Cum ajungi ispită la Insula Iubirii și cum puteți participa dacă sunteți cuplu

 Miniosu Alexandra
.

Insula iubirii se numără printre cele mai urmărite emisiuni din România. Ajuns deja la al 8-lea sezon, putem spune că show-ul prezentat de Radu Vâlcan la Antena 1 a devenit un real fenomen, având în vedere numărul uriaș de telespectatori, dar și de reacții pe care le stârnește în mediul online, unde sunt viralizate în timp record imagini sau filmulețe din emisiune. Iată cum ajungi ispită la Insula Iubirii și cum puteți participa dacă sunteți cuplu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Încă din primul sezon, Insula iubirii a fost un format care a prins foarte bine la public. De-a lungul timpului, telespectatorii s-au împărțit în mai multe „tabere'. Unii au fost simpli privitori, alții s-au regăsit în poveștile de iubire ale concurenților, iar mulți și-au exprimat dorința de a participa, fie în calitate de ispită sau de concurent. Dacă vă aflați și dumneavoastră în ultima categorie, vă vom explica în continuare cum puteți ajunge să faceți parte din acest proiect.

radu valcan 21radu valcan 21

Citește și: Mirela Vaida, despre Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii, foști concurenți de la Mireasă pentru fiul meu: „M-am chinuit un an să-i mărit, ca să se despartă ei în trei zile? Nu mă pot uita!'

Citește și: Răzvan Kovacs și Ema Oprișan s-au despărțit! Fostul concurent de la Insula iubirii a părăsit-o pe soția lui: „Noi nu am fost prioritari pentru el, nu a fost scut când restul dădeau în noi, a fost primul care a aruncat cu piatra…'

Citește și: Nicoleta Luciu a stârnit controverse în mediul online după ultima apariție, nemachiată, dar cu filtre: „Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Codin Maticiuc: au fost împreună câteva luni și s-au despărțit brusc / Ani mai târziu, actorul a spus că ar fi ales-o ca soție: „Au iubit-o foarte mult ai mei'

Cum ajungi ispită la Insula Iubirii și cum puteți participa dacă sunteți cuplu

Dacă vreți să participați la Insula iubirii, în sezonul 9, trebuie mai întâi să vă înscrieți la casting, pe https://casting.a1.ro/, disponibil pe site-ul de la Antena 1. Acesta se adresează atât ispitelor, cât și concurenților dornici să participe în emisiune, și este împărțit în cinci etape.

În prima etapă a casting-ului pentru Insula iubirii, sezonul 9, trebuie să acceptați Termenii de utilizare. Urmează apoi categoria Profil, unde vă introduceți diverse date de identitate, iar apoi urmează categoriile: Întrebări, Videoclip și Finalizare.

În etapa preselecțiilor, persoanele care s-au înscris pentru noul sezon Insula iubirii vor trece printr-un interviu. Aici vor fi alese viitorii concurenți sau viitoarele ispite.

Câte cupluri s-au înscris la Insula iubirii, sezonul 8

În sezonul 8 Insula iubirii, peste 1.000 de cupluri s-au înscris în total la casting, însă doar cinci dintre ele au trecut mai departe, după cum spune regulamentul emisiunii.

Câți bani primesc ispitele și concurenții la Insula iubirii

Cât despre bani, atât concurenții, cât și ispitele de la Insula iubirii primesc o sumă în schimbul participării la emisiune. Potrivit clujenii.ro, ispitele ar fi, în general, remunerate cu 5.000 euro, însă depinde și de cât de implicate sunt în proiect. Diandra Moga, ispita feminină din sezonul 8, ar fi primit o sumă de peste 10.000 de euro. Informația nu a fost însă confirmată oficial nici de producători și nici de ea, ci este la nivel de speculație.

În ceea ce-i privește pe concurenți, momentan nu se știe o sumă exact, dar Robert Braia, fost participant în sezonul 8, a confirmat că a primit bani.

„Dacă mergi în calitate de concurent la Insula Iubirii, ești plătit?', l-a întrebat un internaut pe Robert Braia.

„Da! Când mergi ca și concurent la Insula Iubirii, nu te gândești dacă ești plătit sau nu, pentru că nu te îmbogățești de pe urma remunerației.

Deci, nu te duci ca să fii plătit acolo, te duci din alte motive. Te duci să îți testezi relația, cel puțin eu din cauza asta m-am dus', a răspuns Robert.

În ceea ce privește regulamentul, nici ispitele și nici concurenții nu au voie să dezvăluie informații despre emisiune, înainte ca acestea să fie difuzate la TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton