Cum a reacționat Dorian Popa când s-a întâlnit cu Marcel de la Insula Iubirii, pe stradă: „Mânca-l-ar tata! Măi, omule…”. Replica ispitei

 Miniosu Alexandra
.

Dorian Popa s-a întâlnit, recent, cu Marcel de la Insula Iubirii, pe stradă, total întâmplător. Fiind foarte activ pe rețelele de socializare, cântărețul nu a ratat ocazia și le-a împărtășit acest lucru și fanilor săi. Cei doi au făcut împreună câteva poze și au avut și un schimb de replici, artistul spunându-i ispitei că îl consideră un om „mișto'. Iată cum s-au afișat pe o stradă din București!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marcel Andrei, cunoscut ca „Maluma', se numără printre cele mai controversate ispite de la Insula iubirii, sezonul 8. Acesta a devenit viral în toată țara prin replicile sale celebre, cum ar fi „shai laic a daimanz in dă scai', „miau, miau' sau „stilul meu e așa, mai chulo', ce au stârnit, de multe ori, amuzamentul telespectatorilor.

dorian popa – marcel insula iubirii 1dorian popa – marcel insula iubirii 1

Citește și: Ce planuri are Marcel de la Insula Iubirii, după ce a devenit celebru prin replicile sale: 'Sunt învățat să mă mulțumesc cu o viață decentă, nu să alerg să fac milioane. Nu vreau să mă pronunț. Am rămas, momentan, în România…'. Cum arată viața lui în Tenerife

Citește și: David Popovici a avut o reacție la meme-ul cu Marcel Andrei de la Insula iubirii: „Bravo lui! Da, mișto!'. Campionul i-a răspuns ispitei, după ce acesta l-a felicitat pentru „medalionul de aur' de la Jocurile Olimpice 2024

Citește și: Alain Delon a revoluționat moda din România, în comunism. Toți bărbații își doreau cojocul lui din filmul Once a Thief, denumit „alendelon”: „Era foarte, foarte greu să îți procuri aşa ceva'

Citește și: Cristina Rotaru a răbufnit! Concurenta de la Insula iubirii a transmis un mesaj controversat, după ce s-ar fi sărutat cu Eric Berinde în emisiune: „Asist la mizeriile care apar, sunt dezamăgită, doare. Răsuciți cuțitul într-o rană deja adâncă!'

Cum a reacționat Dorian Popa când s-a întâlnit cu Marcel de la Insula Iubirii, pe stradă

Se pare că și Dorian Popa este un fan al emisiunii de la Antena 1, deoarece l-a recunoscut imediat pe Marcel de la Insula iubirii, atunci când l-a întâlnit întâmplător pe Calea Victoriei din București. După ce l-a văzut, artistul a pus imediat mâna pe telefon și l-a filmat, pentru a posta filmulețul ulteior pe rețelele de socializare, spre bucuria fanilor.

Dorian Popa a povestit pe contul lui de Instagram cum mergea pe stradă, în Capitală, și l-a văzut la un moment dat pe Marcel de la Insula iubirii. Artistul l-a îmbrățișat și i-a făcut și un compliment, spunându-i că-l consideră o persoană „mișto'.

„Mergi pe stradă liniștit, ieși de la repetiții, și cu cine te întâlnești pe Victoriei, mânca-l-ar tata!', a mărturisit Dorian Popa, la InstaStory, în timp ce-l filma pe Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii.

Nici replica lui Marcel nu a întârziat să apară, în stilul său caracteristic: „Hola, mami! Que guapa! Stilul chulo!'.

„Te pup, măi omule! Rămâi mișto!', i-a răspuns Dorian Popa lui Marcel de la Insula Iubirii.

Radu Vâlcan a anunțat când are loc finala Insula iubirii, sezonul 8

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!', a anunțat Radu Vâlcan.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton