Cum a început relația dintre Ana Odagiu și soțul ei, Conrad Mericoffer: „A doua zi eu deja mă trezisem îndrăgostită, înțeleg că și el. A fost o întâlnire foarte frumoasă”. Ce spune actrița despre copii

 Ifrim Georgiana
.

Ana Odagiu și soțul ei, Conrad Mericoffer, și-au oficializat relația la starea civilă anul trecut. Prin prisma profesiei, cei doi se cunosc de ani buni și au fost prieteni înainte să-și recunoască sentimentele de iubire. Actrița a vorbit și despre ideea de a aduce pe lume un copil, dat fiind că este pe cale să interpreteze rolul de mamă în serialul „Bravo, tată!', de la Antena 1.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În mai 2023, Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au făcut cununia civilă, la mai puțin de un an de relație. Cununia religioasă au organizat-o câteva luni mai târziu, odată cu petrecerea de nuntă, la o terasă aflată chiar lângă Teatrul Național, din Capitală. Conrad a intrat în viața actriței după trei ani în care ea fusese singură, iar el încheiase, în 2019, o căsnicie de șapte ani cu actrița Victoria Răileanu.

an9an9

Citește și: Ce reproș a primit Ana Odagiu de la soțul ei, Conrad Mericoffer, în noaptea nunții: „Am avut mari emoții. Mi-a zis să mă opresc un pic și…'

Citește și: Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios: „Am făcut-o și p-asta”. Actrița a strălucit într-o rochie de mireasă sexy, decupată pe picior

Citește și: Bursucu, momente de coșmar, când fiica lui a avut probleme de sănătate: „Ne-au spus că trei sferturi din inimă e inflamată și că e nasol. A stat o zi și o noapte la terapie intensivă”

Citește și: Iulia Pârlea, urmărită de un bărbat noaptea, după ce a părăsit sediul Pro TV: „M-am trezit cu el în fața scării și m-am speriat. Sper că…'

Cum a început relația dintre Ana Odagiu și soțul ei, Conrad Mericoffer

Ana Odagiu a avut ocazia să joace de multe ori cu soțul ei, ambii fiind actori, însă spectacolul „Crimă la Howard Johnson' i-a adus împreună. Actrița spune că la început a legat o prietenie cu Conrad Mericoffer și obișnuiau să-și facă confesiuni despre problemele cotidiene. Abia mai târziu și-au dat seama că ar putea fi compatibili și ca parteneri de viață.

„Noi jucam împreună într-un spectacol Crimă la Howard Johnson se numește. El era pe dublă cu un alt coleg de-al meu și eu jucam mai mult cu celălalt coleg. De câte ori venea Conrad, eu aveam emoții pentru că era foarte serios și nu știam ce și cum. Acum jucăm împreună într-un alt spectacol pe care l-am făcut împreună Despărțiți din dragoste. (…)

E foarte bine să joc cu el și învăț lucruri de la el. Important este că acum facem niște spectacole pe care el le regizează. Eu nu prea ascult de nimeni și am nevoie de un călău care din când în când să dea cu biciul și el cred că o face într-un mod foarte non – invaziv, cât să scoată de la mine ce trebuie, dar fără să simt că pune presiune și asta e magic.

A fost o discuție într-o seară, am vorbit foarte mult fiecare de problemele lui, eu de ale mele, el de ale lui. Pe la 12.00 noaptea eram convinsă că o să rămânem niște buni prieteni, care o să ne spunem problemele, dar iată că nu s-a întâmplat așa. A doua zi eu deja mă trezisem îndrăgostită, înțeleg că și el. A fost o întâlnire foarte frumoasă și continuă să fie', a spus actrița pentru playtech.ro.

Ana Odagiu, despre ideea de a deveni mamă

În serialul „Bravo, tată!', Ana Odagiu o interpretează pe Cristina, personaj care își dorește să îmbrățișeze rolul de mamă. Când vine vorba de viața reală, actrița a dat de înțeles că nu este pregătită să aibă un copil, deși o sarcină ar susține scenariul serialului.

„Personajul meu își dorește copii, nu eu, Ana. Și cei de la producție, în speță Maria, mi-a spus: Ana, poți să rămâi însărcinată, dacă vrei acum că ai făcut și nunta, pentru că va fi foarte potrivit pentru personajul Cristina, pentru că ea își dorește mult și ar fi perfect, avem ce să scriem'. Am zis ok, deci am ok-ul tuturor, doar să mă apuc. Nu e cazul, dar am voie', a mai spus ea pentru sursa citată.

„Nu știu, e o chestie atât de intimă și de fragilă, încât nu aș vrea să vorbesc despre asta că nu știu', a mai spus ea referitor la ideea de a-și extinde familia.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton