Cum a început relația dintre Adelina și Cristi Chivu. Fostul fotbalist a fost refuzat mult timp: „Nu-i dădeam nicio șansă, eram foarte tânără. M-a cerut în căsătorie după 3 luni...”

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Adelina Chivu a povestit cum a început relația cu soțul ei, Cristi Chivu. Fostul fotbalist a fost refuzat luni de zile, până când ea a acceptat o primă întâlnire, care a fost decisivă pentru amândoi. Reticența ei a avut legătură cu reputația de cuceritor a soțului ei, pe atunci vânat de paparazzi și asociat cu diverse aventuri amoroase.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Adelina și Cristi Chivu s-au căsătorit în anul 2008. Cei doi s-au stabilit în Italia în aceeași perioadă și au devenit părinții a două fiice – Natalia (15 ani) și mezina Anastasia (13 ani). După o absență de 16 ani de pe micile ecrane, fosta prezentatoare de știri sportive revine în atenția telespectatorilor, în calitate de co-prezentatoare a show-ului de muzică „X Factor'.

adelinachivu13adelinachivu13

Citește și: Cum gestionează Adelina și Cristi Chivu certurile în căsnicie, după 15 ani: „Cred că faptul că el e plecat des ne dă ocazia să…” / Imagini rare cu familia fostului fotbalist: soția arată superb la 42 de ani, iar fetele îi seamănă

Citește și: Cum s-au cunoscut Adelina și Cristi Chivu. Dan Capatos, fostul ei șef, i-a adus împreună: „Zicea că nu suportă fotbaliștii. S-a dus până la urmă și…'

Citește și: Alex Pițurcă sare în apărarea Cristinei Ich, după ce a fost acuzată că îl neglijează pe fiul lor: „Este o prea mare nedreptate”

Citește și: Andreea Antonescu nu exclude împăcarea cu fostul soț, Traian Spak: „Sunt pregătită pentru absolut orice'

Cum a început relația dintre Adelina și Cristi Chivu

Adelina Chivu a povestit pe larg cum a început povestea de dragoste cu soțul ei, Cristi Chivu. Înainte de a forma un cuplu, cei doi s-au întâlnit cu diferite ocazii, iar fostul fotbalist și-a exprimat simpatia față de ea prin gesturi subtile. Multă vreme, fosta prezentatoare a refuzat o întâlnire romantică, fiind rezervată în privința acestuia. După lungi insistențe, s-au văzut la restaurant, iar trei luni mai târziu erau logodiți.

„Am citit o știre, din presa vremurilor respective, de la începutul anului 2008. Cristian Chivu i-a depus Adelinei demisia la Antena 3', a spus Mihai Morar, în podacstul „Fain & Simplu'.

„Cristian Chivu nu putea veni în țară decât de Crăciun. Nu s-a întâmplat așa. Nici nu mai știu dacă a fost discutat între noi doi…El m-a cerut pe mine în căsătorie după trei luni de relație, de când am început să ieșim împreună. Ne-am mai întâlnit cu alte ocazii, în trecutul nostru – prima dată, când eu aveam 19 ani. Nu a fost o dată, a fost de vreo patru ori. Prima dată…eu eram la mare, cu gașca mea de prieteni, el era cu niște prieteni, cu gașca lui. Ne-am întâlnit întâmplător, el cunoscând pe cineva. Învățam pe șezlong, la mare, și Cristi cunoștea pe cineva din anturajul meu. A venit să salute, după care a plecat. A trimis un mesaj persoanei respective, să întrebe dacă am putea să ne întâlnim, să ne facă cunoștință. Da (n.r. prima oară l-a refuzat).

A doua oră, țineam locul unui coleg de la Mediafax, și pe vremea aia mergeau reporterii la aeroport, să aștepte. Noi nu știam niciodată cu ce avion vine el. Făceam cu rândul la pândă. Când a venit rândul meu, eu le-am zis: „Vedeți că vine'. Mă uitam să văd dacă mai stă la valize și cineva a ieșit, s-a deschis ușa direct în tâmpla mea. Eu, pe jos, lată. M-a ajutat un cameraman. El, îți dai seama, a ieșit, nu înțelegea panica asta. Mie îmi curgea sânge. A luat toată lumea interviu, în afară de mine. După care, în cantonament, a întrebat un coleg de-al meu cine sunt. El nu voia numărul meu, nu voia să-mi scrie direct. N-a vrut niciodată chestia asta. Nu i se părea genul de abordare frumoasă. Mie mi s-a transmis mesajul, dar nu…

Iar a treia oară, n-a fost cu noroc, pentru că a durat foarte mult timp până eu am acceptat să ne vedem, vreo șase luni. Îmi scria un prieten comun și eu n-am vrut să ne vedem. El, oricum, era în Italia.

În luna iulie, a venit la ziua unui prieten comun, zi de naștere la care eu nu m-am dus, pentru că știam că e el acolo. 2007. Între timp, el fiind în țară, cei de la redacție au zis: „Îl avem pe Cristi în țară, hai că îl chemăm ca invitat. Eu, vrând să evit această situație, i-am zis: „Hai să ne vedem, să discutăm chestia asta, că se întinde deja de prea multă vreme'. În timpul ăsta, tot apăreau știri legate de el cu altcineva, se aflase ceva prin presă. În perioada asta, se răsuflase că el ar fi interesat de o fată de la sport', a răspuns Adelina Chivu.

De ce l-a refuzat Adelina Chivu pe soțul ei

Adelina a dezvăluit și motivele pentru care l-a refuzat pe soțul ei luni de zile. Ea nu-și dorea să ajungă pe lista cuceririlor sale, vrând să-și construiască cariera pe forțele proprii. Prima întâlnire a acceptat-o pentru a-l descuraja să vină în emisiunea ei, dar au legat o conexiune specială.

„Nu-i dădeam eu nicio șansă. Eu eram prima care nu îi dădea nicio șansă. Nici nu mi-ar fi plăcut să fiu un nume de pe o listă. Eu n-am ajuns prezentatoare de știri cu ajutorul nimănui. Nu vedeam cu ce m-ar putea ajuta, mi se părea că mi se făcea o nedreptate, pe viitor. Eu eram sigură că voi evolua, era doar începutul pentru mine, eram foarte tânără. Am acceptat să ieșim ca să nu vină la mine în emisiune. Eu am plecat în șlapi, eram în Antenă, la machiaj, nu mă așteptam ca în ziua aia să am vreo întâlnire. El a intrat la un restaurant, în zona Nordului, și eu am venit când am terminat jurnalul. Eu, chitită, să-i spun că nu se poate, îmi face un rău și n-are rost. E balta plină. De când m-am așezat, mi-am dat seama că am încurcat-o, doar că nu mă așteptam să fie un deznodământ pozitiv. Așa o bunătate în ochi…eu n-am văzut la nimeni', a mai povestit ea în cadrul aceluiași podcast.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton