Cum a trecut Alina Sorescu peste despărțirea de Alexandru Ciucu: „Le am pe fetițe ca motor. Ele mă mână să fiu puternică”. Tatăl Andrei Măruță i-a scris un mesaj emoționant

.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să pună punct căsniciei în urmă cu un an și încă se află în proces de divorț. Artista a recunoscut, de curând, că separarea de tatăl fiicelor ei a fost dureroasă și a fost impresionată de mesajele primite de la fanii care și-au arătat susținerea și empatia. Deși suferea, s-a concentrat pe carieră și pe micuțele ei, Raisa și Carolina, reușind să se redescopere. Iată cum a trecut Alina Sorescu peste despărțirea de Alexandru Ciucu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Anul trecut, Alina Sorescu a făcut un anunț neașteptat, când s-a despărțit de tatăl fiicelor ei, Alexandru Ciucu, după 12 ani de căsnicie. Procesul de divorț este în plină desfășurare, iar apelul va începe abia în primăvara anului viitor, potrivit artistei. Alina Sorescu a reușit să se redreseze după suferința cauzată de divorț, susținând că fiicele ei, Raisa și Carolina, au avut un mare aport în procesul de vindecare. Nici fanii ei nu au rămas indiferenți și i-au transmis numeroase mesaje de încurajare, pline de căldură și dragoste.


Citește și: Alina Sorescu, anunț surprinzător în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu: „Mi s-a îndeplinit visul. Exact ce își doreau Carolina și Raisa…’. De ce a artista în culmea fericirii / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în viața lui Alexandru Ciucu, la un an de la despărțirea de Alina Sorescu. Designerul radiază de fericire: „Am mari emoții’


Citește și: Ce afacere au Victor Slav și iubita lui, Selina: „Este și un business de familie’. Fac bani frumoși în perioada sărbătorilor

Citește și: Stela Enache și-a pregătit mormântul, la 73 de ani: „Nu mai poate să încapă nimeni în viața mea'. Lângă cine vrea să fie înmormântată

Cum a trecut Alina Sorescu peste despărțirea de Alexandru Ciucu

După despărțirea de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu și-a mutat atenția asupra carierei muzicale și fiicelor ei. Artista spune că Raisa și Carolina i-au dat putere și determinare, în perioada de vindecare emoțională. Majoritatea fanilor ei au rezonat cu suferința provocată de divorț și au ținut să-și arate compasiunea în mesaje private.


„Nu sunt îndreptățită să dau un sfat, dar ceea ce știu este că le am pe fetițe ca motor. Ele sunt cele care mă mână să fiu puternică și să muncesc, ca să le pot oferi un trai minunat. Muzica este iarăși un lucru important pentru mine. Profesia mea mă împlinește foarte mult. Prioritățile mele sunt fetele și profesia mea: ceea ce fac eu cu picii și muzica pe care am redescoperit-o cumva, fiindcă au fost câțiva ani în care nu i-am mai dat atâta timp.

Mulți oameni au rezonat cu situația mea, poate multe femei trec prin ceea ce am trecut eu. Am simțit foarte multă susținere din partea oamenilor care mă urmăresc de când eram copil și care acum mi-au arătat susținerea prin mesajele pe care le-am primit. Au fost enorm de multe. Nu-ți exagerez, dar cred că am primit zeci de mii de mesaje. Totodată, am primit și foarte multe comentarii la tot ce postam, mesaje private, lucruri care mă emoționau. Îmi amintesc că citeam mesajele de încurajare și efectiv îmi dădeau lacrimile’, a povestit artista pentru ego.ro.


Alina Sorescu a primit un mesaj de la tatăl Andrei

Alina Sorescu a fost surprinsă când a primit un mesaj emoționant de la tatăl Andrei Măruță, pe care îl consideră prieten de ani buni.

„Ai mei m-au susținut în tot. Ei au fost tot timpul lângă mine. De multe ori, tata în calitate de șofer, manager. A învățat lucrurile astea, așa cum toți tații de fete din perioada aceea erau cunoscuți. Se știa…tatăl meu, tatăl Andrei, tatăl fetelor de la Andre, tatăl fetelor de la Bamby.


Chiar de curând, tatăl Andrei, pentru că am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă cu Andra, mi-a dat un mesaj foarte frumos cu ocazia unui eveniment. Un mesaj de apreciere și de susținere’, a mai spus ea, potrivit sursei citate mai sus.


„Tata îmi este cel mai mare ajutor’

În același interviu, Alina Sorescu a vorbit și despre relația cu tatăl ei, Gabi Sorescu, care a ajutat-o enorm în cariera muzicală.

„Tata îmi este cel mai mare ajutor. Am activitatea mea de artist. Tata a fost cu mine de mică. Mama și tata m-au dus la Minisong, iar Mihalea le-a zis că am talent.

Ai mei m-au susținut mereu. În 1993, când am aflat de moartea lui Mihalea, avusesem un spectacol la teatrul Țăndărică. În ziua aia, el nu voia să mai plece de acolo.


Parcă simțea că nu voia să mai plece. A fost un șoc. Am apucat să fac și un turneu în străinătate cu Mihalea. Am fost în Franța. Eu și Dana Rogoz eram cele mai mici din trupă’, a mai adăugat solista’, a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook