Cum a început relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea și cine a făcut primul pas: „Mi-a lăsat un mesaj. Am răspuns pentru că...”

 Ifrim Georgiana
.

La mijlocul lunii iulie, Andreea Bălan și Victor Cornea și-au oficializat povestea de dragoste. În mediul online, artista a publicat mai multe fotografii și filmulețe cu noul ei partener, dând de înțeles că radiază de fericire și este împlinită. Tenismenul a făcut deja cunoștință cu fiicele juratei de la „Te cunosc de undeva', alături de care a fost surprins în ipostaze extrem de emoționante. Iată cum a început, de fapt, relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, Andreea Bălan a divorțat oficial de tatăl fiicelor ei, George Burcea, după un proces care a durat doi ani. De când s-au separat, artista nu a mai fost surprinsă în compania altui bărbat, ba chiar a susținut, în podcastul lui Radu Țibulcă, că unei mame singure îi este mai greu să-și refacă viața sentimentală. Acum, jurata de la „Te cunosc de undeva' radiază de fericire, căci formează un cuplu cu tenismenul Victor Cornea. Cei doi nu se sfiesc să se afișeze pe rețelele de socializare și să-și facă declarații de dragoste, deși, inițial, au fost criticați din cauza diferenței de vârstă de 9 ani. Într-o emisiune televizată, Andreea Bălan a vorbit despre începutul poveștii de dragoste cu noul iubit, susținând că totul a pornit de la un mesaj pe Instagram.

n10n10

Citește și: Ce declarație de iubire a primit Andreea Bălan de la iubitul ei, Victor Cornea: „Regina…”. S-au afișat într-o ipostază tandră, în văzul tuturor

Citește și: Andreea Bălan le-a făcut cunoștință celor două fiice cu iubitul ei, Victor Cornea. Cum l-a filmat pe tenismen alături de Ella și Clara

Citește și: Alexandru Ciucu, reacție surprinzătoare după decizia instanței privind programul fiicelor sale și ale Alinei Sorescu: „Nici vorbă însă să mă mai însor…”

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa, sezonul 8. Imagini cu cele opt fete din competiție

Cum a început relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea

După ce a publicat, pe rețelele de socializare, o secvență dintr-o emisiune TV, Andreea Bălan a primit un mesaj de la Victor Cornea, care a rezonat cu valorile și principiile ei legate de spiritualitate. La acea vreme, tenismenul nu o urmărea pe Instagram, însă secvența respectivă i-a stârnit interesul față de artistă. Deși nu obișnuiește să le răspundă bărbaților care îi fac avansuri în mediul online, jurata de la „Te cunosc de undeva' a fost impresionată de abordarea sportivului, așa că a continuat dialogul.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea.

Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj 'Felicitări, Andreea, ești genială'. Eu, de obicei, nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu 'Ce frumoasă sunt', că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim', a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show.

De ce a preferat Andreea Bălan să rămână singură o perioadă

După separarea de George Burcea, Andreea Bălan a preferat să nu-și refacă viața sentimentală. Artista spune că încă din perioada liceului a fost implicată în relații serioase și de lungă durată, așa că nu a avut timpul necesar pentru a se cunoaște pe sine.

„În ultimii doi ani, am ales să fiu singură că toată viața mea am avut relații serioase. De când am fost în liceu până în prezent, relații lungi. Am simțit nevoia să mă cunosc eu mai bine eu personal', a mai spus Andreea Bălan.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton