Cum a început prietenia dintre Ștefan Bănică și Emilia Popescu: „Eram tinerele vedete de la momentul acela”. Se cunosc de 37 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Emilia Popescu și Ștefan Bănică sunt doi actori consacrați, pe care îi leagă din tinerețe o prietenie strânsă. S-au cunoscut în perioada studenției, apoi au devenit unul dintre cele mai îndrăgite duete de pe scena teatrelor și din televiziune. Într-un interviu recent, protagonista din serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609' a vorbit despre începuturile prieteniei cu Ștefan Bănică, susținând că dragostea pentru artă i-a adus împreună. Iată declarațiile Emiliei Popescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În anii 90, Ștefan Bănică și Emilia Popescu formau un duet de succes, iar odată cu trecerea anilor, prietenia lor s-a consolidat și au continuat să colaboreze în diferite proiecte, deși au urmat cariere diferite. Actrița și cântărețul s-au cunoscut în perioada studenției, iar câțiva ani mai târziu, scenaristul Octavian Sava a intuit că ar putea forma un cuplu cu priză la public, ceea ce s-a și întâmplat.

st10st10

Citește și: Ce relație există între Ștefan Bănică Jr. și Emilia Popescu, vechea sa parteneră de scenă: „Ne-am mai și certat”

Citește și: Ștefan Bănică și Emilia Popescu, omagiu impresionat pe scena „Te cunosc de undeva'. Îi vor interpreta pe Gabi Luncă si Gheorghe Dinică

Citește și: Milionarul Călin Donca ar fi fost arestat din cauza unei foste iubite: „Pentru că nu i-am dat o mașină a zis că-mi trimite greutăţi”

Citește și: Cum se descurcă Oana Roman ca mamă singură, după despărțirea de Marius Elisei: „Nu am de ales. Sunt obligată să…”

Cum a început prietenia dintre Ștefan Bănică și Emilia Popescu

Prietenia dintre Ștefan Bănică și Emilia Popescu a început în 1986, pe vremea când erau studenți. Doi ani mai târziu, cei doi actori au început colaborarea pe scenă, atunci când scenaristul Octavian Sava a văzut potențialul duetului lor.

„Cam din 1986, nu mai socotesc eu. A început la facultate când ne-am cunoscut și cântam împreună și după aceea am început să lucrăm în 1990 cu scenaristul nostru drag, Octavian Sava, care ne-a văzut ca un posibil cuplu continuator al Stelei Popescu cu Ștefan Bănică. Eu făcusem un film – În fiecare zi mi-e dor de tine', în care eram chiar fata Stelei Popescu, de unde mi s-a și tras că sunt fata ei, el făcuse Liceenii', eram tinerele vedete de la momentul acela și am început să facem acele revelioane minunate. Așa a început totul', a povestit actrița, potrivit impact.ro.

Emilia Popescu revine pe micul ecran după 5 ani

În ultimii 5 ani, Emilia Popescu nu a mai avut apariții pe micul ecran, însă va apărea în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609', de la Antena 1. Actrița recunoaște că rolul ei este complet diferit față de ceea ce a interpretat până acum, partenerul ei din serial fiind Mihai Călin.

„Scenariul, distribuția de actori foarte buni, colegi cu care am jucat, colegi mai tineri, colegi de generație, posibilitatea de a face comedie. A fost comedie și celălalt serial pe care l-am făcut la alt post, dar m-am bucurat foarte mult de context. Contează pentru mine foarte mult contextul.

Provocările sunt ca la orice rol, să încerci să nu semeni cu ce ai făcut mai înainte. Din punctul meu de vedere, chiar nu seamănă cu ce am făcut până acum și am încercat personajul acesta, Violeta, să fie nu numai atât de încrâncenată și geloasă și posesivă, gelozia să o transform și în momente de tandrețe, de umor în relația cu soțul care e mai  crai, a fost cel puțin. Partenerul meu din serial este Mihai Călin', a spus actrița, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton