Cum a început relația dintre Nelu Vlad de la Azur și soția lui, Maria: „Nu a fost dragoste. Am avut o idilă, eram îndrăgostit de o fată foarte frumoasă, cu care n-am putut să continui”. Sunt împreună de 50 de ani

.

Nelu Vlad de la Azur și soția lui, Maria, sunt împreună de aproape cinci decenii. S-au cunoscut când erau foarte tineri și nu i-a unit o mare dragoste, însă au reușit să construiască o căsnicie longevivă. Artistul spune că partenera lui l-a atras prin sinceritatea ei, astfel că i-a propus să se căsătorească de la prima întâlnire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Nelu Vlad, solistul trupei Azur, este căsătorit de aproape 50 de ani cu soția lui. Relația lor s-a înfiripat în perioda liceului, după ce artistul a analizat-o atent pe Maria și a concluzionat că poate avea o căsnicie de lungă durată alături de ea. Pe atunci, artistul avea 23 de ani și se grăbea să se însoare, chiar dacă nu l-au cuprins imediat fiorii iubirii. Spune că nu a trădat-o niciodată pe Maria și o consideră cea mai sinceră prietenă, iar gesturile romantice le caracterizează relația și după 50 de ani în care și-au fost alături.


Citește și: Cum se simte Nelu Vlad, solistul de la Azur, după ce medicii i-au găsit un hematom inoperabil pe creier: „Am avut noroc că am scăpat cu viață'

Citește și: „Am chemat ambulanța, m-au dus la urgență și mi-au găsit un hematom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat'. Nelu Vlad, liderul formației Azur, și-a pierdut echilibrul și vederea la un concert


Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu, la aproape o lună de la operația de lifting facial: „Sunt așa fericită'. Ce schimbare de look și-a mai făcut

Citește și: Mihai Albu, din nou în doliu. Fratele lui a murit la cinci luni după ce și-a îngropat mama: „Nu s-a mai putut face nimic. Sunt atât de marcat…’

Cum a început relația dintre Nelu Vlad de la Azur și soția lui, Maria

Nelu Vlad de la Azur și-a cunoscut soția când avea 23 de ani. Dornic să se însoare, artistul a abordat-o pe Maria și i-a propus să se căsătorească, deși recunoaște că nu a simțit de la început o dragoste mare. Surprinsă de intențiile artistului, ea i-a propus să se cunoască mai bine și să mai amâne nunta.


„Dragostea dintâi nu se uită! Adolescent fiind, am avut o idilă, aveam 18 ani, eram îndrăgostit lulea de o față foarte frumoasă, cu care n-am putut să continui. Pentru mine, chestia asta cu dragostea s-a terminat atunci. Atunci am avut fiorul ăla pe care îl întâlnești o singură dată în viață. A urmat un alt gen de dragoste, cea de cuplu.

La noi, surprinzător, eu zic că nu a fost nicio dragoste. La mine totul a fost ceva care trebuia să se întâmple, adică să mă căsătoresc, iar femeia cu care fac asta să mă ajute să păstrez o căsnicie timp îndelungat. Eram la liceu, la seral, și m-am orientat pur și simplu asupra mai multor fete. M-am hotărât să fac treaba asta pentru că mă bătea mama la cap în fiecare zi: „Ai 23 de ani, alții sunt însurați deja, tu n-ai de gând să te însori?!


Am zărit-o pe Maria, am analizat-o cum se mișcă, cum gesticuează, apoi m-am uitat și la celelalte. Și așa mi-am dat seama că este cea mai sinceră, vorbește foarte lejer, este cea mai normală, nu ascunde nimic, este un chip sincer. Și am rugat o colegă să-i spună că vreau să vorbesc cu ea. Ne-am întâlnit imediat și i-am spus: „Stii de ce am vrut eu să ne întâlnim? Că vreau să mă căsătoresc cu tine’. Ea mi-a răspuns că nici nu ne cunoaștem, nu poate așa de-o dată. S-a dus acasă, le-a spus părinților care au spus că nu se poate, mai întâi să ne cunoaștem și noi’, a povestit artistul la Etno, conform Star popular.


„Iubirea noastră, așa cum a fost ea, a rezistat’

Nelu Vlad a construit o căsnicie frumoasă și longevivă alături de soția lui, chiar dacă nu i-a unit de la început o dragoste mare. O consideră pe Maria cea mai sinceră prietenă și îi spune adesea că o iubește.


„Am avut garanția flerului meu. Părerea mea e că cine se aseamănă, se adună și am mers la sigur. Când am început relația cu soția mea, am început și cu iubirea aferentă. Și până în ziua de astăzi a fost cel mai bun și cel mai sincer prieten al meu. Nu m-a trădat niciodată. Toți mă întreabă: „Ai iubit-o?’… Se poate întâmplă să iei fată din dragoste și s-o iubești, e posibil și asta, la mine nu s-a întâmplat. Dar, iubirea noastră, așa cum a fost ea, a rezistat.


Soției mele îi spun „Te iubesc’ și în glumă și din rutină sau o mai laud că e frumoasă. Chiar dacă ea știe că glumesc, tot se simte fericită’, a mai spus artistul.

Sursa foto: Facebook