Cum a gestionat Dinu Maxer divorțul de Deea Maxer și primul Paște fără copii: „M-au ajutat și niște antidepresive”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu aproximativ o lună, Deea și Dinu Maxer au anunțat că au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au format un cuplu timp de 18 ani, iar actele de divorț au fost depuse pe 28 martie. Decizia celor doi a fost motivată printr-o nepotrivire de caracter, după cum a explicat artistul în emisiunea lui Cristi Brancu. Acum, acesta recunoaște că nu i-a fost ușor să gestioneze separarea de mama copiilor săi, având în vedere că a trecut prin „toate stările'. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea de mama copiilor săi, Dinu Maxer a ales să fie mai discret cu privire la viața personală. De cealaltă parte, fosta parteneră a artistului a postat mai multe mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare și s-a speculat că ar fi într-o nouă relație, având în vedere textele siropoase pe care le-a pus pe InstaStories. Acum, Dinu Maxer a vorbit despre modul în care a gestionat separarea de mama copiilor săi, mărturisind că, în prezent, își dorește să-și refacă viața, lucru pe care i-l dorește și Deei Maxer.

de10de10

Deea și Dinu Maxer au format un cuplu timp de 18 ani și au împreună doi copii, respectiv un băiat și o fată. Chiar dacă au divorțat, cei doi au rămas în relații bune și se implică în mod egal în creșterea copiilor, ba chiar artistul i-a dorit fostei sale partenere să-și găsească pe cineva.

Citește și: Dinu Maxer a făcut o nouă intervenție estetică, după despărțirea de Deea Maxer: „Mă simt cu 10 ani mai tânăr”

Citește și: Deea Maxer, mesaje de dragoste pe Internet după divorțul de Dinu Maxer: 'Mi-ai pus foc în vene…'

Citește și: Oana Mizil și-a deschis cofetărie în București, după despărțirea de Marian Vanghelie: „Este o mare pasiune”

Citește și: Iulia Vântur se pregătește să lanseze serialul-documentar despre viața iubitului ei, Salman Khan: „Am muncit mult la el'

Cum a gestionat Dinu Maxer despărțirea de Deea Maxer

Dinu Maxer recunoaște că divorțul de mama copiilor săi l-a afectat puternic și că a fost nevoit să ia pastile antidepresive. În prezent, artistul este liniștit sufletește, ba chiar spune că este pregătit pentru o nouă poveste de dragoste, lucru pe care i-l dorește și Deei Maxer.

„Mă vezi zâmbind, eu nu zâmbesc fals acum, sunt liniștit. M-ai întrebat înainte să înceapă emisia cum sunt. Acum sunt bine. Nu am fost bine, recunosc. M-au ajutat și niște pastiluțe, antidepresive, adică am trecut prin toate fazele, de negare, de acceptare.

În momentul când ești bine și ești împăcat cu situația nu cred că mai contează. Ba dimpotrivă, poate spun ceva ciudat, dar mi-aș dori să-și găsească pe cineva acum. Să nu fie despărțirea degeaba. Adică ne despărțim și ce facem, stăm și plângem după? Și eu îmi doresc (n.red. o nouă relație), mă rog pentru lucrul ăsta', a spus Dinu la Teo Show.

„Lucrurile au început să evolueze'

La aproximativ o lună de la divorțul de Deea Maxer, Dinu Maxer spune că este aproape vindecat, însă recunoaște că există momente când îi simte lipsa fostei lui partenere de viață. Pe de altă parte, copiii celor doi au gestionat cu bine separarea acestora și sunt „bine', lucru susținut chiar de artist.

„Chiar dacă s-a încheiat divorțul și ne-am separat, copiii sunt bine, lucrurile au început să evolueze, dar tot sunt momente ce trebuie gestionate, pe care înainte le împărtășeai cu partenerul și acum nu mai poți', a povestit Dinu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton