Cum a reacționat Fuego după ce Mihai Bendeac i-a transmis că e „genial”: „Era uimit de cum vin oamenii cu flori la concertele mele”

.

Cum a reacționat Fuego după ce Mihai Bendeac i-a transmis că e „genial'. Zilele trecute, fostul jurat de la iUmor a încărcat un videoclip pe rețelele de socializare, exprimându-și aprecierea față de cariera lui Paul Surugiu. Actorul a vizionat unul dintre concertele artistului și a fost impresionat de modul în care au reacționat spectatorii la sfârșitul reprezentației. Măgulit de cuvintele pe care i le-a adresat actorul, Fuego a reacționat și i-a transmis un mesaj acestuia. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu puțin timp, Mihai Bendeac a postat un videoclip prin care și-a arătat aprecierea față de Fuego. Actorul a urmărit unul dintre concertele artistului și a observat cât de iubit este acesta de fani, care s-au îmbulnit cu flori la sfârșitul prestației muzicale. Mai mult, fostul jurat de la „iUmor’ l-a clasat pe Fuego pe același loc cu Ștefan Bănică jr, Loredana, Andra, Delia și chiar Florin Salam. Acum, interpretul celebrei piese „Împodobește, mamă, bradul’ a reacționat cu privire la afirmațiile pe care actorul le-a făcut despre el.


Cum a reacționat Fuego după ce Mihai Bendeac i-a transmis că e „genial’. În videoclipul postat pe rețelele de socializare, actorul și-a arătat admirația față de reușita în carieră a artistului. Fostul jurat de la iUmor nu obișnuiește să vorbească despre căntăreții de la noi din țară, însă, în mod întâmplător, a dat peste unul dintre concertele lui Fuego și a rămas impresionat de prestația sa și de relația pe care o are cu publicul.


Citește și: Ce sacrificii a făcut Fuego pentru carieră. A întâmpinat multe greutăți: „Am făcut și foamea, am avut nopți în care, de atâta efort, mi-a dat sângele pe nas’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a afectat pe Fuego moartea tatălui și ce relație are artistul cu mama lui: „Anumite răni nu se șterg niciodată. Ai mei m-au învățat că…’ / EXCLUSIV


Citește și: Florin Călinescu s-a mutat la țară și nu vrea să mai audă de Românii au Talent: „Nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva'

Citește și: „Vei săpa până îl vei găsi, viu sau mort!'. Cine este Sorin Crainic, tânărul care a fost salvat după 11 zile, de sub dărâmături, la cutremurul din 77. Elena Ceaușescu, emoționată până la lacrimi

Cum a reacționat Fuego după ce Mihai Bendeac i-a transmis că e „genial’

Fuego susține că Mihai Bendeac a avut o reacție exagerată, căci el nu se consideră un „star’ sau o „vedetă’. Mai mult, artistul a subliniat că ar fi pregătit pentru un început în actorie, având în vedere că a absolvit o facultate cu acest profil.


„Mihai a avut o reacție în online cu privire la concertele mele. El mă ridica mai sus decât e cazul, pentru că eu nu mă cred un star și nici vreo vedetă, ci doar un om care face artă și o dăruiește oamenilor. Era uimit de cum vin oamenii cu flori la concertele mele.

Apoi, eu nu spun nu provocărilor de orice fel. Sunt deschis proiectelor noi, ipostazelor care să mă provoace și care să mă scoată cumva din zona de confort. Ca absolvent de actorie și om pasionat de teatru din fragedă pruncie, mă tentează ideea de a fi pe scena unui teatru interpretând un rol într-o piesă celebră. Fiecare experiență pe care o putem trăi înseamnă un dram în plus de înțelepciune, de testare a limitelor’, a explicat Fuego pentru Unica.ro


„Fuego e foarte șmecher’

Nu demult, Mihai Bendeac a ținut un întreg discurs laudativ despre cariera lui Fuego, pe rețelele de socializare. Actorul este de părere că imaginea artistului a fost construită cu genialitate, acesta fiind și unul dintre motivele care l-au propulsat pe culmile succesului.


„M-am nimerit într-o noapte, înainte să mă culc, și am văzut treaba asta. Și am simțit nevoia s-o comentez live. Vreau să vă spun cu mâna pe inimă că mie mi se pare că Fuego e foarte șmecher, jur. Există artiști români – Fuego, Ștefan Bănică jr, Loredana, Andra, Delia, Florin Salam – care pe scenă… stai cuminte că se dă cu praf de liniște.

Dar în același timp mă uitam la construcția din jurul lui Fuego și mi se pare. Mi se pare că marketingul este absolut senzațional, este genial’, a susținut Bendeac.

Sursa foto: Facebook