Cum a trecut Analia Selis peste divorț: "Am venit pentru el în România. El a plecat de acasă"

 Dumba Gabriela
.

Analia Selis a suferit enorm în urma divorțului de bărbatul pentru care s-a mutat în România. Au trecut aproape doi ani de atunci, timp în care cântăreața s-a izolat de toată lumea și a suferit în tăcere. Cel care a luat decizia divorțului a fost fostul soț al Analiei, violoncelistul Răzvan Suma.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Analia Selis (44 de ani) și violoncelistul Răzvan Suma (44 de ani) au divorțat la sfârșitul anului 2019. Fostul cuplu are împreună doi copii, Noa (10 ani) și Tiago (9 ani). Invitată în platoul emisiunii „La Măruță', solista de origine argentiniană a dezvăluit cum a trecut peste despărțirea de violoncelist. Despărțirea dintre Analia Selis și Răzvan Suma a luat prin surprindere pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât, timp de 17 ani, au format o familie frumoasă.

19511540_1472913842732077_4885415566733183157_n19511540_1472913842732077_4885415566733183157_n

„Eu m-am despărțit oficial de el pe 1 decembrie 2019. El a plecat de acasă, de fapt. Ne vorbim că avem 2 copii. Trebuie să ne vorbim. Divorțul a avut loc undeva în luna aprilie anul trecut. Am suferit foarte mult. 

Am venit pentru el, nu pentru carieră. Am venit după iubire. Am venit îndrăgostită. A meritat, merită în continuare. România este țara mea. Dar pentru prima dată m-am simțit singură în România', a declarat Analia Selis la Măruță.

Analia Selis a mai povestit că și-a dorit foarte mult ca în ultima perioadă să nu mai stea de vorbă cu nimeni. Le-a spus până și prietenilor că vrea să aibă un an doar al ei, căci aceștia erau îngrijorați pentru ea.

Citește și: Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism: „Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea. Au trecut 13 ani de la moartea marelui actor

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:’M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…’/ EXCLUSIV

Cum a trecut Analia Selis peste divorț

„Eu cred că numai așa te poți vindeca. Eu știam că era ceva care s-a terminat, era foarte greu, nu era un sfârșit pe care eu mi-l doream atunci. De fapt, am vrut să continuăm să fim o familie. În momentul în care am cerut despărțirea mi-am dat seama că nu mai exista cale (n.red.: de împăcare). Am încercat un pic, până când am văzut eu că nu (n.red.: se mai putea)', a mai povestit Analia Selis.

Artista susține că împăcarea cu soțul ei nu este o opțiune, în pofida faptului că au doi copii mici.

„Am zis: „Nu sunt femeia pentru asta, ciao”. A fost o hotărâre foarte grea. Nu voiam să mai aud de el. Știam că nu sunt bine și știam ce să fac să fiu bine.

A fost un an intim pentru că a fost singurul mod prin care am putut să-l smulg din viața mea, din sufletul meu. Să nu-l văd, să nu vorbim, să nu aflu nimic. Au fost câteva luni grele de vindecare în care mi-am dat seama și de greșelile mele', a continuat artista.

„La un moment dat, a răsărit soarele. A fost frumos. A trecut vremea și am putut să-l și revăd. Eu nu l-am văzut câteva luni de zile ca să pot să trec peste. (…) După despărțire m-am simțit pentru prima oară singură în România. Dar viața mea e aici, copiii mei sunt aici, am cetățenie română', a mai spus Analia Selis.

Cum i-a anunțat Analia Selis pe copii de divorț

„Am fost foarte sinceri. Copiii sunt mai puternici decât noi, de multe ori. Sunt și mai puțin dramatici. Pot să ia viața exact așa cum este. Am mers cu adevărul. Am vorbit clar cu ei', a spus Analia.

„Viața merge înainte, sunt bine și cariera merge bine', a încheiat artista.

Cântăreața a mai spus cu lacrimi de fericire în ochi faptul că România este țara ei și nu ar da pentru nimic traiul de aici, căci în țara din care provine situația nu e tocmai roz.

„România este o țară care merge mai bine decât Argentina, economic și social. Eu mă simt binecuvântată că sunt aici când aud de problemele de acolo. Eu iubesc România și Bucureștiul. Mă simt bine aici. Acele senzații au fost consecința despărțirii', a completat Analia Selis.





 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton