Cum a slăbit Blake Lively după naștere și ce planuri de viitor are

.

Blake Lively arată spectaculos după naștere, dar ea nu şi-a recăpătat formele în mod natural, ci a necesitat puțin mai mult efort din partea actriței. Astfel, ea a dezvăluit recent care este secretul unui corp ideal chiar și după naștere.

 


 

Acest secret este după cum vă puteți imagina un antrenament intens de fitness pe care actrița îl urmează de câteva luni.

 

Pentru corpul ei tonifiat ea ține să îi mulțumească antrenorului ei, Dan Saladino. ,,Ați muri în timpul unui antrenament de-al său. Oficial este un maniac. Și de aceea noi doi ne întelegem așa de bine.', adaugă Blake.

 

Mai nou, actrița a bifat în lista sa de realizări profesia de designer vestimentar, după ce a creat o rochie împreună cu brand-ul eco Amour Vent pentru site-ul ei. De asemenea, ea a lansat și un nou model de geantă care poartă numele fetiței sale și costă 860 de dolari. Aceasta este o geantă premium pentru scutece, realizată din piele.


 

,,Ca să fiu sinceră mă văd creând un brand de haine și chiar cred că voi face asta într-o zi. Dar acum nu am timp pentru așa ceva. Chair nu aș mai putea suporta și mai multă lipsă de somn.', mărturisește Blake Lively