Cum a ajuns Corina Dănilă în televiziune și cum i-a schimbat viața serialul Numai Iubirea: „Ritmul de filmări era infernal, de peste zece ore pe zi”. Pe ce și-a cheltuit primii bani câștigați din domeniu / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Acum ceva timp, am invitat-o pe Corina Dănilă la o discuție ce s-a materializat într-un interviu de colecție, pentru revista VIVA! Actrița și prezentatoarea TV ne-a dezvăluit atunci cum a ajuns în televiziune, pe ce și-a cheltuit primii bani câștigați din domeniu, dar și cum i-a schimbat viața serialul „Numai iubirea'. Vedeta recunoaște că filmările au fost solicitante, dar satisfacția de după a compensat orice sacrifiu. Iată ce dezvăluiri ne-a mai făcut!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Corina, oricât de clișeic ar suna, nu pot să nu constat că, în cazul tău, vârsta e doar un număr… Ești neschimbată! E moștenirea genetică la mijloc sau deții tu un secret?

Mulţumesc pentru compliment! Consider că e de datoria mea, din respect faţă de mine şi faţă de (tele)spectatori, să am o prezenţă agreabilă, oriunde aş fi: la televiziune, la teatru sau… în parc. Probabil că e şi un soi de moştenire genetică de la părinţi, bunici, de la locurile din care mă trag.

corina-danila-2corina-danila-2

Citește și: Cum a decis Corina Dănilă să dea la Teatru, deși se pregătise pentru Medicină: „A fost o revoluţie în familie'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme și ce dietă ține acum: „Evit la maximum…' / EXCLUSIV

Citește și: Smiley, replică pentru Dinu Maxer după ce el și Damian Drăghici au fost acuzați că s-au inspirat de la el: „Acum vreo 8 ani am avut ideea de a face piesa «S-a furat mireasa»”

Citește și: Andreea Marin, apariție răvășitoare la un eveniment. Ce l-a întrebat pe reputatul neurochirurg Leon Dănăilă, după ce l-a premiat: „Când am reușit la facultate, părinții au plâns, dar nu de bucurie, ci de supărare, că…' / EXCLUSIV

Cum a ajuns Corina Dănilă în televiziune și cum i-a schimbat viața serialul Numai iubirea

Se împlinesc 30 de ani de când ai intrat în televiziune. Ce te-a determinat să faci acest pas? Nu-ți era de ajuns actoria?

În teatru, intri şi „arzi pentru trei ore. Desigur, niciun spectacol nu seamănă cu celalalt, datorită publicului. În fiecare seară, spectatorii, mereu alţii, te încarcă diferit. Dar tocmai asta e splendoarea teatrului. Din anul IV de facultate am început să joc la TNB, o performanţă extraordinară pentru orice tânăr actor. Prima scenă a țării e ceva la care visează orice actor în devenire.

Dar, într-o zi, mama a văzut pe micul ecran un anunţ pentru un post de prezentatoare la TVR şi m-a îndemnat să încerc. Colaborasem cu Dan Mihăescu la TVR, la revelioane dar şi la teatru scurt, comedii filmate în TVR. Deşi „lustruiam cu spectacole scena teatrală, mama a insistat să mă prezint la concurs pentru postul de crainică, aşa cum erau Carmen Movileanu, Iuliana Marciuc, Lia Mărăscu sau cum fusese Sanda Ţăranu. Eu am miopie, nu purtam încă lentile de contact şi am văzut că celelalte concurente ţineau foaia cam departe. Fără ochelari, mie nu mi-ar fi reuşit mişcarea aceea. În consecinţă, am cerut câteva minute în care am învăţat unul dintre textele primite atunci, pe loc. M-au ales şi… a început aventura numită Televiziune. Era în octombrie 1994.

Îți mai amintești ce ai făcut cu primii bani câștigați atunci?

Primii mei bani câştigaţi în prima lună de angajare la Televiziunea Română, în 1994, s-au dus pe ore la şcoala de şoferi şi pe lentile de contact, ca să scap de ochelari, având miopie.

„Sunt conştientă că serialul Numai iubirea a contribuit decisiv la creşterea cotei mele de popularitate'

În 2004, a urmat telenovela „Numai iubirea, care ți-a adus un capital uriaș de popularitate. Ce s-a schimbat în viața ta după asta? Te întreb, de fapt, care este prețul celebrității…

Sunt conştientă că serialul „Numai iubirea a contribuit decisiv la creşterea cotei mele de popularitate. Beneficiam şi până atunci de notorietate, însă serialul m-a transformat într-o Ana pe care copiii, în special, o opreau pe stradă ca s-o strângă-n brațe. Nu-mi închipuiam că lucrurile se vor transforma în aşa fel încât, în câţiva ani, să se uite o ţară întreagă la un serial de televiziune. Era şi greu să te opui unui astfel de succes alegând atunci altceva, iar experienţa trebuia trăită cel puţin pentru noutatea pe care o propunea.

E adevărat că ritmul de filmări era infernal, de peste zece ore pe zi, aşa că, în acele luni, mama mea a fost adevărata mamă a Riannei şi, în acea perioadă din viața mea, acest lucru m-a marcat foarte tare. Proiectul a fost însă unul primit foarte bine de public, drept urmare au fost şi sunt realizate atâtea alte seriale.

Care este lucrul care te face cu adevărat fericită în momentul de față?

Fericirea este… când deschid ochii dimineaţa şi îmi este dată o nouă zi, atunci când fiica mea mă îmbrăţişează sau când sunt în compania prietenilor, la o şuetă, sau când termin un spectacol şi aud aplauzele celor din sală şi le văd ochii râzând!

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton