Cum a surprins-o Florin Piersic pe Iuliana Tudor, atunci când au filmat împreună: "Întâlnirea cu maestrul a fost un examen". Ce a învățat de la actorul de 88 de ani

.

Iuliana Tudor, realizatoarea proiectelor de succes „Vedeta populară' și „O dată-n viață' de la TVR, mărturisește că întâlnirea cu Florin Piersic i-a fost un mare examen, însă a reușit să-l treacă, după trei zile, cu brio. Iuliana Tudor recunoaște că maestrul Piersic a impresionat-o cu energia și vitalitatea sa și a învățat multe din colaborarea cu marele actor, acum în vârstă de 88 de ani.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Iuliana Tudor, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, din România, a dezvăluit zilele trecute mai multe aspecte legate de viața sa personală, dar și de cea profesională. Vedeta TVR a povestit despre experiența pe care a avut-o, atunci când a trebuit să filmeze alături de Florin Piersic și cum l-a perceput pe marele actor..

0-iuliana-tudor-si-florin-piersic0-iuliana-tudor-si-florin-piersic

Cum a fost, pentru Iuliana Tudor, colaborarea cu Florin Piersic

Invitată recent în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Iuliana Tudor a fost întrebată, printre altele, dacă a fost vrăjită de marele Florin Piersic, în momentul în care au filmat împreună.

Pentru rolul de prezentator al unei emisiuni, inițial a fost dorit Florin Piersic, însă, vă citez: „Managementul a spus așa: Iuliana Tudor și Elise Stan se pricep la folclor, hai să mergem totuși pe o rețetă cât de cât sigură'. Nu știm dacă rețeta sigură avea legătură cu durata discursurilor lui Florin Piersic sau cu faptul că maestrul vine la program în ritmul său, ardelenesc, cert este însă că ați fost aleasă dumneavoastră pentru a fi gazda show-ului, iar îndrăgitul actor s-a numărat printre invitați, în stilul său caracteristic, v-a spus așa:

„Ești isteață, dulce, prietenoasă, faină ca muiere, ai umor, ceea ce arată că ești și inteligentă, dar ca să sintetizăm: îți merge gura mai repede și mai nobil decât unuia pe care îl cunosc destul de bine. Să știi fată Iuliano Tudorico, că eu pe tine… te iubesc!'. Urmează întrebarea: „V-a vrăjit Florin Piersic? ', a întrebat Denise Rifai.

Iuliana Tudor a recunoscut că Florin Piersic a impresionat-o prin energie și vitalitate, precizând că marele actor este și un profesionist desăvârșit.

„Categoric! Nu, nu cred că există cineva care să nu se lase vrăjit, acesta e cuvântul… de carisma lui, de felul în care știe să-ți fie prieten în cinci minute, de profesionalismul lui, pentru că ați spus, da poate că nu e cel mai disciplinat, nu știu asta. La noi la emisiune a fost nu punctual, a venit înainte în fiecare zi, am lucrat trei zile pentru un show special(…)

Și lucrul la acel program, timp de… să nu exagerez, 10 ore de filmare, iar pe la zece seara spunea: „Păi ce faceți ciocoflenderilor, ați obosit?'. Noi ne văitam, care mai de care și dânsul avea o energie și o poftă de a face. A venit cu mare bucurie și în numele prieteniei pe care o avea cu Titus Munteanu și pentru noi, a văzut ce faină e echipa…

Iar vedeți, vraja aceasta cred că are legătură in primul rând cu faptul că el este irepetabil, este genul de personalitate pe care o avem o dată în viață, nu va mai fi un alt Florin Piersic! Și atunci, pentru mine, o tânără care era atunci la microfonul divertismentului, emoționată pentru că nu știam nici cât să vorbesc, cum să dozez, cât să las, cât trebuia să păstrez echilibrul în cadrul emisiunii, a fost un examen, așa l-am simțit! Întâlnirea cu Florin Piersic, pentru mine, a fost un examen pe care, după acele trei zile, mi-a spus că l-am trecut cu brio' , a declarat Iuliana Tudor.

Citește și: A murit Drake Hogestyn! Timp de 38 de ani, actorul a jucat rolul John Black în serialul Days of Our Lives: „A dus o luptă incredibilă!'

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut ultimul termen în procesul de divorț. Ce a cerut designerul, care au fost martorii și de ce au petrecut șapte ore la Judecătoria Buftea: ‘A fost…’/ EXCLUSIV

Florin Piersic își pregătește turneul de adio

Conform Libertatea, Florin Piersic va participa la o serie de conferințe la care va fi singurul invitat, având rolul principal, așa cum ne-a obișnuit toată viața. „Vor fi de fapt niște interviuri de colecție, în care marele Piersic să povestească oamenilor din trecutul său, rememorând o serie de amintiri care vor rămâne pentru eternitate', spun cei din anturajul actorului.

Turneul oficial de retragere al lui Florin Piersic e programat să înceapă la București, chiar pe 27 ianuarie, atunci când actorul împlinește 89 de ani. „Evenimentul de deschidere al acestui turneu de mulțumire pentru publicul din România va începe la București, la Sala Palatului', spun cei care se ocupă în culise de organizarea evenimentului dedicat special lui Florin Piersic.

În acest moment sunt luate în calcul orașele București, Iași, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca. Dar în funcție de starea de sănătate a actorului și de interesul publicului pentru astfel de evenimente, numărul interviurilor de colecție poate crește, apărând și alte orașe în „The last tour', așa cum se va numi seria de evenimente.

„Am dat oamenilor mult , dar am primit înzecit de la ei! Da, da, este adevărat. Fără voi, fără aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde când ne întâlnim pe strada, aș fi fost… sărac. Pentru mine, asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț', era mesajul pe care Florin Piersic îl transmitea publicului său, într-o postare pe Facebook.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton