Cum a început relația dintre Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru: „Îmi era un pic teamă. Era un băiat mai petrecăreț”. Sunt căsătoriți de doi ani

 Ifrim Georgiana
.

Carmen Grebenișan și Alex Militaru se cunosc de patru ani și s-au căsătorit în vara lui 2021. Înainte de a forma un cuplu, cei doi au fost buni prieteni, iar creatoarea de conținut recunoaște că a avut câteva temeri în ceea ce-l privea pe soțul ei. Invitată în podcastul lui Jorge, Carmen Grebenișan a vorbit deschis despre începuturile relației cu Alex Militaru și despre reticența pe care o avea vizavi de el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vara anului 2021, Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă. Evenimentul s-a desfășurat la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, în prezența prietenilor și a familiei. De curând, cei doi soți au fost invitați în podcastul lui Jorge, acolo unde au dezvăluit câteva dintre dedesubturile poveștii lor de dragoste. Multă vreme, Carmen și Alex au fost prieteni și își făceau destăinuri intime, pentru ca abia mai târziu să-și recunoască sentimentele de dragoste.

car10car10

Citește și: Carmen Grebenișan a crezut că Jorge îi face avansuri, după ce a invitat-o la cină, deși e căsătorită: „Acum îmi e rușine. Am înțeles greșit și prost”. Ce intenție avea, de fapt, artistul

Citește și: Câte operații estetice are, de fapt, Carmen Grebenișan, la 31 de ani: „Nu am nimic de ascuns”. Prima intervenție a făcut-o la 21 de ani

Citește și: Cum s-a încheiat căsnicia dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „Pâine cu untură mâncam. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine. El e genul răzbunător”

Citește și: Whats’Up, reacție după ce s-a zvonit că soția lui este însărcinată: „Sperăm să apară și un copil'. Artistul s-a căsătorit în secret și au apărut primele imagini de la nuntă

Cum a început relația dintre Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru

Carmen Grebenișan și Alex Militaru s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, pe când fosta concurentă de la Survivor era implicată în altă relație. La început, i-a legat o prietenie strânsă și niciunul nu părea să-și dorească mai mult. Mai târziu, au acordat o șansă poveștii lor de dragoste și au constat că sunt compatibili și în calitate de parteneri romantici, nu doar ca prieteni.

„Nu știam dacă o să ne înțelegem la fel de bine ca iubiți. Mai vorbeam de probleme eu cu el, el cu mine și am zis că oare ce s-ar întâmpla dacă am fi împreună, dacă ar funcționa. Era o relație, într-adevăr, de prietenie, dar nu se ducea în zona asta și eu nu eram foarte sigură dacă aș vrea cumva să schimb asta pentru că m-am gândit că s-ar schimba prietenia, dar din contră, că e și mai fain', a povestit Carmen Grebenișan, în podcastul moderat de Jorge.

Ce temeri a avut Carmen Grebenișan la începutul relației

Carmen Grebenișan recunoaște că a fost reținută atunci când a început relația cu Alex Militaru. Pe atunci, soțul ei era adeptul petrecerilor, în timp ce ea își dorea un partener de cuplu care să-i ofere stabilitate și s-o completeze. În același podcast, creatoarea de conținut a mai spus că soțului ei i-a fost greu, la început, să-i înțeleagă activitatea din mediul online și statutul de persoană publică.

„Alex era un băiat mai petrecăreț așa și mie îmi era un pic teamă, deși și eu sunt petrecăreață și sociabilă, dar îți dai seama că eu am nevoie de cineva care să mă completeze și deși era așa', a mai spus influencerița, în podcast.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton