Cum a început povestea de dragoste dintre Cristian Șofron și Andreea Măcelaru: „Era foarte, foarte tânără. Lucrurile au s-au derulat cu accidentele de rigoare…”. Cu ce se ocupă copiii lor

 Miniosu Alexandra
.

Cristian Șofron și Andreea Măcelaru formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din lumea artistică. De curând, îndrăgitul actor a povestit într-un podcast cum a început povestea lor de dragoste, din care au rezultat, ulterior, doi copii frumoși, de care sunt extrem de mândri. Iată cu ce se ocupă în prezent fiul și fiica celor doi și ce decizie neașteptată a luat fata lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristian Șofron, cunoscut drept unul dintre copiii-fenomen ai cinematografiei din România, a vorbit, recent, despre viața lui. Îndrăgitul actor, acum în vârstă de 66 de ani, și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a depănat amintiri de la filmările serialului „Toate pânzele sus', dar a dezvăluit și câteva aspecte legate de partea personală, de familie.

cristian-sofron-1cristian-sofron-1

Citește și: Cristian Șofron, amintiri emoționante cu Amza Pellea: „Nu lăsa să se vadă asta. Nu-mi aduc aminte să-l fi văzut vreodată…”

Citește și: Cu ce se ocupă Cristian Șofron, Mihu din filmul „Toate pânzele sus”, la 65 de ani: „Nu mi s-a urcat celebritatea la cap”

Citește și: Când se difuzează emisiunea Poftiți pe la noi, cu Nea Mărin, la Antena 1. Ultima ediție a fost pe post în ianuarie: ,,Prevăd multă ceartă, dar și el va avea o viață grea cu mine”

Citește și: Adrian Mutu i-a oferit fiului său o întâlnire cu Cristiano Ronaldo, de ziua lui: „Visul a devenit realitate”. Imaginile cu cei trei au ajuns virale

Cum a început povestea de dragoste dintre Cristian Șofron și Andreea Măcelaru

Actorul a povestit, pe larg, cum a cunoscut-o pe actrița Andreea Măcelaru, cea cu care face echipă atât acasă, cât și pe scenă. Totodată, el a mărturisit cât de repede și-a dat seama că ea e iubirea vieții lui.

„Foarte rapid după ce am cunoscut-o. Era foarte, foarte tânără. Când ne-am cunoscut noi, avea 20 și ceva de ani. Eu eram deja actor la Teatrul Nottara. Ea a fost distribuită într-un spectacol în șantaj. Țin minte și cam de la început am crezut că ar putea fi ceva între între noi și lucrurile au s-au derulat, dacă vreți, cu accidentele de rigoare, într-un fel firesc, până ne-am hotărât să facem pasul respectiv (…) Iar acum jucăm împreună, tot la teatrul Nottara', a povestit Cristian Șofron în podcastul „ALTCEVA'.

Cu ce se ocupă copiii lor

Cristian Șofron și Andreea Măcelaru au împreună doi copii, o fată și un băiat. Actorul a dezvăluit cu ce se ocupă aceștia și ce înclinații ei. Tot el a povestit că fiica lui a renunțat la balet și acum e la jurnalism și face impresariat.

„Au apărut copiii, au și crescut între timp, au făcut 20 de ani. Amândoi au avut un traseu destul de ciudat. Sara, de exemplu, a făcut balet de pe la 4 ani, cred. Deci s-a chinuit – cu ghilimele sau nu – pentru că știm cu toții baletul este o artă îngrozitor de complicată și de grea. S-a chinuit până acum 2-3 ani, cred. Și exact în momentul în care mă gândeam să discut cu ea, să vedem la un UNATC dacă (n.r. să treacă la) coregrafie, a fost atât de categorică atunci când mi-a spus că nu vrea să mai continue cu baletul, încât am rămas destul de mirat și nu i-am spus decât atât: „da, da, te-ai chinuit o viață întreagă și acum, când ar trebui să te bucuri de tot ce ai învățat, de toate minunățiile lui, ai hotărât să renunți'. Dar repet, a fost atât de categorică în a-mi spune că nu vrea să mai facă balet, încât nu prea am avut arme și argumente să o contrazic.

„Luca și el e un pic împărțit așa. Luca e la Liceul Tonizza, termină anul acesta, e foarte bun la desen – și la grafică este excepțional – dar pe lângă asta a intrat într-o trupă de muzică. E toboșar și a intrat atât de bine în în zona asta și sunt atât de buni încât tare mi-e că o să vrea să rămână în zonă. Au concerte, sunt invitați deja prin fel și fel de festivaluri, iar trupa e deja cunoscută la la nivelul lor de vârstă', a mai povestit actorul Cristian Șofron.

Cum a ajuns Cristian Șofron să joace în Toate pânzele sus!

Pe 9 mai, actorul Cristian Șofron a împlinit 66 de ani, dintre care nu mai puțin de 53 de carieră, pentru că a debutat pe marele ecran la numai 13 ani. Celebru a devenit însă după ce a primit rolul din „Toate pânzele sus!', serial devenit iconic și care a încântat generații întregi începând din anul 1977, când a apărut primul episod.

Actorul Cristian Șofron a devenit faimos după ce l-a interpretat pe mezinul echipajului, Mihu. El era musul de pe goeleta Speranța din serialul „Toate pânzele sus!’, producție regizată de regretatul Mircea Mureșan (1928-2020).

„S-au dat probe cu foarte mulţi tineri, iar ultimii am rămas eu şi cu Horaţiu Mălăele. El era deja actor, eu eram un licean, dar s-a întâmplat să iau eu rolul. Peste mulţi ani, când ne-am întâlnit la Nottara, mi-a zis: „Măi, nea Cristi, nici nu ştii cât am suferit eu din cauza matale…'. Bine, dar de ce, l-am întrebat. „Mai ţii minte când am dat noi probe?'. Da, sigur că ţin minte, zic. „Şi ai luat mata! Eu eram la început de drum în meserie şi mă gândeam că dacă aşa încep eu, că vine un copil şi-mi ia rolurile, ce-o să fac cu viaţa mea…' Ne amintim mereu cu plăcere de povestea asta. Revenind la film, e minunat că acest serial, după atâţia ani, are în continuare un efect pozitiv asupra publicului', a povestit Cristian Șofron pentru Adevărul.

Sursă foto: Captură video, Instagram, Arhivă viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton