Cum a reacționat Anastasia Lazariuc când a aflat că fiica ei Ileana divorțează de Țiriac Jr: "Totul e să rămână în relaţii civilizate"

 Dumba Gabriela
.

Anastasia Lazariuc a avut o primă reacție publică despre divorțul fiicei sale, Ileana, de Țiriac jr, la aproape un an de când aceștia au decis să divorțeze. Cântăreața spune că a aflat cu mult timp înainte să apară în presă despre despărțire și a dezvăluit ce sfaturi i-a dat Ilenei pentru a trece mai ușor peste această situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ileana Lazariuc și Alexandru Țiriac au anunțat anul trecut, în octombrie, că au divorțat după 17 ani de relație, însă despărțirea avusese loc cu mult mai mult timp înainte. Anastasia Lazariuc a declarat, la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la PRO TV, că nu a fost suprinsă de decizia celor doi de a se despărți și i-a sfătuit să rămână prieteni, mai ales că au doi copii împreună.

'Ileana, fiica mea, e bine, e mama a doi copii. E cea mai frumoasă că e copilul meu. Ei m-au atenţionat la timp de divorţ, mult mai devreme decât a apărut în presă, eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere. Pentru că şi eu am trecut printr-o despărţire, am încercat să o încurajez pe Ileana şi să-i spun că nu se termină lumea şi că viaţa merge mai departe. Totul e să rămână în relaţii civilizate', a declarat Anastasia Lazariuc.

Ileana Lazariuc şi Alexandru Ţiriac s-au căsătorit în vara lui 2009 şi au împreună doi copii, Alexandru (12 ani) şi Nicholas Noah (11 ani): 'Eu cu nepoţii mei mă simt ca o prietenă pentru că tocmai acest lucru mă face să le fiu prietenă şi ei să se comporte cu mine ca cu o prietenă, să-mi spună secretele, să fie sinceri cu mine şi, de ce nu, pentru mine e a doua tinereţe că, cu siguranţă, în tinereţe, n-am ştiut să acord atâta atenţie copiilor mei şi acum acord atenţie nepoţilor', a mai spus Anastasia Lazariuc.

Citește și: Ion Ion Țiriac s-a logodit cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, la mai puțin de un an de divorțul de Ileana Lazariuc

Ileana-Lazariuc-6Ileana-Lazariuc-6

Anastasia Lazariuc, poveste de viață ca o telenovelă sud-americană

Anastasia Lazariuc a divorţat de bărbatul care i-a dăruit doi copii, pe Ileana şi Andrei, şi, în 1992, s-a mutat în România. Ea a mai dezvăluit, în urmă cu câţiva ani, pentru tango.ro, că fiul şi fiica ei sunt firi total opuse:

'Andrei este calm, cumpătat şi iubitor. Un bărbat alături de care orice femeie se simte bine. Iar pe mine, ca mamă, mă iubeşte şi mă respectă foarte mult. Zilnic are grijă să-mi telefoneze şi să mă întrebe dacă mi-e bine sau dacă am nevoie de ceva. S-a căsătorit cam devreme, e adevărat, dar asta nu înseamnă că a făcut un gest inconştient sau lipsit de maturitate.

Iar Ileana e rebelă. Face întotdeauna tot ce-i spun eu să nu facă. Din punctul acesta de vedere seamănă cu mine. Ileana l-a iubit pe Ion, de aceea a stat cu el, nu pentru altceva. Ea nici nu poate sta cu cineva pe care să nu-l iubească. Dar de realizat vrea să se realizeze singură. Sunt convinsă că vă reuşi'.

Citeste si: FOTO EXCLUSIV! Cum arăta Ileana Lazariuc în urmă cu 20 de ani, când i-a sucit mințile lui Ion Ion Țiriac. N-ai văzut femeie mai frumoasă!

„Între mine şi pahar, el a ales paharul!”

Anastasia a fost căsătorită în Republica Moldova cu Gheorghe Crigănuţă, care a încetat din viaţă în 2013. Cei doi au avut doi copii, pe Ileana şi pe Andrei, dar căsnicia s-a destrămat după ce bărbatul a dat în patima băuturii.

'Nu am avut parte de siguranţă, pentru că de fiecare dată atunci când am crezut s-a dovedit a fi o iluzie şi iarăşi am ajuns la concluzia că trebuie să mă bazez doar pe mine Ştiu că m-a iubit. Şi eu l-am iubit mult, dar nu puteam să mai trăiesc aşa. Am încercat tot ce s-a putut, dar, între mine şi pahar, el a ales paharul! Că mamă, a trebuit să lupt pentru copiii mei şi să le ofer un viitor. Ce femeie nu ar face acelaşi lucru? Eu nu am plecat pentru că mi-am dorit o carieră. Am vrut doar să am o familie, iar acest lucru nu a fost posibil', a povestit artista în emisiunea 'Veranda' de la Jurnal TV.

Citeste si: Doar în telenovele mai vezi așa ceva! Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, 20 de ani de iubire cu năbădăi. După prima despărțire, el s-a căsătorit cu altă vedetă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton