Cum a început prietenia de 30 de ani dintre Ștefan Bănică și Monica Anghel: „Oamenii se atrag într-un fel”. Ce părere are artista despre Lavinia Pîrva

 Ifrim Georgiana
.

La final de 2023, Monica Anghel și Ștefan Bănică au făcut un show de senzație la Sala Palatului. Dincolo de faptul că sunt colegi de breaslă, pe cei doi artiști îi leagă o strânsă prietenie, care durează de aproximativ 30 de ani. Erau adolescenți când s-au cunoscut, în contextul filmului „Liceenii RocknRoll'. Iată ce a spus Monica Anghel despre Ștefan Bănică, dar și despre soția artistului, Lavinia Pîrva!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În perioada sărbătorilor de iarnă, Monica Anghel și Ștefan Bănică au format un duet de excepție, pe scenă, atât în București, cât și în Cluj Napoca. Cei doi artiști sunt prieteni de 30 de ani și s-au cunoscut în perioada când se monta pelicula „Liceenii RocknRoll'. Îndrăgita cântăreață vizitează adesea cuplul format din Ștefan Bănică – Lavinia Pîrva, punctând că are o legătură deosebită și cu aceasta din urmă.

ban9ban9

Citește și: Cine este Ioana Văllimărescu, noua iubită a lui Radu Ștefan Bănică. S-au pozat în timp ce se sărutau pasional: „Ce frumos vă stă!”

Citește și: Ce spune Radu, fiul lui Ștefan Bănică despre „pilele” tatălui său în muzică și teatru: „De la 17 ani mă descurc singur”

Citește și: Ce trucuri de frumusețe și sănătate are Mariana Moculescu: „Are niște beneficii extraordinare, nu o să vă vină să credeți'. Ce ritual are în fiecare dimineață / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol, despre lupta ei cu anxietatea: „Am avut atacuri de panică. Că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că erau supărată cu al meu, că aveam o suferință, eu atunci când intram în platou trebuia să fiu perfectă”

Monica Anghel și Ștefan Bănică, legați de o prietenie de 30 de ani

Monica Anghel l-a cunoscut pe Ștefan Bănică pe când avea 14 ani, în contextul filmului „Liceenii RocknRoll'. Au rezonat pe plan muzical, apoi i-a unit o relație de prietenie, care a durează până astăzi. La fel de apropiată este și de soția artistului, Lavinia Pîrva, astfel că îi vizitează ori de câte ori are ocazia.

„Eu pe Ștefan l-am cunoscut când aveam vreo 14 ani, atunci când Cornel Fugaru a scris muzica pentru Liceenii RocknRoll și eu am cântat părțile feminine din acel film. Așa m-am cunoscut eu cu Ștefan și după aceea am rămas foarte buni prieteni. Încă ceva, Ștefan a început aceste concerte la Sala Palatului împreună cu mine. (…)

Ștefan este un prieten extraordinar, este un om cu care îmi place să mă întâlnesc, atât cu el, cât și cu Lavinia, pentru că amândoi au simțul umorului, sunt niște gazde excepționale. De multe ori, când sunt în proximitatea locuinței lor, o sun pe Lavinia, pentru că el nu știu dacă e neapărat acasă, și îi spun: ‘Iubirică, trec și eu pe la voi? Aveți chef?. ‘Daaa, normal! Ce întrebare e asta!', a povestit artista, potrivit unica.ro.

Cum se înțelege Monica Anghel cu Lavinia Pîrva

Monica Anghel o cunoaște pe soția lui Ștefan Bănică de ani buni. Se pare că fiul artistei este născut în aceeași zi cu mama Laviniei Pîrva, fapt pe care nu îl consideră întâmplător.

„Pe Lavinia o cunosc de foarte mulți ani, este un om extraordinar. E un om modest, echilibrat, e un om cu care eu mă distrez foarte tare. Și asta îmi place la nebunie, pentru că trebuie să ne bucurăm unii de alții. Și mai este ceva ce pe noi două ne leagă așa într-un fel special: faptul că băiatul meu este născut în aceeași zi cu mama ei. Iată, nimic nu este întâmplător și oamenii se atrag într-un fel. Dar noi ne-am atras înainte ca eu să îl nasc pe Aviv în aceeași zi în care s-a născut mama Laviniei. Pur și simplu așa a fost să fie', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton