Cum a răspuns Iulia Albu la întrebarea „Cât de des faci dragoste cu Mike?”. Reacția fanilor: „Sunteți...”

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au fost aspru criticați odată cu difuzarea emisiunii „America Express', din cauza tensiunilor și certurilor dintre ei. Odată întorși în România, au depus eforturi considerabile pentru a-și îmbunătăți relația și au devenit din ce în ce mai prezenți în mediul online. De curând, au reprodus o scenă celebră din filmul „Domnul şi doamna Smith' și au abordat mai multe subiecte din jurul relației lor. Iată cum a răspuns Iulia Albu la întrebarea „Cât de des faci dragoste cu Mike?'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și Mike formează un cuplu de aproximativ 7 ani. Cei doi au acceptat provocarea de a participa la „America Express – Drumul Soarelui', care nu le-a testat doar limitele, ci și relația. Pe parcursul edițiilor, au trecut prin multe momente tensionate și certuri, scene care au atras un val de critici din partea telespectatorilor. Întorși în România, au decis să meargă pe drumuri separate, însă la numai o lună distanță, au reluat povestea de dragoste. De curând, Iulia și Mike au lansat un nou proiect în mediul online, surprinzându-i la terapie de cuplu, și au răspuns mai multor curiozități din jurul relației lor.

iul10iul10

Citește și: Iulia Albu, ironizată de Alexia și Aris Eram la America Express: 'Arată ca Michael Jackson. A venit cu niște păsări în cap și…'. Cum a reacționat vedeta

Citește și: Cum arăta Iulia Albu la 20 de ani, când l-a cunoscut pe Mihai Albu. A avut un stil vestimentar simplu, dar elegant, până la aparițiile excentrice

Citește și: Cum petrece Ilinca Vandici de sărbători, după divorțul de Andrei Neacșu. Cu cine pleacă după în vacanță, pe lângă fiul ei: „Abia aștept!'

Citește și: De ce nu sărbătorește Tudor Chirilă Ziua Națională: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți. Ceilalți…”. Ce mesaj dureros le transmite artistul românilor

Cum a răspuns Iulia Albu la întrebarea „Cât de des faci dragoste cu Mike?'

Relația dintre Iulia Albu și Mike pare să se fi îmbunătățit considerabil de când au încheiat filmările pentru „America Express'. În mediul online, cei doi au reprodus o scenă din filmul „Domnul şi doamna Smith' și au răspuns mai multor întrebări referitoare la relația lor, sub forma unei ședințe la psiholog. Întrebarea „Cât de des faci dragoste cu Mike?' pare s-o fi pus în dificultate pe Iulia Albu, care a evitat să răspundă.

 „Nu înțeleg întrebarea', a spus criticul de modă.

„Da…nu mai înțeleg nimic. Trebuie să dăm note de la 1 la 10?', a spus și Mike.

„Și 1 înseamnă foarte puțin sau deloc? Pentru că practic 0 ar trebui să fie deloc', a mai spus concurenta de la America Express.

Fanii le-au reacționat imediat în secțiunea de comentarii: „Sunteți prea tari', „Sunteți belea amândoi', „Sunteți foarte frumoși. Iulia, superba ca de obicei! Te ador!'.

Iulia și Mike s-au despărțit după America Express

Iulia și Mike au fost despărțiți, timp de o lună și jumătate, după „America Express'. Criticul de modă a susținut că show-ul a fost o experiență copleșitoare pentru amândoi, însă au decis să-și mai acorde o șansă, în cele din urmă.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi.

Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri', a spus criticul de modă pentru cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton