Cum a slăbit Roxana Ionescu 15 kilograme. Are o regulă strictă: „Nu mănânc prăjit, dar...”

.

Cum a slăbit Roxana Ionescu 15 kilograme. La 33 ani de ani, Mama Natură, așa cum este cunoscută vedeta, arată senzațional și a vorbit despre regimul alimentar care a ajutat-o să slăbească peste 10 kilograme și să se mențină în formă. Pe lângă alimentație, blondina face mult sport pentru a-și menține corpul tonifiat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Roxana Ionescu și Dan Negru au făcut furori acum mai bine de un deceniu, ca asistentă tv, respectiv prezentator tv în emisiunea Ciao, Darwin! de la Antena 1. Pe parcursul carierei sale în televiziune, aceasta a fost remarcată pentru carisma și dezinvoltura sa, dar și pentru aspectul fizic de invidiat. După ce a ajuns la 65 de kilograme, vedeta a decis să facă câteva schimbări, astfel a început să fie atentă la alimentație și să facă sport. Când vine vorba de regimul alimentar, Roxana Ionescu nu a renunțat la micile plăceri, însă are grijă să păstreze un echilibru.


Cum a slăbit Roxana Ionescu 15 kilograme. Vedeta face eforturi constante pentru a se menține suplă și are câteva reguli de la care nu se abate niciodată. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Cu ce se ocupă Roxana Ionescu, la 10 ani de când a renunțat la televiziune:„Sunt norocoasă’

Citește și: Ce spune Dan Negru despre Roxana Ionescu, la 17 ani de când au colaborat la TV:„Pe Mama Natură eu am inventat-o’


Citește și: Ce cadou i-a făcut Anamaria Prodan lui Bebeto, de ziua de naștere:'A fost o surpriză. Nu bănuia nimic…'

Citește și: Mama Geta susține că-l cunoaște pe unul hoții care i-au furat din casă:„I-am dat să mănânce’. Femeia, mesaj dur pentru autorități

Cum a slăbit Roxana Ionescu 15 kilograme

Vedeta are o alimentație bine pusă la punct, motiv pentru care mânâncă 3 mese pe zi, la ore fixe. Mai mult, aceasta este adepta mișcării fizice, iar, câteodată, apelează la masajul anticelulitic.


„Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puţin, cât să mă satur, salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste. Aceste pofte «nocive» mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta.

La sală merg de trei ori pe săptămână, sunt o persoană activă. Fac acasă exerciţii, abdomene, mă mai apucă în hoteluri, dansez până transpir, mai folosesc câte o cremă anticelulitică şi-mi fac masaj dacă nu reuşesc să ajung la salon.


O cremă nu face minuni, o dietă fără sală, la fel, nu va face nimic, nici sală fără dietă, trebuie să existe un echilibru în toate’, a povestit Roxana Ionescu, cu ceva vreme în urmă, pentru Revista Taifasuri.


Cu ce se ocupă Roxana Ionescu de când a renunțat la televiziune

După ce a renunțat la televiziune, Roxana Ionescu și-a deschis o firmă de organizare de evenimente. La jumătatea lunii iunie, vedeta și Tinu Vidaicu au avut cununia religioasă. Cei doi sunt împreună de șase ani și au făcut în urmă cu ceva timp cununia civilă.

„Weekend de weekend simt o emoție pentru că fac anumite lucruri în clubul nostru care sunt spontane așa cumva. Niciodată să nu spui niciodată! Atunci când l-am cunoscut pe Tinu, în 2013, puteam să jur că eu niciodată nu o să mă mut din București. Și că niciodată nu o să renunț la viața mea. Puteam să jur, și am fost cea mai sinceră în momentul acesta!


Lucrurile s-au schimbat în bine și știu că sună a clișeu, dar sunt cel mai fericit om. Asta cred eu că este fericirea, ce trăiesc eu acum, viața mea normală. În momentul în care ți se aliniază viața personală cu viața profesională și cu prieteni, familie, când se aliniază toate, cred că atunci ai o viață perfectă. Și eu, acum, sunt norocoasă’, a mărturisit Roxana Ionescu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, chiar la UNTOLD.

Sursa foto: Facebook