Cum a reacționat fiica lui Christian Sabbagh, după ce Anca Țurcașiu a refuzat să facă o fotografie împreună: „Eu, când o să fiu vedetă mare...” / Anais are 7 ani și e populară pe rețelele de socializare

 Ifrim Georgiana
.

Christian Sabbagh a reprodus cuvintele spuse de fiica lui, Anais, după ce Anca Țurcașiu a refuzat să facă o poză cu ea. Jurnalistul e dezamăgit de atitudinea artistei și spune că el, în calitate de persoană publică, nu a evitat niciodată să interacționeze cu cei care îl recunosc de la televizor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cu o zi în urmă, Christian Sabbagh a relatat, pe contul său de Facebook, un incident neplăcut care o viza pe Anca Țurcașiu. Totul s-a întâmplat la un hotel de lux din Mamaia Nord, unde artista susținea un spectacol. Anais, fiica jurnalistului, a dorit să facă o poză cu vedeta, însă aceasta a refuzat-o, spre dezamăgirea copilei.

turcasiuturcasiu

Citește și: Christian Sabbagh a plătit 12.000 de euro pentru operația fiului său, bolnav de autism. Georges a făcut mii de ore de terapie, până la 5 ani: „Costă enorm. Câți oameni își permit?'

Citește și: Fiul lui Christian Sabbagh a fost operat la Viena. Micuțul se luptă de ani cu autismul. Cât a costat intervenția: „La 4 ore după ce a ieșit din operație a început să vorbească”

Citește și: Cine este Mădălina Maricuț, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 25 de ani și este inginer constructor la un șantier din București

Citește și: Dosarul morților suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon. Au fost reținute două doctorițe, care „apreciau că nu mai e oportună menținerea în viață” a pacienților / Declarațiile șocante ale procurorilor

Cum a reacționat fiica lui Christian Sabbagh, după ce Anca Țurcașiu a refuzat să facă o fotografie împreună

Anais, fiica lui Christian Sabbagh, are doar 7 ani și este elevă la clasa I la Liceul „Dinu Lippatti'. Cu toate că este foarte mică, copila a avut o reacție surprinzătoare după interacțiunea neplăcută cu Anca Țurcașiu.

„Eu, când o să fiu o vedetă mare de tot, nu o să refuz pe nimeni', a reprodus jurnalistul cuvintele fiicei lui, potrivit cancan.ro.

Copila de 7 ani e deja cântăreață de muzică populară și are lipici la public pe rețelele de socializare.

„Ea e deja o artistă în devenire. E cu muzica populară. E fascinată. A început din senin, să cânte. Noi o încurajăm. E la Colegiul Dinu Lipatti. Nu cred că are nevoie de concursuri de talent. Are și înclinații spre pian…I-am luat pianul. Oricum la colegiu e obligatoriu să faci minim două instrumente muzicale. Probabil va fi pianul și vioara. Acum trece clasa întâi. Fiecare postare a sa face milioane de vizualizări', a completat Cristian Sabbagh.

Christian Sabbagh: „Un episod trist'

Christian Sabbagh a povestit că, în mod obișnuit, fiica lui nu îndrăznește să ceară poze vedetelor pe care le întâlnește. Episodul cu Anca Țurcașiu a marcat-o, dat fiind că are o vârstă fragedă.

„Fiecare face cum consideră el mai bine. Și doamna are fanii ei. Vă dați seama cum s-a simțit fata. Nici nu vreau să-mi mai amintesc episodul ăla. Ca tu, ca și copil, la 7 ani, să fii refuzată. Să fie și ca lecție de viață pentru ea. Un episod trist, pe care l-am și dat uitării.

Pentru ea a fost o lecție. Sincer, ea nu prea obișnuia să meargă să ceară să facă poze. Asta e, a fost un incident neplăcut. Nu știu dacă m-a recunoscut și pe mine… Eu n-am refuzat pe nimeni în viața mea. Ne-am ales o meserie ca să fim alături de public', a mai spus acesta.

Cum a reacționat Anca Țurcașiu

Și artista a avut o reacție după ce prezentatorul a criticat-o în mediul online.

„Să aveți o seară minunată! Să ne bucurăm de lucrurile care nu se cumpără cu bani! Ca de exemplu, un apus spectaculos! Eu continui să trăiesc frumos, imună la răutatea sau invidia oamenilor, continui să-mi trăiesc viața liniștită, senină, știind că singurul scop al meu este să fiu un om mai bun în fiecare zi. Cine mă cunoaște știe cum sunt. Restul…..e can can…. Nu răspund niciodată răutăților sau oamenilor care adresează cuvinte rele la adresa mea…', a scris Anca Țurcașiu.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton