Cum a slăbit Mara Bănică peste 10 kilograme în 2 luni: „E o dietă lungă. Mănânci de cât ori vrei, orice cantitate vrei”. Nu face sport

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Mara Bănică a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească peste 10 kilograme în numai 2 luni. Jurnalista nu este adepta sportului și se pune curelor drastice, preferând să obțină rezultate într-o perioadă mai lungă de timp, fără impacte devastatoare asupra sănătății. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Recent, Mara Bănică a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde și-a etalat silueta de invidiat. În luna februarie a anului trecut, jurnalista a devenit mamă pentru a doua oară, atunci când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, vedeta de televiziune a adoptat o dietă echilibrată, care nu presupune înfometare, iar rezultatele obținute sunt spectaculoase. Într-un interval de 2 luni, Mara Bănică a slăbit 13 kilograme, datorită unui regim disociat.

ma9-1ma9-1

Citește și: „O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști'. Vica Blochina și Mara Bănică, ironii la adresa Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly

Citește și: Cum și-a pus Mara Bănică viața în pericol când era corespondent de război în Kosovo: „Sărea glonțul la doi metri de mine, nu aveam timp să mă gândesc că mă împușcă”

Citește și: Liviu Vârciu a ajuns, din greșeală, în casa rudelor Adelinei Pestrițu, fosta lui soție: „Nu mai scap toată viața mea”

Citește și: Fiica cea mare a Andreei Bălan debutează în muzică, la 6 ani. Ella a înregistrat o piesă cu mama ei: „Am fost cu ea în studio și…'

Cum a slăbit Mara Bănică peste 10 kilograme în 2 luni

Vara aceasta, în numai două luni, Mara Bănică a slăbit 13 kilograme, datorită unei diete echilibrate și sănătoase. Vedeta TV se opune curelor prin înfometare, conștintă fiind că rezultatele sunt de scurtă durată și că își poate da organismul peste cap. Mara Bănică a ținut un regim disociat, care are la bază piramida alimentară și diferitele grupe alimentare, împărțite pe zile.

„Am avut o vară excepțională. Am slăbit 13 kg în două luni (..) Nu, normal, nici nu te operează la kilogramele pe care le aveam. Eu am mai avut o perioadă în care am slăbit mult, 18 kilograme atunci, am un program în care mănânci, nu te înfometezi. Nicio dietă nu înseamnă înfometare, organismul are memorie. Dacă eu mă înfometez și slăbesc, după mă îngraș la loc. E o dietă lungă. Mănânci de cât ori vrei, orice cantitate vrei, noapte, zi, dar doar anumite alimente.

Noi suntem arderi, noi asimilăm când nu se produc arderi în organism. Dacă amesteci carne cu lapte, niciodată nu ar trebui să faci asta, e doar un exemplu. Eu am slăbit așa, o săptămână lactate cu salate, dar la alate în primele zile nu ai voie să pui oțet, lămâie… poate părea complicat. Apoi, o săptămână doar grătare, inclusiv porc, și aceste salate. În salate, roșii pui abia după primele patru zile. În prima săptămână elimini practic apa din corp. Iar în a doua săptămână începi să elimini acea grăsime', a spus jurnalista, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cum își tonifică pielea Mara Bănică

Pentru a-și tonifia pielea, Mara Bănică recunoaște că nu este adepta sportului, însă merge la diferite tratamente corporale.

„Mie nu îmi place să merg la sală, nu îmi place să fac sport, sunt o leneșă. Dar dacă slăbești foarte mult, pielea se lasă și trebuie să combini (n.r. – dieta) cu niște terapii, aparate, care să te ajute să nu-ți atârne pielea', a adăugat ea, în cadrul aceleiași emisiuni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton