


Cum a gestionat Adela Popescu presiunea mediatică după succesul serialului ‘Numai iubirea’

Adela Popescu nu mai apare pe micile ecrane, dar acceptă invitația la numeroase evenimente și podcast-uri, unde le povestește fanilor momente din viața ei privată, dar nu numai. Recent, a vorbit despre cum a gestionat presiunea mediatică după marele succes pe care l-a avut telenovela românească „Numai iubirea„, în anii 2004-2005.

Aș spune că am gestionat bine (nr.presiunea mediatică), în sensul că munceam atât de mult. Eu cred că nu gestionezi bine în momentul în care ți se întâmplă ușor. Când ți se întâmplă greu, nu ai cum să nu, pentru că tu înțelegi că este răsplata a ceea ce faci într-un fel. Chiar dacă a fost un succes aparent peste noapte, noi munceam de dimineață până noaptea în fiecare zi a vieții noastre, mai puțin duminică.’, a povestit Adela Popescu în cadrul podcastului Rețete simple cu Adi Hădean.


Adela Popescu: „Am fost șocați când am plecat în caravană’

Adela Popescu a mărturisit că pe lângă succesul colosal de care s-a bucurat, a muncit foarte mult alături de restul colegilor de breaslă. A explicat clar că nu mai aveau timp de viața lor personală și se dedicau doar filmărilor, astfel că succesul venit peste noapte a fost greu de realizat.

Nu aveai timp nici să vezi feedback-ul, noi de aceea am fost șocați când am plecat în caravană prin țară. Eram „cum?’. Noi nu știam. Venea mașina dimineața la scara blocului, ne lua, întorceam noaptea, ne lăsa în fața blocului, urcam acasă și ne culcam. Atât eram doar noi între noi, nu era nimeni să-ți ceară autografe că nu avea când.„, a continuat ea.


De ce a plecat Adela Popescu din televiziune, demisionând de la Vorbește Lumea

Adela Popescu a cucerit pe toată lumea pe micile ecrane, la emisiunea Vorbește lumea, astfel că vestea ei de a se retrage de pe sticlă în 2023 a luat pe toată lumea prin surprindere, astfel că a explicat pe larg alegerea făcută.


„După ce am născut al treilea copil, veneam de la muncă, mă așezam lângă ei să mă joc și tot ce-mi doream era să mă întind și să mă culc. Nu e glumă. Eram într-o stare de oboseală absolut îngrozitoare. Cu fiecare zi în care munceam, nu mă odihneam suficient și eram în lăuzie, turnam o picătură de cerneală într-un pahar de apă până a devenit tot cerneală. Simțeam că nu mai e nimic luminos acolo. Ăla a fost momentul în care am zis că e suficient. Tare bine mi-e acum. Am înțeles câtă nevoie aveam să petrec timp cu copiii mei în această etapă a lor, a povestit Adela Popescu.


În prezent, emisiunea este găzduită de Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel (Andrei Lăcătuș).

Sursă foto: Facebook / Instagram