Cum a rezistat prietenia dintre Clara Rotescu și Cătălin Botezatu în timp: „Dacă vrei o relație pe termen lung, trebuie să fii pregătit pentru certuri, lacrimi… Noi ardem la fel, suntem vulcanici” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România și, deși are multe prezentări de modă în țară și-n străinătate, în special alături de Cătălin Botezatu, a rămas o prezență discretă în lumea mondenă. Clara Rotescu nu epatează nici prin haine și accesorii exagerat de scumpe, nici prin polemici și scandaluri, nici măcar cu fotografiile din vacanțele ei exotice. Haideți să o cunoaștem mai bine și să aflăm toate secretele despre meseria, dar și despre familia ei! Iată cum a rezistat prietenia dintre Clara Rotescu și Cătălin Botezatu în timp!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu ai o relație foarte apropiată cu Cătălin Botezatu. Când a început prietenia voastră și cum a supraviețuit timpului?

Cred că prietenia noastră a început în altă viață și va continua în mai multe. Căci se reînnoiește mereu. De la Cătălin înveți multe lucruri. Știați că, în timpul anului, noi vorbim la 8 dimineața, pentru că atunci Alex pleacă la școală și Cătălin la atelier? Cum a supraviețuit timpului? Cu înțelepciune, nebunie, pasiuni comune, călătorii împreună nenumărate…

Amintirile cele mai tari vin din ideile tâmpite sau nebune pe care le pui în practică cu cei mai buni prieteni. Și, în final, viața se măsoară în numărul de răsărituri ce te-au găsit zâmbind. Și cu cine. Restul este supraviețuire.

clara-rotescu-1clara-rotescu-1

Citește și: Cu ce vedetă a fost înlocuită Andreea Ibacka în emisiunea Happy Café: „Noua noastră colegă, mămică a trei copii”

Citește și: Irina Margareta Nistor, după ce a văzut cum joacă Eva Măruță în filmul „Tati part-time”: „Inițial m-am gândit că este o lovitură de marketing. Am constatat că are talent. Sper să nu se oprească…”

Citește și: Ce studii are Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. A plecat dintr-un sat, din România și a ajuns miliardară: „Sunt ca tatăl meu, el se gândea la viitor, nu la trecut”

Citește și: Cum a slăbit Nadine, la 46 de ani: „N-am știut că mâncatul este așa o mare chestie. Eu am vrut să slăbesc, dar să-mi păstrez masa musculară”

Cum a rezistat prietenia dintre Clara Rotescu și Cătălin Botezatu în timp

Spune-ne drept, care sunt momentele în care nu te înțelegi deloc cu Bote și aveți opinii total diferite?

Dacă vrei o relație pe termen lung, trebuie să fii pregătit pentru perioade de plictis, pentru certuri, lacrimi… Nu este totul despre fericire. Este și despre înțelepciune. Cătălin este o stea care strălucește și trebuie să înveți să trăiești și în lumina lui și cu lumina ta. Dar noi ardem la fel, suntem vulcanici, spunem lucruri rele ca niște marinari în port, după care ne revenim în prietenie ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Și felul ăsta de a fi ne ajută să trecem împreună prin multe răsărituri…

Avem prea multe în comun ca să nu reușim. O avem și pe Mo, mediatorul universal, suntem și înțelepți, și nebuni. Ca viața.

Clara, cum arată dressingul tău? Descrie-l cât de detaliat poți, hahahaha!

Nu avem loc pentru a descrie atâtea haine, unele funcționale, altele ținute ca într-o colecție, accesorii, genți, pantofi… Sunt o colecționară bolnavă, căreia nu îi plac diamantele și nici nu e brand addict, dar sunt dependentă de haine de oriunde ar fi. Și de accesorii, care mai de care mai ciudate, mai nebune. Luate de la piață, hand made, de la muzee… Dacă aș avea un card nelimitat, aș cumpăra artă. La haine nu aș renunța oricum.

„Călătoriile sunt pasiunea și escape-ul meu'

Știu că pleci des din țară… Cum sunt vacanțele tale? Faci și shopping?

Călătoriile sunt pasiunea și escape-ul meu. Sunt modalitatea mea de a mă reîncărca cu idei, energie, sunt o altă formă a educației. Cum spunea Sf. Augustino, pentru cei care călătoresc, lumea este o carte, iar pentru ceilalți, o pagină searbădă. Oriunde te duci, lumea devine o parte din tine. Călătoriile sunt cu mult mai mult decât o vizită sau o vizare a obiectivelor turistice, sunt o experiență profundă a unei lumi noi, care ți se dezvăluie într-un fel personal, dar care are ca limită capacitatea ta de a înțelege lucrurile.

Chiar și când am treabă, îmi iau o zi sau mai multe de vacanță, pentru a mai vedea ceva nou, pentru a vizita. Am norocul extraordinar ca toți prietenii mei să fie degustătorii fini ai aceleiași pasiuni.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Ralf, Laura Adochiței

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton