Cum a reacționat Gabi Jugaru când Liviu Vârciu i-a propus să-i repare gratis mașina: „Munca mea trebuie plătită. La mine, nu merge pe barter”

 Ifrim Georgiana
.

De când s-a retras din televiziune, Gabi Jugaru și-a pus bazele propriei afaceri, respectiv un atelier auto situat în Capitală. Cunoscut ca „regele farselor', actorul și-a invetit toată agonisela în acest business și lucrează de unul singur, căci nu și-a mai dorit să aibă angajați. Fiind cunoscut în showbiz-ul românesc, Gabi Jugaru a recunoscut că multe vedete au venit cu propuneri de barter către el, între care și Liviu Vârciu. Fostul prezentator TV a refuzat să-i repare gratuit mașina, ținând să precizeze, însă, că relația lor nu a avut de suferit. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gabi Jugaru, cunoscut ca Jugaru Shukaru, a renunțat la televiziune în urmă cu câțiva ani, investindu-și toți banii într-un atelier auto. Nu demult, actorul spunea că afacerea îi merge bine, deși încasările sunt cu mult mai mici față de salariul pe care îl câștiga în perioada „de glorie' la Pro TV. Recent, Gabi Jugaru a recunoscut că etse adesea căutat de persoanele publice din România, care și-ar dori să încheie contracte de barter cu el. „Regele farselor' spune că, în acest moment, nu-și permite să se ocupe de reparațiile unei mașini în schimbul unei promovări online, având în vedere că afacerea este mică și lucrează de unul singur.

liv10liv10

Liviu Vârciu ar fi apelat la serviciile lui Gabi Jugaru, pentru a-și repara mașina, în schimbul unei promovări online. Fostul prezentator TV i-a refuzat oferta și spune că nu este prima dată când întâmpină o astfel de situație, acuzând vedetele de la noi din țară că „vânează' serviciile gratuite.

Citește și: Liviu Vârciu, după ce a aflat că Nea Mărin se pensionează: „Pentru mine e ceva de negândit'. Cum percep fiicele coregrafului relația celor doi

Citește și: Ce relație au în prezent Carmina și tatăl ei, Liviu Vârciu: „Nu ne vedem atât de des, dar…”

Citește și: „Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă'. Ce relație există acum între Connect-R și Misha, la 5 ani de la divorț

Citește și: Ce semnifică numele ales de Theo Rose pentru fiul ei. Numele Sasha provine din Biblie

„Cum a reacționat Gabi Jugaru când Liviu Vârciu i-a propus să-i repare gratis mașina'

Gabi Jugaru a povestit că Liviu Vârciu i-a propus să-i repare mașina, în schimbul unei promovări pe rețelele de socializare. „Regele farselor' a refuzat imediat oferta, susținând că nu este adeptul contractelor de barter, care i-au provoca mai mari pierderi în cifra de afaceri.

„Am avut un episod în care Liviu Vârciu voia să-mi aducă BMW-ul lui, voia o curățire rapidă. A zis: 'Hai, că vin și facem un live, un TikTok ca să vadă lumea!'. Deși țin foarte mult la el, i-am zis: 'Liviuțule, suntem amici, dar cel puțin materialele și ce bag eu în mașinuța ta trebuie să mi le achiți! Eu moca nu muncesc, este afacerea mea, și aia cu video pe TikTok mă interesează doar ca bonus, din prietenie, așa cum și eu îți acord un discount serios tot din prietenie. Nu pot să pun bani din buzunar, am un business micuț, care nu e bazat pe tiktokăreală.

S-a dus la un alt atelier și îi recomanda pe video pe acei băieți. Probabil că i-au făcut tot treabă de calitate. Omul a reușit să facă un barter cu ei, lucru foarte corect, de altfel. Și eu aș fi făcut la fel, în locul lui. Și eu am făcut, cândva, barter, ba pe o prezentare, pe un eveniment, pe un concert. Nu știu cât costa lucrarea lui, n-am văzut mașina, ca să știu ce am de făcut, am discutat doar de principiu și prietenește. Dar nu s-a supărat nimeni, mie mi-e foarte drag de el, e un tip foarte simpatic, doar că munca mea trebuie plătită, ca a lui, de altfel. La mine nu merge pe barter', a povestit actorul, potrivit impact.ro.

„Vedetele vânează moca'

Gabi Jugaru a comentat tendința vedetelor de a încheia contracte de barter, pentru a nu achita unele servicii sau bunuri. Fostul om de televiziune spune că nu și-a asociat afacerea cu persoanele publice, având în vedere că lucrează de unul singur, iar serviciile pe care le oferă nu ar putea fi acoperite printr-o pormovare online.

„Vedetele vânează moca. Fiecare încearcă să-și reducă costurile, ce scoate din buzunar. După cum știți, în lumea aceasta, a vedetelor, de pe la noi, fiecare are niște urmăritori, ei au un impact asupra unui grup social, și vor bartere. Mulți spun: 'Băi, vino că îți fac eu o postare și o să vadă lumea!'. Doar că ceea ce fac eu, de 5 ani, mi-e foarte clar că omul mă caută atunci când are o problemă, pe care vrea să o rezolve rapid, că e vorba că a zgâriat mașina, că nu mai e ok vopseaua sau că are pielea crăpată.

Mă sună, le dau detalii, ei vin la atelier pentru o consultanță gratuită și care e de o durată destul de mare, de-abia apoi le spun cât costă totul, nu pot spune prin telefon din start. Vin oamenii la mine, ca la medic, poate că e o comparație un pic exagerată, dar cam așa e. Nu sunt mecanic, mă ocup de aspectul estetic al mașinii, trebuie însă să ai cunoștințe și legate de vopsitorie, ce înseamnă vopseaua și lacul. Eu lucrez singur la atelier, de doi ani nu mai am angajați, nu vreau să mă mai încurce nimeni sau să dau note explicative. De obicei, muncesc 8-11 ore, pornesc treaba de la 8.00 și pe la ora 19.00 închid. Muncești, dacă vrei bani', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton