Cum a început relația dintre Andrei și Grațiela Duban. Ea era într-o relație: „I-am spus că va trebui să aibă o discuție cu el”

.

Cum a început relația dintre Andrei și Grațiela Duban. Actorul și soția acestuia sunt căsătoriți de 12 ani și au un fiu împreună. Invitat în podcastul „Acasă la Măruță', comendiatul a vorbit despre începutul relației cu Grațiela Duban, cea despre care a spus că i-a fost „trimisă'. La acea vreme, partenera de viață a acestuia era în altă relație și a fost nevoită să ia o decizie. Iată declarațiile făcute de actorul din serialul „Wednesday'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Andrei și Grațiela Duban formează unul dintre cele mai consolitate cupluri din showbiz. În podcastul lui Cătălin Măruță, comediantul a mărturisit că a făcut multe compromisuri după căsătorie, cu atât mai mult cu cât savurase din plin viața de burlac și avusese parte de „multe partide’. Deși a recunoscut că nu a fost „ușă de biserică’, actorul a mărturisit că relația cu Grațiela i-a schimbat modul de a privi lucrurile, făcându-l un familist convins. Se pare că soția acestuia a fost sceptică la început, având în vedere că Andrei Duban avea o reputație de bărbat căruia „îi cam fug ochii după femei’, după cum a spus chiar ea.


Cum a început relația dintre Andrei și Grațiela Duban. Începutul relației celor doi nu a fost ușor, având în vedere că soția actorului era implicată în altă relație. Mai mult, aceasta nu era sigură de intențiile viitorului ei soț, așa că a rămas rezervată o perioadă destul de lungă de timp.

Citește și: Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme într-un an, după operația de micșorare a stomacului:'Îmi trebuie alte haine'


Citește și: Cum își menține Grațiela Duban silueta, la 35 de ani.Ce reacție are soțul ei când e admirată de alți bărbați: „Era mai gelos’

Citește și: Florin Zamfirescu, despre dramele lui Ion Besoiu, la 6 ani de la moartea actorului:„Îi știu necazurile pe care le-a traversat’. De ce îi spunea „nașul’

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj. Actrița a scăpat de alergii:„Toată lumea zice ca par mai tânără’


Cum a început relația dintre Andrei și Grațiela Duban

Prima întâlnire dintre Andrei și Grațiela Duban a avut loc în timpul unui program artistic. Artistul s-a îndrăgostit iremediabil, însă soția acestuia a fost mai rezervată, având în vedere că se afla în altă relație la acel moment.

„Pe Grați am întâlnit-o într-o vară, când făcea programul artistic. Am început să vorbesc cu ea, ea era o tânără actriță, nu era angajată. Seara, când am ajuns la program, am prezentat-o ca fiind viitoarea mea soție. Ea s-a speriat foarte tare, ea fusese avertizată cu privire la mine.


Nu știu ce noroc am avut, dar eu m-am îndrăgostit de ea, eu și acum fac asta. Ea, când a terminat, voia să plece la București și am avut îndrăzneala și i-am spus să se mute și ea aici să continue.

Ea era atunci și într-o relație și i-am spus că va trebui să aibă o discuție cu el, foarte cinstită. I-am spus că mă las și de fumat, pentru a-i arăta că o iubesc, iar de atunci până azi nu am mai pus țigara în gură’, a susținut Andrei Duban în podcastul „Acasă la Măruță’.


„Eu cu Grați vorbim tot și în fața copilului’

După 12 de căsnicie, Andrei și Grațiela Duban se iubesc ca la început. Cei doi soți se comportă natural în fața copilului lor, căăci sunt de părere că numai așa acesta își poate forma o părere despre ceea ce înseamnă o căscnicie adevărată.


„Eu cu Grați vorbim tot și în fața copilului, nu ne ascundem. Și când sunt probleme, și când luăm decizii. Ca el să vadă ce este cu adevărat comunicarea. Asta înseamnă căsnicia.

(…) Eu și la pâine dacă mă duc, ea mă întreabă dacă vreau să meargă cu mine. Asta e plăcerea noastră, să fim mereu împreună. După atâția ani, îți imaginezi că această fată vine la mine în mașină și își pune pumnul în palma mea, ca să se simtă ocrotită. Așa se simte ea protejată. Sunt niște lucruri pe care nu ai cum să nu le apreciezi, acasă e altarul nostru’, a adăugat actorul.

Sursa foto: Facebook