Cum a rămas Emily Burghelea însărcinată a doua oară, după ce ea și soțul ei își pierduseră speranța: „Vestea ne-a uimit, pentru că…”. Bărbatul a asistat la nașterea fiului lor / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Este foarte cunoscută și iubită în mediul online, după ce, în urmă cu 6 ani, a participat la „Bravo, ai stil!, emisiune care a făcut-o faimoasă și care i-a deschis apetitul pentru televiziune. Emily Burghelea a pășit cu dreptul în viață și este recunoscătoare pentru lucrurile pe care divinitatea i le-a oferit până acum. La 24 de ani are un soț minunat, doi copii superbi și multe planuri de viitor despre care ne-a vorbit pe larg.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bunăăăă! Ne întâlnim pentru prima dată în VIVA!, așa că te las pe tine să te prezinți cititorilor, printr-o scurtă descriere. Așadar, cine este Emily Burghelea, vedeta și omul obișnuit, din viața de zi cu zi?

Emily Burghelea din prezent este exact așa cum mi-am imaginat când eram mică! Visam să devin ceea ce sunt acum, visam să devin mamă, visam să am o familie frumoasă, visam să îmi trăiesc visul cu ochii, am avut curaj să visez, iar Dumnezeu mi-a călăuzit pașii și mi-a oferit mai devreme decât speram tot ceea ce mi-am putut dori vreodată! Familia mea este totul pentru mine, ei mă reprezintă!

Emily Burghelea vedeta este exact aceeași cu Emily Burghelea mama, cu Emily Burghelea soția, cu Emily Burghelea… omul! Îmi dau voie să fiu eu, în orice mediu, în orice circumstanță, în orice împrejurare, tocmai de aceea reușesc să fiu mereu autentică și naturală, iar oamenii mă îndrăgesc pentru curajul de care dau mereu dovadă și pentru că nu mă tem!

emily-burgheleaemily-burghelea

Citește și: Ce probleme de sănătate are fiul lui Emily Burghelea, la doar 4 luni: 'Nu știu ce să mai facem cu dermatita atopică. O să intru în depresie'

Citește și: Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. Imaginea postată pe rețelele de socializare: „A venit momentul să mă cunoașteți'

Citește și: Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși, umilite pe un aeroport din Germania: „Ne plimbă ca pe oi”. Ce au pățit artistele după ce s-a anulat un zbor Wizzair

Citește și: Sfaturi de la Daniel Buzdugan pentru o vacanță ieftină și frumoasă în Grecia: „Cel mai important lucru…”

Cum a rămas Emily Burghelea însărcinată a doua oară, după ce ea și soțul ei își pierduseră speranța

Ce diferențe ai observat la cele două nașteri și la cele două sarcini? Dar în cazul copiilor, cine ți-a adus mai multe provocări?

Dumnezeu ne-a binecuvântat cu pereche, fată și băiat, ce-mi pot dori mai mult?! Aș fi făcut orice sacrificiu ar fi fost nevoie ca să-i aduc pe lume cu bine, însă nu am fost supusă problemelor, am avut două sarcini extrem de ușoare și de frumoase. Nu am luat multe kilograme în greutate, nu am avut sarcini toxice, totul a decurs ca la carte și, în afară de câteva grețuri la Amedea, aproape că nici nu am simțit că sunt însărcinată.

La cea de-a doua sarcină, la Damian, chiar nu am simțit că sunt însărcinată! Am aflat când sarcina era deja destul de bine „închegată, într-un mod inedit. În una dintre zilele verii în care am prezentat superbul matinal de la PRO TV, „Vorbește lumea, mă pregăteam să primesc invitații când, în drum spre porți, mi s-a făcut rău. Colegele mele, Majda și Cosmina, au sesizat, m-au ajutat să ies cât de repede cu putință din direct și am plecat de urgență la spital, unde, după câteva investigații destul de simple, medicii ne-au dat vestea cea mare. Răul nu era de la oboseală sau stres, era de la sarcină.

„Vestea ne-a bucurat și ne-a uimit în același timp'

Vestea ne-a bucurat și ne-a uimit în același timp, pentru că ne doream enorm un al doilea copil, însă, după câteva luni în care am încercat să facem asta, ne-am lăsat păgubași și l-am rugat pe Dumnezeu să ne trimită bucuria când consideră El.

Tot Dumnezeu ne-a trimis-o și pe Amedea! Întâmplarea face că, imediat după ce eu și soțul meu am hotărât de comun acord că ne dorim să facem pasul cel mare, imediat după ce ne-am luat de mâini, ne-am privit și, zâmbind, ne-am spus că ne dorim un copil împreună, la interval de două săptămâni am rămas însărcinată. A fost minune de la Dumnezeu, iar Andrei a visat că va fi fetiță, a visat-o creață și spune că fetița din vis seamănă leit cu Amedea! Dumnezeu le croșetează pe toate exact așa cum trebuie…

Soțul lui Emily Burghelea a asistat la nașterea fiului lor: „A trăit fiecare clipă la intensitate maximă'

Se spune că fiecare sarcină este diferită, se spune că fiecare copil este diferit și așa și este! Același corp, aceiași părinți, aceleași gene, dar, cu toate acestea, am avut parte de două experiențe total diferite! Chiar și nașterea în sine a fost extrem de diferită, chiar dacă i-am născut pe ambii copii natural, primul travaliu a durat 24 de ore și a fost extrem de intens, pe când cel de-al doilea a durat mult mai puțin și a fost mai ușor, probabil aveam și experiență, știam la ce să mă aștept, cert este că lucrurile s-au întâmplat mult mai repede, atât de repede, încât tati era să piardă marele moment.

Da, la nașterea lui Damian a asistat și Andrei, soțul meu, care a trăit fiecare clipă la intensitate maximă! Și-ar fi dorit să asiste și la nașterea Amedeei, însă am prins un moment destul de delicat atunci, pandemie de Covid fiind, nu a avut voie să participe la naștere. Copiii nu doar că ne-au adus multe provocări, ne-au scos din zona de confort, ne-au făcut să ne depășim limitele ne-au făcut să evoluam, să fim mai buni în tot ceea ce facem, copiii noștri ne-au făcut să înflorim, ne-au arătat că maiputem puțin, chiar și atunci când noi credeam că nu mai putem deloc…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton