Cum a trecut Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, peste infidelitatea artistului: „Mama a rămas femeia vieții lui. Are o putere dată de la Dumnezeu”. Sunt împreună de 30 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Adrian Minune și soția lui, Cati Simionescu, sunt împreună de când erau foarte tineri și au trei copii. Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, fiica lor cea mare le-a descris căsnicia și s-a referit inclusiv la epsioadele de infidelitate ale celebrului ei tată. Crede că mama ei a făcut sacrificii mari de dragul familiei și în numele iubirii. Iată cum l-a iertat Cati Simionescu pe soțul ei, Adrian Minune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune trăiește de mai bine de 30 de ani o poveste de iubire cu soția lui, Cati. S-au cunoscut când erau foarte tineri și au împreună trei copii – Karmen, Adriana și Adrian jr. Soții Simionescu au pornit la drum în condiții modeste, când artistul nu se afirmase în lumea muzicii, iar împreună au clădit căsnicia pe care o au azi. Adrian Minune a recunoscut că a mai călcat strâmb, completând mereu că soția rămâne „femeia vieții lui'.    

ad99ad99

Citește și: Adrian Minune și Horia Moculescu au cântat împreună șlagăre românești: „Mă bucur că…'. Ce moment inedit au pregătit împreună pentru seara de Revelion

Citește și: „Eu ascult și manele. Adrian Minune e un glas remarcabil”. Ce părere are Tudor Gheorghe despre remake-ul lui Spike, la piesa „Au înnebunit salcâmii”

Citește și: Adrian Titieni, adevărul despre divorțul de Adriana și implicarea lui Alexandru Papadopol în căsnicia lor: „Nu a fost simplu să ne despărțim după 23 de ani”

Citește și: „Sunt vechi, erau din timpul relației. Dacă ea continuă cu lucrurile astea, îmi întărește poziția de a lupta pentru copiii mei”. Reacția lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele private

Cum a trecut Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, peste infidelitatea artistului

Karmen Simionescu crede că mama ei a făcut sacrificiul suprem în căsnicie, iertându-i lui Adrian Minune escapadele amoroase. Potrivit acesteia, Cati Simionescu și-a ascuns mereu suferința și a continuat să lupte pentru familie, deși știa că celebrul artist îi este infidel.

„Cum să înțelegi tu sacrificiul pe care l-a făcut mama? Ei bine, are o putere dată de la Dumnezeu, altfel nu-mi explic. Eu sunt femeie, soție și mamă și în momentul de față nu pot să-mi explic cum mama a făcut anumite lucruri. Eu, în copilăria mea, pentru că au fost și momente în care am văzut ce se întâmpla în afara casei, îi spuneam lu’ mama: ‘Dar de ce mai stai? De ce plângi și ești supărată? Hai să plecăm noi două!’.

Încerca să mă excludă din povestea asta și să-mi creeze din nou o povestea a mea, aia frumoasă în capul meu. Totul din iubire față de tata. Tot ce a făcut mama. E adevărat, ne-a iubit și pe noi și ne iubește extraordinar de mult, dar cred că îl iubește mai mult pe tata. Pentru că n-ai cum, indiferent de ce-ți face un om, la un moment dat tot zici ceva rău de el. Mama niciodată nu a zis asta. Niciodată, în 30 de ani, nu a zis: ‘Nenorocitul de taică-tu, uite ce face’', a povestit Karmen Simionescu în emisiunea „În Oglindă'.

„O viață întreagă de iubire, devotament, fidelitate'

Karmen Simionescu a povestit că părinții ei, Cati Simionescu și Adrian Minune, au pornit la drum cu posibilități modeste. Dincolo de escapadele artistului, tânăra spune că relația lor se bazează pe iubire, devotament și fidelitate, de aceea au și rămas împreună în cei 30 de ani.

„Nu, n-ar putea. După 30 de ani lângă un om… Mama nu l-a luat pe tata „Adrian Minune”, ei doi au plecat de la țară, doi copii care și-au luat un apartament în chirie plin de gândaci, care mâncau cu o singură lingură. Ei au avut genul ăla de viață, pentru ei a fost totul sau nimic. Ok, plecăm împreună la drumul ăsta, ‘Nevastă, am nevoie de tine’, ‘Bărbate, am nevoie de tine’, suntem noi doi împotriva lumii.

Și așa a fost o viață întreagă, până în ziua de astăzi. Pentru că așa cum viața începe, așa se și termină. În momentul de față au rămas ei doi, au plecat împreună și trăiesc împreună în momentul de față în căsuța lor de la Ștefănești, pentru că Adi (n. red fratele ei) s-a căsătorit, Adriana (n. red sora ei) s-a căsătorit, eu m-am căsătorit, ba chiar am și un copil. Și Adriana are un copil. După o viață întreagă de iubire, devotament, fidelitate, indiferent că tata a mai făcut ce a făcut, mama a rămas femeia vieții lui. Și va fi până în momentul în care tata nu va mai fi', a adăugat ea, în aceeași emisiune.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton