Cum a ratat Cristian Șofron rolul lui Pistruiatul, din filmul cu același nume: „Eram aproape distribuit. Atunci poate n-am realizat foarte acută pierderea asta…”

 Miniosu Alexandra
.

Cristian Șofron a povestit, de curând, cum a ratat rolul lui Pistruiatul, din filmul cu același nume. Îndrăgitul personaj a fost interpretat de actorul Costel Băloiu și i-a cucerit iremediabil pe telespectatori, din toate generațiile. Puțină lume știe însă că rolul aproape că îi revenea lui Cristian Șofron, pentru că „era aproape distribuit'. Iată ce s-a întâmplat atunci!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristian Șofron, în vârstă de 66 de ani, e unul dintre cei mai apreciați actori de teatru, televiziune și film din România. Acesta a rămas cunoscut în memoria publicului pentru rolul marinarului Mihu din filmul serial „Toate pânzele sus', ce l-a consacrat. A debutat în carieră la doar 13 ani, în filmul „Atunci i-am condamnat pe toți la moarte' (1972), regizat de Sergiu Nicolaescu și bazat pe nuvela „Moartea lui Ipu' de Titus Popovici.

cristian-sofron-1-1cristian-sofron-1-1

Citește și: Cum a ajuns Cristian Șofron să joace în „Toate pânzele sus!”, serialul care l-a făcut celebru: „S-au dat probe cu foarte mulţi tineri, iar ultimii am rămas eu şi cu Horaţiu Mălăele”

Citește și: Cristian Șofron, amintiri emoționante cu Amza Pellea: „Nu lăsa să se vadă asta. Nu-mi aduc aminte să-l fi văzut vreodată…”

Citește și: Oana Roman dezvăluie de ce Marius Elisei o vede pe fiica lor o dată la două luni: „Nu a stat deloc cu el peste noapte și nici nu l-a văzut mai mult de două ore'

Citește și: Cum a reacționat Tavi Colen atunci când a fost întrebat despre relația cu Gabriela Cristea: „Ne salutăm, ne-am întâlnit la emisiuni” / S-a scris că au fost împreună în 1999

Cum a ratat Cristian Șofron rolul lui Pistruiatul, din filmul cu același nume

Nu multă lume știe însă că Cristian Șofron a fost la un pas să interpreteze rolul lui Pistruiatul din celebrul film lansat în 1973. Actorul a dezvăluit abia acum de ce personajul i-a revenit până la urmă lui Costel Băloiu.

„Am rămas într-o relație Amicală cu Costel, deci putem povesti lucrurile astea. Eram aproape distribuit, numai că pe vremea aia făceam cam două-trei-patru filme pe an și eram deja distribuit într-o coproducție româno-germano-franceză.

Începusem deja filmările, domnul Nicolaescu era și el regizor din partea română și juca și în Pistruiatul și la un moment dat mi-a zis că este imposibil să facă și să se împartă și el ca actor și ca regizor și să mă împart și eu în două roluri. Acolo era o producție mare și a fost imposibil. Sigur că atunci poate n-am realizat foarte acută pierderea asta. Succesul filmului m-a făcut după aia să mă gândesc că era frumos și bine să-l fac, dar Costel l-a făcut foarte bine și a nimerit foarte bine rolul', a povestit Cristian Șofron în podcastul „Altceva cu Adrian Artene'.

Cristian Șofron a fost distribuit în aproape 40 de filme

Cristian Șofron are o carieră uriașă în spate. În total, el a apărut în aproape 40 de filme. De asemenea, de-a lungul anilor, a lucrat cu monștri sacri ai teatrului și filmului românești. Printre ei se numără: Amza Pellea, Octavian Cotescu, Ion Dichiseanu, Ion Besoiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu, George Alexandru.

Cristian Șofron a fost director la Teatrul Odeon. În prezent, el e directorul Teatrului Stela Popescu. Actorul trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de actrița Andreea Măcelaru, cu care are doi copii.

Tot în podcast, Cristian Șofron a povestit cum a cunoscut-o pe actrița Andreea Măcelaru, cea cu care face echipă atât acasă, cât și pe scenă. Totodată, el a mărturisit cât de repede și-a dat seama că ea e iubirea vieții lui.

„Foarte rapid după ce am cunoscut-o. Era foarte, foarte tânără. Când ne-am cunoscut noi, avea 20 și ceva de ani. Eu eram deja actor la Teatrul Nottara. Ea a fost distribuită într-un spectacol în șantaj. Țin minte și cam de la început am crezut că ar putea fi ceva între între noi și lucrurile au s-au derulat, dacă vreți, cu accidentele de rigoare, într-un fel firesc, până ne-am hotărât să facem pasul respectiv (…) Iar acum jucăm împreună, tot la teatrul Nottara’, a mărturisit el.

Sursă foto: Captură video, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton